saeed kratos ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک ارسال شده در تیر 29، 2014 سلام به همگی بروبچه های گل و دوست داشتنی من هم گ??تم برای خاطر داش سعید که خیلی میخوامش یکی دوتا عکس از خودم بذارم که خیلی هم جدید نیستن ولی برای خالی نبودن عریضه بد نیست.انشاالله جدید هم گر??تم میذارم. اونی که موهام بلنده مال تقریبا 5 سال پیشه.یادش بخیر پشت کنکوری بودیم.اوی یکی هم مال دو سه ترم پیش دانشگاس دمت گرم عباس جون.مرسی که به من لط?? داری داداش.شما خودت گلی.خیلی کار خوبی کردی که عکس گذاشتی.چقدر با موی بلند و کوتاه ??رق میکنه چهره ات.ولی در هر حالت بازم خیلی گلی.:hd:
abs92 ارسال شده در تیر 29، 2014 ارسال شده در تیر 29، 2014 دمت گرم عباس جون.مرسی که به من لط?? داری داداش.شما خودت گلی.خیلی کار خوبی کردی که عکس گذاشتی.چقدر با موی بلند و کوتاه ??رق میکنه چهره ات.ولی در هر حالت بازم خیلی گلی.:hd: خواهش میکنم سعید جون.نظر لط??ته داداش.هرچی باشیم به خوشتیپی شما نیستیم که:;-d:
saeed kratos ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک ارسال شده در تیر 29، 2014 خواهش میکنم سعید جون.نظر لط??ته داداش.هرچی باشیم به خوشتیپی شما نیستیم که:;-d: اختیار داری عباس جون.چشات خوشتیپ میبینه داداش.ممنون نظر لط??ته.:hd:
mohsenbayate ارسال شده در تیر 30، 2014 ارسال شده در تیر 30، 2014 (ویرایش شده) محسن هستم20ساله از زنجان روانشناسی بالینی سراسری اردبیل میخونم و........سلامتی شمااینم عکس های من ویرایش شده تیر 30، 2014 توسط mohsenbayate
abs92 ارسال شده در مرداد 4، 2014 ارسال شده در مرداد 4، 2014 درود. این عکس داغه.مال همین امروزه.جاتون خالی با بچه ها ر??ته بودیم ??ست ??ود واس نهار بین کلاسا :sig:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری