رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام دوستان پایه اید یه جام ??ی??ا 14 بزنیم؟ گروه بندی میکنیم... 4 تا گروه 4 تایی (البته بستگی به تعدادمون داره) .

یه زمانم مشخص میکنیم که بازیها تا اون موقع تموم شن...(اینترنتم قطع شدو ازین حر??ا هم نداریما :biggrin2: ) بازی ها هم ر??ت و برگشت برگزار میشن..

اگه پایه اید پ.خ بدین..

من کاور بازی با جدول رو میزنم...(با توجه به تعدادمون تغییرش میدم)

8587-fifa-2014-wallpaper-hd-jpg

8610-1-png

مشخصات شرکت کنندگان

RASAAMAN :ID:amanjoudaki Team:CHELSEA

emp ID:Saeid1337 Team :Real Madrid

khaboori73 ID:khaboori74 Team:Real Madrid

gow77 ID:rorke1377 Team:Real Madrid

ahmadreza7 ID:xXFC-CR7Xx Team:Real madrid

.

.

.

.

نکات:

1-تیم های انتخابی قابل تغییر نیستند

2-در صورت وجود lag و delay تا 2 دقیقه پس از شروع بازی ??رصت دارید از بازی خارج شید..

3-بازی ها در حالت online باشند و نه custom

4-نتایج خودتون رو در همین تاپیک اعلام کنید

همین الان آمادگی خودتونو اعلام کنید دوستان

ویرایش شده توسط rasaaman
احمدرضا7 مهمان
ارسال شده در

داداش منو اد کن

ID:xXFC-CR7Xx

در ضمن تیمم رو REAL MADRID انتخاب میکنم

ارسال شده در

آقا رسا اسم من که جدول نیس Lo0oL :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::2lkfck5::2lkfck5::2lkfck5::2lkfck5::2lkfck5::2lkfck5::2lkfck5:

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا اسم من رو هم بنویسید. آیدی من تو PSN رو MahdiPersian بنوسید.

ID: MahdiPersian

Team: FC BARCELONA

درضمن، خواهشا اگر خواستید جام رو شروع کنید و من در این انجمن نبودم، یک SMS به من بدید: 09391650472

ویرایش شده توسط M4hdi
  • 2 weeks later...
ارسال شده در

آقا رسا خدا وکیلی چرا مردم و میزاری سر کار :thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn: خود من خیلی از مطالب شما است??اده کردم اما باید یه نکته رو یاداوری کنم که داداش گلم مگه کسی مجبورتون کرده که حتما باید cup درست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا برای بار اول می شد یه جام حذ??ی کوچیک هم برگزار کرد.داداش اسم من از جدول بیار بیرون

ا نصر ا ??

ارسال شده در
آقا رسا خدا وکیلی چرا مردم و میزاری سر کار :thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn::thumbdn: خود من خیلی از مطالب شما است??اده کردم اما باید یه نکته رو یاداوری کنم که داداش گلم مگه کسی مجبورتون کرده که حتما باید cup درست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا برای بار اول می شد یه جام حذ??ی کوچیک هم برگزار کرد.داداش اسم من از جدول بیار بیرون

ا نصر ا ??

متاس??انه ??ی??ا 14 یا سرور مخابرات مشکل پیدا کرده ??علا ... میتونیم با ا??راد خارجی بازی کنیم ولی دو ن??ر که در سرور مخابرات باشن به هم کانکن نمیشن و ارور میده.. این مشکل که حل بشه ..تاپیک رو آپدیت میکنم.

ارسال شده در

ok bashe age yadeton bashe p kh b shoma dade bodam dar morede mokhaberat man dg on moshkelo nadaram chon in dastan saresh b mokhaberat nemikhore balke in vasat cookie k moshkel saze vala man k khodam badaz 4 hafte tahqiq felan on moshkelo nadaram albate 2 3 roze

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...