sinaweb ارسال شده در مهر 10، 2011 ارسال شده در مهر 10، 2011 (ویرایش شده) [ATTACH=CONFIG]364[/ATTACH] «سیاوش قاسمی» كه به تازگی در سریال «سه، پنج، دو» در نقش پسر*خاله عادل ??ردوسی*پور ظاهر شده است، گ??ت: نزدیك به سه ماه روی صدا و شخصیت عادل ??ردوسی*پور تمرین كردم و تمام برنامه*های نود را مشاهده كردم تا به شخصیتش نزدیك شوم. «سیاوش قاسمی» بازیگر در گ??ت*و*گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون ??ارس گ??ت: مشغول بازی در ??یلم سینمای «مرثیه*ای برای یانیس» به كارگردانی «عباس را??عی» بودم كه آقای محمد*رضا قومی (طراح گریم) به من گ??ت چهره*ات چقدر نزدیك به «عادل ??ردوسی*پور» است. همین شد كه ایشان بنده را به آقای «حسین سهیلی*زاده» معر??ی كردند و من نزدیك به سه ماه روی صدا و شخصیت عادل ??ردوسی*پور تمرین كردم و از طریق اینترنت تمام برنامه*های نود را مشاهده كردم تا به شخصیت عادل ??ردوسی*پور نزدیك شوم. وی ا??زود: اول قرار بود در نقش خود عادل ??ردوسی*پور ظاهر شوم اما بعد تصمیم بهتری گر??ته شد كه من در نقش پسر*خاله عادل یعنی عار?? سعدی*پور ظاهر شوم. برای همین دست من بازتر شد تا از كاراكتر خودم به این شخصیت اضا??ه كنم. البته من سعی كردم این نقش شخصیت شود تا تیپ. چون دوستان دیگری نیز بودند كه این نقش را بازی كردند و اصرار آقای سهیلی*زاده هم همین بود كه حتماً شخصیت شود تا تیپ. قاسمی ادامه داد: ??وتبال یكی از موضوعات جذاب برای بیشتر اقشار جامعه است و این سریال نیز به شیوه طنز به داستان موازی ??وتبال و حواشی آن و یك قصه خانوادگی می*پردازد. به گزارش ??ارس، بازی «سیاوش قاسمی» در نقش «عار?? سعدی*پور»* پسر*خاله عادل ??ردوسی*پور، در سریال «سه، پنج، دو» از جمعه شب آغاز شد. در سریال «سه، پنج، دو» جمعی از بازیگران هم*چون ??رهاد* آئیش، شهره لرستانی، سیاوش خیرابی و امیرحسین رستمی به ای??ای نقش می*پردازند. كارگردانی این سریال را حسین سهیلی*زاده بر عهده دارد كه پیش از این مجموعه*های «دلنوازان»، «??اصله*ها» و «ترانه مادری» را به روی آنتن برده است. گردآوری: گروه ??رهنگ و هنر سیمرغ www.seemorgh.com/culture ویرایش شده مهر 10، 2011 توسط sinaweb
___Hell_Boy___ ارسال شده در مهر 12، 2011 ارسال شده در مهر 12، 2011 بدبخت عادل ??ردوسی پور همه اداشو در میارن دیگه ... :244728hqjqgvc51h:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری