رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
سلام من سیستم لپ تاپم اینه:

cpu:intel core i5 2.4 gh dual

ram:8

gpu:geforce gt 520 mx 1gig

direct x 11

ولی وقتی رو high اجرا میکنم ا??ت ??ریم دارم شدید

تازه گاز و ??رمون ماشینش تخیلیه

درایور گرا??یک رو هم آپدیت کردم

همه دریورهاتو آپدیت کن.مشکل میتونه از ویندوز شما هم باشه
  • پاسخ 227
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
همه دریورهاتو آپدیت کن.مشکل میتونه از ویندوز شما هم باشه

داداش مگه چند تا درایور رو میشه آپدیت کرد؟گرا??یک که آپدیته ویندوز هم 7 64 بیت سرویس پک 1 آپدیت سپتامبر 2013

ارسال شده در

همه کارهایی که گ??تید رو انجام دادم ولی بازم ارور failed to start exe رو میده ویندوزم 32 هست ??علا نمی تونم 64 نصب کنم چون خیلی ??ایل های مهمی دارم توش

ارسال شده در

همه کارهایی که گ??تید رو انجام دادم ولی بازم ارور failed to start exe رو میده ویندوزم 32 هست ??علا نمی تونم 64 نصب کنم چون خیلی ??ایل های مهمی دارم توش

نمیشه باید 64 بیت باشه!

ارسال شده در
داداش مگه چند تا درایور رو میشه آپدیت کرد؟گرا??یک که آپدیته ویندوز هم 7 64 بیت سرویس پک 1 آپدیت سپتامبر 2013
مادر برد هم درایور داره.
ارسال شده در
بازیش اشغاله الکی نگیرید م??ت نمی ارزه

الکی شلوغش کرده بودن

نه عزیز در این حد هم نیست درسته که با تبلیغاتی که یوبی کرده بود همه منتظر یه بازی شاهکار یودن و این بازی در اون حد نیست ولی بازی قشنگی هست.
ارسال شده در

سلام

آقا من یه مشکلی دارم من تاره یه کارت گرا??یک خریدم بعد راحت بازی رو اجرا می کنم اما تنها مشکلی که هست بازی رو تار میاره یعنی details بازی همش تاره درایور کارت گرا??یک ام ریختم ولی باز ??رقی نداشت,چی کار کنممممممم؟؟؟؟؟

ارسال شده در
اقایون گیمر عزیز

با این سیستم میشه بازیش کرد؟

i3 - 3220

6g ram

gtx 470 gs

اگه میشه بگیرمش؟

تو گرا??یک Low می تونین بازی کنین!

directx 11 رو ساپورت می کنه؟!

ارسال شده در

سلام کسی میتونه ??ولدر bin نسخه دیلوکس رو برام اپلود کنه بدون کرک با با کرکی که خودتون تست کردین؟؟؟؟؟ جان هرکی دوست دارین اپ کنید

ارسال شده در
ATI Radeon R7 250 1gb GDDR5

RAM:4gig

CPU:Core 2 Quad Q9400 2.6GHZ*4

پردازنده و کارت گرا??یک شما یکمی ضعی??ه!

به سختی تونسته بازی رو اجرا کنه و برای همین ممکنه در حین بازی مشکلاتی براش پیش بیاد!

پیشنهاد می کنم در حین بازی هر گونه نرم ا??زار اضا??ی رو ببندین و بازی رو اجرا کنین!

ارسال شده در
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی می خوام اجراش کنم uplay باز می شه می گه activation key می خواد

لط??ا کمک کنید ممنون

خب مجبورید نرم ا??زار uplay رو پاک کنید و بازی رو دوباره کرک بکنید!

ارسال شده در
پردازنده و کارت گرا??یک شما یکمی ضعی??ه!

به سختی تونسته بازی رو اجرا کنه و برای همین ممکنه در حین بازی مشکلاتی براش پیش بیاد!

پیشنهاد می کنم در حین بازی هر گونه نرم ا??زار اضا??ی رو ببندین و بازی رو اجرا کنین!

بازی رو با برنامه game booster باز کن موثزه

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...