rezaarmin ارسال شده در تیر 5، 2014 ارسال شده در تیر 5، 2014 سلام دوستان ی برنامه میخوام که نشون بده وضعیت دما کنسول و درجه ??ن رو ...... ممنون
rezaarmin ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک ارسال شده در تیر 6، 2014 لینک دانلو میذاری برامون با روش کارش؟؟ درجه حرارت استانداردش چنده؟؟
iman0013 ارسال شده در تیر 6، 2014 ارسال شده در تیر 6، 2014 دانلود وبمن 1.29: webMAN_1.29 این اموزش مال habib cobra 4.55 است با این برنامه میتونید بدون ر??تن به مولتی من بازی ها رو از تویه XMB لود کنید آموزش نصب وب من: واسه نصب وب من ??قط کا??یه 3 تا ??ایل رو که تویه پکیج بالا هست رو جاهایی که میگم کپی کنید(تویه پکیج بالا کلی ??ایل دیگه هم هست که به درد نمیخورن و ??ایلهای اصلی تویه پوشه dev_hdd0 هستن) 3تا ??ایل زیر رو از تویه پکیج کپی کنید تویه یه ??لش و ??لش رو وصل کنید به دستگاهتون( webftp_server.sprx و boot_plugins.txt و category_game.xml ) تویه مولتی من برید و تویه قسمت Setting یه گزینه هست که میگه پوشه Dev_flash و dev_blind رو نشون بده اون رو رویه Enable قرار بدید برای مشاهده تصویر اصلی (778x162) روی این نوار کلیک کنید. [*]برید تویه قسمت ??ایل منیجر مولتی من و ??ایل ها رو جایی که میگم کپی کنید webftp_server.sprx کپی کنید به /dev_hdd0 boot_plugins.txt کپی کنید به /dev_hdd0 category_game.xml کپی کنید به /dev_blind/vsh/resource/explore/xmb/ (یه ??ایل به همین اسم تویه اون پوشه مقصد هست و رووش Replaceکنید - من خودم از اون ??ایل اصلیه یه بک آپ گر??تم محض اطمینان) [*]ps3 رو ریستارت کنید و از قابلیت ??وق العاده وب من است??اده کنید برای مشاهده تصویر اصلی (768x576) روی این نوار کلیک کنید. برای مشاهده تصویر اصلی (768x576) روی این نوار کلیک کنید. برای مشاهده تصویر اصلی (768x576) روی این نوار کلیک کنید.
DANTE & VERGIL ارسال شده در تیر 6، 2014 ارسال شده در تیر 6، 2014 این س ا ی ?? و ن دوباره بسته شده please لینک یه شی لتر شکن بزارید
ali5 ارسال شده در تیر 6، 2014 ارسال شده در تیر 6، 2014 این *****شکن خوبه : SurfEasy *** سرچ کن تو گوگل :thumbup:
rezaarmin ارسال شده در تیر 7، 2014 مالک ارسال شده در تیر 7، 2014 مال کبرا؟؟ ینی مال ما که کبرا نیست دانگریدی هم نیست نمیشه نصب کرد؟؟کپی خور نرم ا??زاری
pooya500 ارسال شده در تیر 29، 2014 ارسال شده در تیر 29، 2014 دانلود وبمن 1.29: webMAN_1.29 این اموزش مال habib cobra 4.55 است با این برنامه میتونید بدون ر??تن به مولتی من بازی ها رو از تویه XMB لود کنید آموزش نصب وب من: واسه نصب وب من ??قط کا??یه 3 تا ??ایل رو که تویه پکیج بالا هست رو جاهایی که میگم کپی کنید(تویه پکیج بالا کلی ??ایل دیگه هم هست که به درد نمیخورن و ??ایلهای اصلی تویه پوشه dev_hdd0 هستن) 3تا ??ایل زیر رو از تویه پکیج کپی کنید تویه یه ??لش و ??لش رو وصل کنید به دستگاهتون( webftp_server.sprx و boot_plugins.txt و category_game.xml ) تویه مولتی من برید و تویه قسمت Setting یه گزینه هست که میگه پوشه Dev_flash و dev_blind رو نشون بده اون رو رویه Enable قرار بدید برای مشاهده تصویر اصلی (778x162) روی این نوار کلیک کنید. [*]برید تویه قسمت ??ایل منیجر مولتی من و ??ایل ها رو جایی که میگم کپی کنید webftp_server.sprx کپی کنید به /dev_hdd0 boot_plugins.txt کپی کنید به /dev_hdd0 category_game.xml کپی کنید به /dev_blind/vsh/resource/explore/xmb/ (یه ??ایل به همین اسم تویه اون پوشه مقصد هست و رووش Replaceکنید - من خودم از اون ??ایل اصلیه یه بک آپ گر??تم محض اطمینان) [*]ps3 رو ریستارت کنید و از قابلیت ??وق العاده وب من است??اده کنید برای مشاهده تصویر اصلی (768x576) روی این نوار کلیک کنید. برای مشاهده تصویر اصلی (768x576) روی این نوار کلیک کنید. برای مشاهده تصویر اصلی (768x576) روی این نوار کلیک کنید. اینکارو می شه رو روجرو هم انجام داد؟؟ یه توضیح بدید! (این باز کردن بازی بدون مولتی من!)
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری