saeed kratos ارسال شده در مرداد 27، 2014 ارسال شده در مرداد 27، 2014 انتظارات به پایان رسید و نمرات عنوان جذاب Watch Dogs هم منتشر شد.اما سوالی که به وجود آمده است این است که این بازی آیا توانسته انتظارات را برآورده کند؟همانطور که میدانید امروز روزی است که این بازی وارد دنیای بزرگ گیم شد و بسیاری را در ص?? های طولانی برای خرید نگه داشت.حال نوبت به انتشار نمرات و نقد های این بازی از سوی سایت های معتبر رسیده است. سایت معتبر Gamespot نمره ۸ را به این بازی پر طر??دار داده است و همینطور Eurogamer نمره نه چندان خوب ۷ از ۱۰ را به این عنوان جهان آزاد داده است.در زیر میتوانید نمرات را مشاهده کنید و خودتان درباره بازی قضاوت کنید،البته با نگاهی کوتاه میتوان یک بازی بسیار عالی و پر طر??دار را بیرون کشید. حال خودتان میتوانید نمرات را مشاهده کنید و بگویید آیا صبر کردن برای ۵ ماه تاخیر واقعا ارزشش را دارا بود یا خیر… در زیر میتوانید نمرات را مشاهده کنید: Joystiq – ۴/۵ CVG – ۹/۱۰ Gamespot – ۸/۱۰ Polygon – ۸/۱۰ Eurogamer – ۷/۱۰ GameInformer – ۸٫۵/۱۰ PC Gamer – ۸۷/۱۰۰ T4Mag-95/100 insidegamer.nl-90/100 Visual-M Media-90/100 Everyeye.it-90/100 Eurogamer Italy-90/100 the escapist-90/100 GamesRadar-90/100 AusGamers-89/100 Gametrailers-89/100 XGN-85/100 Gamergen-85/100 New Game Network-83/100 Gameblog (PS4)-80/100 lazygamer-80/100 Destructoid-80/100 Gamekult-70/100 EGM-70/100 Giant Bomb-70/100 Gameblog-70/100 FanSided-55/100 Europe 1 – No score GameStar – ۸٫۸/۱۰ Pixel Dynamo – ۸٫۲/۱۰ Areajugones – ۹/۱۰ StrategyInformer – ۷/۱۰ LeaderGamer – ۹/۱۰ GodisaGeek – ۹/۱۰ ShopTo – No Score [h=3]متا بازی تا کنون:[/h] [h=3]۸۲[/h] در صورت انتشار نمره جدیدتر پست آپدیت می شود. [h=3][/h]
saeed kratos ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 27، 2014 حالا به حر?? من رسیدین.نه؟ گیم اسپات 8 یوروگیمر 7 متا 82 به این میگن یه بازی بسیار خوب.شاهکار به انچارتد و last of us و جی تی ای میگن که متاشون بالای 95 هستش.متای دارک سولز 91 هستش و کلی از واچ داگز بهتره.متای child of light نود هستش و کلی بازی درجه یک دیگه که از واچ داگز بالاترن.اگه یوبیسا??ت اونقدر حر?? م??ت راجع بع بازیش نمیزد و تبلیغ نمیکرد الان متای بازیش قطعا بالای 90 بود.ولی همه منتظر یه جی تی ای و last of us بودن ولی با یه assassin's creed جدید و مکدرن روبرو شدن و خورد توی ذوقشون و در این حالت معلومه که نمره ی خیلی بالا نمیدن.
edward ارسال شده در مرداد 27، 2014 ارسال شده در مرداد 27، 2014 سعید مشکلت با این بازیه با شرکت سازندشه ؟
saeed kratos ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 27، 2014 سعید مشکلت با این بازیه با شرکت سازندشه ؟ من عاشق یوبیسا??تم و یکی از 5 شرکت محبوب من هستش ولی وقتی دیدم سر این بازی این همه ادا اطوار در اورد و از همون اول دست گذاشت روی جی تی ای و گ??ت ما به زمین میزنیم جی تی ای رو اصلا باهاش حال نکردم.با این که اصلا جی تی ای رو دوست ندارم و یوبیسا??ت رو دوست دارم ولی ناگزیرم که حر?? حق رو بزنم.میدونستم که بااونهمه حر?? م??تی که زد یوبیسا??ت اخرش این میشه و با یه بازی نهایتا خیلی خوب طر?? میشیم.حر??م هم ثابت شد اخرش.
