mohamad2000 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 [h=1][جالبه نیومده برا بازیش DLC زدن]:biggrin2::biggrin2::biggrin2:[/h] طبق شایعه ها اولین بسته الحاقی بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با نام Alucard شناخته شده ولی چندی پیش شرکت سازنده بازی Konami بسته الحاقی را به صورت رسمی با نام Revelations را تایید کرد. مطابق با یکی از وب سایت های ژاپنی معتبر اولین بسته الحاقی بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با نام Revelations در ۲۵ مارس برای PC منتشر خواهد شد و در سرورهای PSN و Xbox Live هم در دسترس خواهد بود و به گیمرها اجازه می دهد که بازی را به شخصیت vampire Alucard ( پسر Gabriel ) تجربه کنند. حوادث مربوط به داستان بسته الحاقی Revelations در همان محیط بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 رخ خواهد داد. طبق شخصیت Alucard پلیر های در DLC جدید بازی وظی??ه دارند که راز و رمزهای این شخص را پیدا کنند و همچنین ات??اقات خاص دیگری هم رخ خواهد داد که در زمان تجربه این DLC با آن رو به رو خواهید شد. داستان اولین بسته الحاقی بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 باور نکردنی می باشد طوری که شما به صورت جدی در شخصیت vampire Alucard قرار خواهید گر??ت و به یا??تن حقایق در بازی خواهید پرداخت. شخصیت vampire Alucard از قدرت های باور نکردنی و کاملا انحصاری بر خوردار است که برخی از این قدرت های انحصاری شامل قدرت Glaciem و Igneas می باشد. همچنین او مقداری قدرت های خون آشامی دارد که به او اجازه می دهد که به گرگ و خ??اش تغیر قیا??ه دهد. همچنین با Alucard خون دشمنان کشته شده خود را میل کنید ( ! ) و به سلامت خود در بازی اضا??ه کنید. همچنین شرکت Konami همراه با تایید رسمی اولین DLC بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 اولین تصاویر را هم از این بسته منتشر کرده که در زیر می توانید این تصاویر را مشاهده ??رمایید :
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 [جالبه نیومده برا بازیش DLC زدن]:biggrin2::biggrin2::biggrin2: طبق شایعه ها اولین بسته الحاقی بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با نام Alucard شناخته شده ولی چندی پیش شرکت سازنده بازی Konami بسته الحاقی را به صورت رسمی با نام Revelations را تایید کرد. مطابق با یکی از وب سایت های ژاپنی معتبر اولین بسته الحاقی بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با نام Revelations در ۲۵ مارس برای PC منتشر خواهد شد و در سرورهای PSN و Xbox Live هم در دسترس خواهد بود و به گیمرها اجازه می دهد که بازی را به شخصیت vampire Alucard ( پسر Gabriel ) تجربه کنند. حوادث مربوط به داستان بسته الحاقی Revelations در همان محیط بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 رخ خواهد داد. طبق شخصیت Alucard پلیر های در DLC جدید بازی وظی??ه دارند که راز و رمزهای این شخص را پیدا کنند و همچنین ات??اقات خاص دیگری هم رخ خواهد داد که در زمان تجربه این DLC با آن رو به رو خواهید شد. داستان اولین بسته الحاقی بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 باور نکردنی می باشد طوری که شما به صورت جدی در شخصیت vampire Alucard قرار خواهید گر??ت و به یا??تن حقایق در بازی خواهید پرداخت. شخصیت vampire Alucard از قدرت های باور نکردنی و کاملا انحصاری بر خوردار است که برخی از این قدرت های انحصاری شامل قدرت Glaciem و Igneas می باشد. همچنین او مقداری قدرت های خون آشامی دارد که به او اجازه می دهد که به گرگ و خ??اش تغیر قیا??ه دهد. همچنین با Alucard خون دشمنان کشته شده خود را میل کنید ( ! ) و به سلامت خود در بازی اضا??ه کنید. همچنین شرکت Konami همراه با تایید رسمی اولین DLC بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 اولین تصاویر را هم از این بسته منتشر کرده که در زیر می توانید این تصاویر را مشاهده ??رمایید : دارم بازیش میکنم.خیلی بازی عالی و خوبیه.:thumbup:
mohamad2000 ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 دارم بازیش میکنم.خیلی بازی عالی و خوبیه.:thumbup: منم دارم بازي ميكنم همين امروز ريختم با اون يارو طلايي دارم ميجنگم خيلي نوبه يارو ضعي??ه:biggrin2:
ali2013 ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 دمت گرم با امضات خیلی حال کردم محمد جان :thumbup:
mohamad2000 ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک ارسال شده در خرداد 7، 2014 دمت گرم با امضات خیلی حال کردم محمد جان :thumbup: قربونت دادا
saeed kratos ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 منم دارم بازي ميكنم همين امروز ريختم با اون يارو طلايي دارم ميجنگم خيلي نوبه يارو ضعي??ه:biggrin2: من از اول گذاشتم روی درجه ی هارد که بازی حال بده.بذار روی سخت تا کی?? کنی.:thumbup:
quartz ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 man ke tamomesh kardam dlc biad dobare hal konim
haloos ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 سلام به همه بازی خوبیه ولی به پای شماره یکش نمیرسه یکش از نظر من بهتر از این نسخه بود شما هم موا??قید با من ؟
emoleon ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 من بازی castlevania 2 رو همین چند روز پیش تا اخرش ر??تم ولی وقتی ر??تم سراغ boss اخری یعنی satan بعد قلبه به اون بازی تیتراژ پخش کرد و بعد اون دوباره اومد از همون جایی که باید میر??تم سراغ satan یه جورایی اعصابم خورد شد چون دیگه نه ماموریتی در پیش بود نه چیزی ??قط درجه سختی بازی اوکی شد و همین بنظرم باید ازش شماره سه هم بسازن راستش من انتظار داشتم گابریل برگرده به صورت اول نمیدونم انگاری ادامه ی داستان رو واگذار کرده باشن به تخیل خودمون!!!!!!!!!!! یا حد اقل dlc که بازی رو یک جا ببنده و تمومش کنه من بی صبرانه منتظرم و دلم میخواد این عنوان عالی ادامه دار بشه بازی یه جاهایی نقص داشت مثل طراحی ??ضاهای داخل شهری و البته قسمت ending بازی که برای من عجیب بود ولی در کل بازی ??وق العاده ای بود طراحی ??ضاهای داخل قصر و مکان های بر??ی یا قدیمی داخل کاخ ??وق العاده برای من خاطره انگیز بود دیگه قدرت های گابریل یا همون دراکو خودمون هم شگ??ت اور بود :love:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری