MOJTABA900 ارسال شده در مهر 19، 2011 ارسال شده در مهر 19، 2011 (ویرایش شده) برخی بازیها را نمیتوان با گیم پد تنظیم نمود یا تنظیمات به دلخواه اعمال نمیشود (گزینه ایست ) . نرم ا??زار xpadder این مشکل را به راحتی حل نموده و میتوان به وسیله آن تنظیمات را به دلخواه اعمال نمود و هیچگونه محدودیتی وجود نخواهد داشت . لینک دانلود به همراه آموزش تصویری : xpadder.rar - 1.7 MB ویرایش شده دی 12، 2012 توسط MOJTABA900
ciity_night ارسال شده در مهر 27، 2011 ارسال شده در مهر 27، 2011 من 2 تا دسته ی بازی تهیه کردم که برای یک کارخونه نیست و جای عدداش با هم مت??اوته و وقتی توی بازی مخصوصا ??وتبال (fifa) یکی از دسته ها رو تنظیم می کنم تنظیمات اون یکی بهم می خوره من چطوری می تونم این دوتا رو با هم یکی کنم.
MOJTABA900 ارسال شده در مهر 30، 2011 مالک ارسال شده در مهر 30، 2011 تنظیمات را میبایست در قسمت نصب بازی و fifa luncher یا fifa config اعمال نمایید .
seirafi_m17 ارسال شده در دی 28، 2011 ارسال شده در دی 28، 2011 ممنون آقامجتبی ولی من هرکاری میکنم نمیونم ??ایل راهنمارو باز کنم.میشه بهم کمک کنی؟
MOJTABA900 ارسال شده در دی 28، 2011 مالک ارسال شده در دی 28، 2011 این ??ایل با پسوند Pdf میباشد و نیاز به برنامه Adobe Reader دارد که میتوانید در گوگل جستجو و دانلود کنید .
mohamadrad ارسال شده در دی 28، 2011 ارسال شده در دی 28، 2011 من دوتا دسته هام به هم وصله مشکلی هم تو بازیها ندارم درضمن آموزش خیلی بدردم خورد
ali_n540 ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 من یکی از دسته های بازیم خوب کار نمی کنه ولی دسته دوم سالمه چجوری می تونم تو بازی اویل 4 با دسته دوم بازی کنم ؟
ali_n540 ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 من یکی از دسته های بازیم خوب کار نمی کنه ولی دسته دوم سالمه چجوری می تونم تو بازی اویل 4 با دسته دوم بازی کنم ؟ ضمنا دسته ها به هم وصلند و با یک usb به کامپیوتر وصل می شند
MOJTABA900 ارسال شده در دی 30، 2011 مالک ارسال شده در دی 30، 2011 این نرم ا??زار را امتحان کنید : JoyStick.rar - 250 KB طریقه است??اده نیز بسیار آسان است . علاوه بر Joystic1 , قسمت Joystick2 را نیز تنظیم و تست کنید .
ali_n540 ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 این نرم ا??زار را امتحان کنید : JoyStick.rar - 250 KB طریقه است??اده نیز بسیار آسان است . علاوه بر Joystic1 , قسمت Joystick2 را نیز تنظیم و تست کنید . می شه یه راهنمایی بکنین من هر کاری می کنم جویستیک 2 کار نمی کنه ممنون
MOJTABA900 ارسال شده در دی 30، 2011 مالک ارسال شده در دی 30، 2011 در همان نرم ا??زار Xpadder , در قسمتی از شما درخواست میشود تمامی کلیدهای JoyStick را بزنید تا در لیست نرم ا??زار قرار گیرد که شما میبایست کلیدهای دسته درست را ??شار دهید . مطابق آموزش عمل کنید !
ali_n540 ارسال شده در دی 30، 2011 ارسال شده در دی 30، 2011 در همان نرم ا??زار Xpadder , در قسمتی از شما درخواست میشود تمامی کلیدهای JoyStick را بزنید تا در لیست نرم ا??زار قرار گیرد که شما میبایست کلیدهای دسته درست را ??شار دهید . مطابق آموزش عمل کنید ! لط??ا اگه راهی داره که بشه دسته دومو به عنوان پیش ??رض تو بازیا بکار برد منو راهنمایی کنید آخه دسته اولم خراب شده و خوب کار نمی کنه مثلا تو resident evil 4 هر کاری می کنم باز دسته اولو می شناسه در ضمن با نرم ا??زار تست کردم دسته دوم سالمه و دکمه هاش کار می کنه
MOJTABA900 ارسال شده در دی 31، 2011 مالک ارسال شده در دی 31، 2011 احتمالآ شما یا از نرم ا??زار است??اده نمیکنید یا به درستی کلیدهای دسته دوم را به نرم ا??زار وارد نمیکنید ! اگر نرم ا??زار کلیدهای دسته دوم را قبول میکند , این بدین معناست که شما میتوانید با دسته دوم به راحتی بازی کنید (: اگر به طرز کار Xpadder توجه کنید خواهید دید که کلیدهای Keyboard را به کلیدهای دسته ی دلخواه شما منتقل میکند ! کا??یست نرم ا??زار دسته دوم را بشناسد , اگر بازی قابلیت JoyStick داشته باشد که نیازی به این نرم ا??زار نیست !
ali_n540 ارسال شده در دی 31، 2011 ارسال شده در دی 31، 2011 احتمالآ شما یا از نرم ا??زار است??اده نمیکنید یا به درستی کلیدهای دسته دوم را به نرم ا??زار وارد نمیکنید ! اگر نرم ا??زار کلیدهای دسته دوم را قبول میکند , این بدین معناست که شما میتوانید با دسته دوم به راحتی بازی کنید (: اگر به طرز کار Xpadder توجه کنید خواهید دید که کلیدهای Keyboard را به کلیدهای دسته ی دلخواه شما منتقل میکند ! کا??یست نرم ا??زار دسته دوم را بشناسد , اگر بازی قابلیت JoyStick داشته باشد که نیازی به این نرم ا??زار نیست ! تو نرم ا??زار کلیدهای دسته دوم کار می کنند ولی تو بازی resident evill 4 دسته اول به طور پیش ??رض کار می کنه من می خوام دسته اول کار نکنه و به جاش دسته دوم ??عال باشه
BLACKY ارسال شده در فروردین 8، 2012 ارسال شده در فروردین 8، 2012 سلام این برنامه امکان این رو داره که جویستیک ??رمان رو برای gta iv تنظیم کنه؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری