amir2dvd ارسال شده در مرداد 16، 2014 ارسال شده در مرداد 16، 2014 اگر کسی بلت هست یا جایی که منص?? باشه کبرا کنه بیزحمت بگه درضم انجمنی ها میدونم باید ببرم بیرون لط??ا تایپک ما روحذ?? نکنید.
arash67 ارسال شده در مرداد 16، 2014 ارسال شده در مرداد 16، 2014 سلام داداش دستگاهت مدلش چیه وگدوم شهری ؟
amir2dvd ارسال شده در مرداد 16، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 16، 2014 مدلش اسلیمه 3004 بی تهران چقد خرجشه.
arash67 ارسال شده در مرداد 17، 2014 ارسال شده در مرداد 17، 2014 اگه بردش رو داری هزینش میشه 50 تومن قیمت بردش 320 تومن
amir2dvd ارسال شده در مرداد 17، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 17، 2014 خیلی بالا میگری بردش 150 تا 220 هست من از یه مغازه دار توپخونه پرسیدم گ??ت با نصبش واکسترنال کردن هارد دستگاه 270. [اگه بردش رو داری هزینش میشه 50 تومن قیمت بردش 320 تومن جمعش 370
arash67 ارسال شده در مرداد 17، 2014 ارسال شده در مرداد 17، 2014 دو مدل برد کبری هستش این مدل 90 تومن هم ت??اوت قیمتشه مدل ارزون ترش درد سر داره من خودم روی چننتا اسلیم زدم هنگ داره حالار??تی توپخونه دقیق سوال کن دوست عزیز
amir2dvd ارسال شده در مرداد 17، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 17، 2014 بهشون چی بگم این هم که گ??تم تعمیر کار حر??ه ای هستش تا حالا چند بار کارمو راه انداخته راستی منظورت از هنگ کردن دستگاه چیه موقعی که نصب کنی هنگ میکنه یا داخل بازی یعنی از اول هنگ میکنه راستی تعمیر کاره اگه هنگ گردن میگیره. راستی شما تو توپخونه مغازه داری. دو مدل برد کبری هستش این مدل 90 تومن هم ت??اوت قیمتشه مدل ارزون ترش درد سر داره من خودم روی چننتا اسلیم زدم هنگ داره حالار??تی توپخونه دقیق سوال کن دوست عزیز
arash67 ارسال شده در مرداد 17، 2014 ارسال شده در مرداد 17، 2014 داداش یه مدل هست که بردش کوچیک تره شامسی جواب میده ولی روی سوپر اسلیم خوب جواب داده بهش بگو از اون مدل بردی که بزرگتره برات بزاره .اولی که میخوای بازی رو اجرا کنی خودش خود بخود بازی انتخاب میکنه از منوی vidioکلا نمیتونی بازی اجرا کنی ولی اون مدل که بردش بزرگتره من حتی the last and gtavروهم اجرا کردم .اره من توپخونه هستم
amir2dvd ارسال شده در مرداد 17، 2014 مالک ارسال شده در مرداد 17، 2014 از کجا بخرم برد رو اخه تعمیر کارها گرون میدن ازکجا بگیرم ارزونتر بی??ته ادرس مغاز خودت هم بده که خریدم بیارم نصب کنی راستی بلتی هارد پلی 3 رو اکسترنال کنی لط??ا سریع جواب بده. ممنون داداش گلم داداش یه مدل هست که بردش کوچیک تره شامسی جواب میده ولی روی سوپر اسلیم خوب جواب داده بهش بگو از اون مدل بردی که بزرگتره برات بزاره .اولی که میخوای بازی رو اجرا کنی خودش خود بخود بازی انتخاب میکنه از منوی vidioکلا نمیتونی بازی اجرا کنی ولی اون مدل که بردش بزرگتره من حتی the last and gtavروهم اجرا کردم .اره من توپخونه هستم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری