thewanted225 ارسال شده در تیر 2، 2014 ارسال شده در تیر 2، 2014 کسی بلده چطور میشه اکانت گوگل کسی رو هک کرد ؟؟؟ خواهشا بگید!!!!!!!
mmanhatan ارسال شده در تیر 2، 2014 ارسال شده در تیر 2، 2014 من یه سری میخواستم پسه یه دختره رو پیدا کنم این حرکت رو زدم ، اول یه جی میل ساختم تو مایه هایه گوگل گروپ بعد یه متن انگلیسی ردی?? کردم که ??لانی برای اینکه امنیت شما بیشتر بشه پستو عوض کن و پسه جدیدتو برا ما ب??رست اون بنده خدا هم ??رستاد. اگه طر??ت یه چیزی تو مایه های پلانگتونه این روش ج میده
thewanted225 ارسال شده در تیر 2، 2014 مالک ارسال شده در تیر 2، 2014 من یه سری میخواستم پسه یه دختره رو پیدا کنم این حرکت رو زدم ، اول یه جی میل ساختم تو مایه هایه گوگل گروپ بعد یه متن انگلیسی ردی?? کردم که ??لانی برای اینکه امنیت شما بیشتر بشه پستو عوض کن و پسه جدیدتو برا ما ب??رست اون بنده خدا هم ??رستاد. اگه طر??ت یه چیزی تو مایه های پلانگتونه این روش ج میده امتحانش ضرر نداره ??قط امیدوارم ایمیل رو سریع حذ?? نکنه چون من همچین ایمیل هایی رو سریع حذ?? میکنم
thewanted225 ارسال شده در تیر 7، 2014 مالک ارسال شده در تیر 7، 2014 up . . . . . . . :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Lord Asghar ارسال شده در تیر 7، 2014 ارسال شده در تیر 7، 2014 (ویرایش شده) سلام ساده ترین راه 2 تا راه هست ??یک پیجه و مهندسی اجتماعی(که دومی رو mmanhatan مختصری توضیح داده:biggrin2:) راه های دیگه ای هم داره که.اصلا,,نکن اینکارو:vahidrk:(حالا واسه چی میخوای هکش کنی؟:biggrin2:) ویرایش شده تیر 7، 2014 توسط Lord Asghar
thewanted225 ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک ارسال شده در تیر 9، 2014 یه تیم دارم تو بازی مستر 90 که 150 هزار تومن خرجش کردم ولی این یارو نمیدونم چطور ر??ته هکش کرده
majidnewman ارسال شده در تیر 9، 2014 ارسال شده در تیر 9، 2014 بابا دمتون گرم چه روش جالبی معر??ی کردی برادر
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری