رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام بچه ها.من تا دوروز دیگه کارم تمومه و میرم به سمت دام خانمان سوز اعتیاد.متاس??انه امروز بازی dark souls2 واسه ps3 اومد بیرون و گذاشتمش واسه دانلود.دیگه از دوروز دیگه بدبخت میشم و تا 6 ماه از تمام بازیای جدید عقب میا??تم.بچه ها نرین سراغ این بازی خانمان سوز.به خودتون رحم کنیدومن دیگه اسیرش شدم و لذتش ر??ته تو خونم و معتادش شدم ولی به جوونیتون رحم کنید................ولی خودمونیم در تاریخ گیمر بودنم هیچ وقت اینقدر انتظار مرگبار واسه اومدن یه بازی نکشیده بودم.اخ جونننننننننننننننننننننن.

[ATTACH=CONFIG]8136[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]8137[/ATTACH]

برترین ??رنچایز تاریخ....

ارسال شده در

داش سعید یعنی شروع کنی بازیو دیگه نمیای سایت ؟؟ :blink:

بدون تو ص??ا نداره. مگه 24 ساعته بازی می کنی ؟ :scared: خو وقت بیکاریت بیا پیش ما !

ارسال شده در

نهههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!:369182h9f7t06oge:تازه داشتیم خو میگر??تیم .:369176i664wis02c:

اقا یکی لینکای دانلودو ببنده داش سعید نتونه بره.

میشه زود زود بیای؟؟؟؟ :369195adsuu9rgnl::369195adsuu9rgnl::369195adsuu9rgnl:

ارسال شده در
نهههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!:369182h9f7t06oge:تازه داشتیم خو میگر??تیم .:369176i664wis02c:

اقا یکی لینکای دانلودو ببنده داش سعید نتونه بره.

میشه زود زود بیای؟؟؟؟ :369195adsuu9rgnl::369195adsuu9rgnl::369195adsuu9rgnl:

چقد هوای ر??یقاتو داری دمت گرمممممممممممممممممممممم:wub::51::88::balloony:

ارسال شده در
داداش سعید مگه جنگه 24 ساعت تو یعنی بازی میکنی؟ خوب باشه مشکلی نداره رو easy بازی کن 2تا3 روز دیگه هم برگرد

:grouphugg::grouphugg::grouphugg::grouphugg:

دقیقا موا??قم:wi.nk:

ارسال شده در
چقد هوای ر??یقاتو داری دمت گرمممممممممممممممممممممم:wub::51::88::balloony:

نوکرتم داداش. خوبه شما از این سبک زیاد خوشت نمیاد که بخوای 24 ساعته بشینی پاش,مگرنه منم باید به دلیل بی کسی از انجمن میر??تم.:sad:

ارسال شده در
نوکرتم داداش. خوبه شما از این سبک زیاد خوشت نمیاد که بخوای 24 ساعته بشینی پاش,مگرنه منم باید به دلیل بی کسی از انجمن میر??تم.:sad:

ای بابا داداش تا ما رو داری غم نداری اونم سریع بازی تموم میکنه میاد:wi.nk::87::balloony:

ارسال شده در

نه داداش من پیشتم :378: حوصله ی این جور بازی های سخیتیو توی این ایام ندارم:balloony:

ارسال شده در
ای بابا داداش تا ما رو داری غم نداری اونم سریع بازی تموم میکنه میاد:wi.nk::87::balloony:

نه داداش من پیشتم :378: حوصله ی این جور بازی های سخیتیو توی این ایام ندارم:balloony:

داش مهدی ??قط ل??ظشو اومدم :wi.nk: عمرا برم.تا شما ها هستین واقعا غمم نیست.:thumbup:

علی جان دمت گرم. منم دارم دان میکنم. خدا رو چه دیدی شاید ایند??ه بازیو درک کردمو منم خدا??ظی!!!! :2lkfck5:

شما نمیگیری؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده در
داش مهدی ??قط ل??ظشو اومدم :wi.nk: عمرا برم.تا شما ها هستین واقعا غمم نیست.:thumbup:

علی جان دمت گرم. منم دارم دان میکنم. خدا رو چه دیدی شاید ایند??ه بازیو درک کردمو منم خدا??ظی!!!! :2lkfck5:

شما نمیگیری؟؟؟؟؟؟؟؟

الان دارم مکس پین 3 رو دانلود می کنم وقت ندارم :wi.nk:

ارسال شده در
الان دارم مکس پین 3 رو دانلود می کنم وقت ندارم :wi.nk:

اووووووووووووووووووووووووووووووووو. ا??رین.

من که تا برزیل ر??تم. شایدم مکزیک. اسم کشورو یادم نی

ارسال شده در
اووووووووووووووووووووووووووووووووو. ا??رین.

من که تا برزیل ر??تم. شایدم مکزیک. اسم کشورو یادم نی

من 1 بار توی ps3 و2 بار هم توی pc تمومش کردم خیلی قشنگ بود داستانش از اون موقعی که کچل میکنه جالب میشه :;;D:

ولی دیگه بیکارم گ??تم دانلودش کنم :88:

ارسال شده در

بچه ها دم همتون گرم.باور کن الان نظرات همتونو از اول خوندم و نمیدونی چقدر احساس خوبی بهم دست داد از این که دیدم چقدر دوست خوب دارم.چقدر همتون با معر??تین.من عمرا و اصلا نمیتونم شماهارو ول کنم و برم.10 تا بازی مثل dark souls تموم میشه ومیره ولی این معر??ت شما و ر??اقتتون همیشه یادم میمونه.وقتی پست هخاتونو خوندم به خودم ا??تخار کردم که دوستایی مثل شما دارم.من نوکر همتون هم هستم.اصلا غلط میکنم که برم و نیام انجمن پیش شما.

behnam81 paiom ali2013 kazy ghost mehdi iman0013 emoleon ali5 از همتون ممنون به خاطر لط?? و محبتتون.(اسمارو به ترتیب پستها گ??تم).هرروز میام انجمن به عشق خودتون.:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

ارسال شده در
بچه ها دم همتون گرم.باور کن الان نظرات همتونو از اول خوندم و نمیدونی چقدر احساس خوبی بهم دست داد از این که دیدم چقدر دوست خوب دارم.چقدر همتون با معر??تین.من عمرا و اصلا نمیتونم شماهارو ول کنم و برم.10 تا بازی مثل dark souls تموم میشه ومیره ولی این معر??ت شما و ر??اقتتون همیشه یادم میمونه.وقتی پست هخاتونو خوندم به خودم ا??تخار کردم که دوستایی مثل شما دارم.من نوکر همتون هم هستم.اصلا غلط میکنم که برم و نیام انجمن پیش شما.

behnam81 paiom ali2013 kazy ghost mehdi iman0013 emoleon ali5 از همتون ممنون به خاطر لط?? و محبتتون.(اسمارو به ترتیب پستها گ??تم).هرروز میام انجمن به عشق خودتون.:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

داداش این حر??ا چیه :crying:

من تا ابد ر??یقتم خیلی بامرامی از اون اولی که باهات اشنا شدم شناختمت خیلی ادم بزرگی هستی :wub:

ما هم دلمون تنگ میشه اگه بررییییییییییییییییی:crying::crying:

ارسال شده در
خیلی باحالی آقا سعید تازه داریم باهات خوووووو میگیریم خوشبختانه دیگه بیخیال شدی و میای انجمن:51::51::51::cancan::cancan::cancan::2259:

خودت باحالی داش سعید.من واقعا همتونو خیلی دوست دارم.خیلی باید ابله باشم که این همه دوست خوبو ول کنم و برم به خاطر یه بازی.خوب شد که این تاپیک رو زدم و ??همیدم چقدر دوست خوب دارم.دمت گرم داداش.هستیم در خدمتت.:thumbup:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...