edward ارسال شده در مرداد 27، 2014 ارسال شده در مرداد 27، 2014 (ویرایش شده) من عاشق یوبیسا??تم و یکی از 5 شرکت محبوب من هستش ولی وقتی دیدم سر این بازی این همه ادا اطوار در اورد و از همون اول دست گذاشت روی جی تی ای و گ??ت ما به زمین میزنیم جی تی ای رو اصلا باهاش حال نکردم.با این که اصلا جی تی ای رو دوست ندارم و یوبیسا??ت رو دوست دارم ولی ناگزیرم که حر?? حق رو بزنم.میدونستم که بااونهمه حر?? م??تی که زد یوبیسا??ت اخرش این میشه و با یه بازی نهایتا خیلی خوب طر?? میشیم.حر??م هم ثابت شد اخرش. من راستش از اول هم منتظرش نبودم . بیشتر از همه منتظر witcher با دارک سولز و لبته elder scroll بودم. دارک سولز که اومد و از اونی که ??کر میکردم بهتر بود ولی وقتی که ویچز تاخیر خورد بد خورد تو حالم . elder هم که باید یا ps4 داشته باشی یا هر ماه پول بصر??ی که همچ کدومشون رو ندارم . هر چند که امسال سال خوبی برای rpg باز هاست ولی برای من نبود:sad: . ??قط خداکنند که ویچر بد از آب در نیاد که اونطوری ??کر کنم گیم رو بزارم کنار ویرایش شده مرداد 27، 2014 توسط edward
saeed kratos ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 27، 2014 من راستش از اول هم منتظرش نبودم . بیشتر از همه منتظر witcher با دارک سولز و لبته elder scroll بودم. دارک سولز که اومد و از اونی که ??کر میکردم بهتر بود ولی وقتی که ویچز تاخیر خورد بد خورد تو حالم . elder هم که باید یا ps4 داشته باشی یا هر ماه پول بصر??ی که همچ کدومشون رو ندارم . هر چند که امسال سال خوبی برای rpg باز هاست ولی برای من نبود:sad: . ??قط خداکنه که ویچر بد از آب در نیاد که اونطوری ??کر کنم گیم رو بزارم کنار داداش یک درصد هم شک نکن روی ویچر 3.cd project لصلا بلد نیست بازی بد بسازه.خیالت راحت.ویچر 3 یه غوغای عظیمی بین ار پی جی بازها راه خواهد انداخت.
haloos ارسال شده در مرداد 27، 2014 ارسال شده در مرداد 27، 2014 دادا سعید انتظار نبایدم میداشتیم جی تی ای با اون سابقه میخوای از واچ داگز عقب بمونه معلومه نمیشه بابا از 5 سری قبل بدون در نظر گر??تن دی ال سی هاش داره میسازه این اولین بارشه یک همچین سبکی میسازه ولی بازیش بازیه خوبی هستش برا اولین تجربه
datis ارسال شده در مرداد 27، 2014 ارسال شده در مرداد 27، 2014 قبول دارم بازی شاهکاری نیست ولی بازی قشنگی هست من یه 20ساعت بازی کردم خوشم اومد.ولی بازی باگ زیاد داره با ماشین ر??تم داخل یه کانال آب توی هوا از ماشین پیاده شدم ید??ه دیدم ک?? کانال هستم کلی هم آب روی سرم جالب اینجا بود که ک?? آب میدوید.:biggrin2:
saeed kratos ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 27، 2014 دادا سعید انتظار نبایدم میداشتیم جی تی ای با اون سابقه میخوای از واچ داگز عقب بمونه معلومه نمیشه بابا از 5 سری قبل بدون در نظر گر??تن دی ال سی هاش داره میسازه این اولین بارشه یک همچین سبکی میسازه ولی بازیش بازیه خوبی هستش برا اولین تجربه باریکلا.حر??ت حسابه.منم همین رو میگم دیگه.یوبی نباید میومد میگ??ت ما جی تی ای رو ??لان میکنیم و......خیلی مونده به راک استار برسن تو این زمینه.واچ داگز قطعا یه بازی خیلی خوب و عالی هستش(از نمره ها ش هح معلومه) ولی دیگه نمیوتن بهش بگن شاهکار و......
edward ارسال شده در مرداد 27، 2014 ارسال شده در مرداد 27، 2014 قربونه همه دوستان منطقیم که در هر صورت رو منطق هر میزنند .
saeed kratos ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 27، 2014 قربونه همه دوستان منطقیم که در هر صورت رو منطق هر میزنند . داداش بروبچ این اانجمن حداروشکر اکثرا از دم منطقین.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری