mpjl ارسال شده در خرداد 7، 2014 ارسال شده در خرداد 7، 2014 من میخوام که بعضی از Trophyها رو پاک کنم ولی نمیدونم از کجا. چند جا گ??تن که باید بری تو ??ایل منیجر یه ??ولدری رو پاک کنی، من هم اینکارو کردم ولی هنوز سر جاشون ??قط عکس ندارن. کسی میدونه باید چیکار کنم؟ ??ریمورم هم Rogero 4.50
datis ارسال شده در مرداد 10، 2014 ارسال شده در مرداد 10، 2014 چرا میخای پاکشون کنی؟؟؟؟:halfwitted::halfwitted::halfwitted::halfwitted::halfwitted:
nima887 ارسال شده در مرداد 10، 2014 ارسال شده در مرداد 10، 2014 تنها راهش اینه که بری توی تب سیستم ستینگ و از اونجا وارد restor ps3 system بشی و ??رمت بکنی البته ??ول ??رمت
iman0013 ارسال شده در مرداد 10، 2014 ارسال شده در مرداد 10، 2014 من میخوام که بعضی از trophyها رو پاک کنم ولی نمیدونم از کجا. چند جا گ??تن که باید بری تو ??ایل منیجر یه ??ولدری رو پاک کنی، من هم اینکارو کردم ولی هنوز سر جاشون ??قط عکس ندارن. کسی میدونه باید چیکار کنم؟ ??ریمورم هم rogero 4.50 اگه قبلا سینک کردی رو اکانتت که ر??تن رو سرور اما اگه سینک نکردی پاک شدن:;;d:
SFC_TIGER ارسال شده در مرداد 10، 2014 ارسال شده در مرداد 10، 2014 یکی من بکنه سلام بچه ها من مانیتورم رو از تنظیمات کامیپوتر هیشه میزدم که روی 1 دقیقه مانیتور خاموش شه بعد چند روز امدم دست کاری تنظیمات خوده مانیتور کردم حالا تنظیماتش به هم ریخته و مانتیور خاموش نمیشه تو 1 دقیقه کسی سرش از مانیتور های سامسون در میاد اون مدل قدیمی ها plz کمک کنید اگه داداشم بیا ببینه منو میکشه اخ ر??ته مسا??رت اون بازی Dark Souls II درستش کردم اینو چی کار کنم plz کمک کنید :crying: ممنون میشم :sad:
khaboori73 ارسال شده در مرداد 10، 2014 ارسال شده در مرداد 10، 2014 داداش برنامه sen enablerرو دانلود کن نصب کن برو داخلش R2 دسته رو بزن
khaboori73 ارسال شده در مرداد 10، 2014 ارسال شده در مرداد 10، 2014 اگه windows7داری برو تو control panel قسمت power option
kratus7 ارسال شده در مهر 7، 2014 ارسال شده در مهر 7، 2014 خوب الان از منوی سیستم ستینگ گزینه سیستم و بعد ریستور رو انتخاب کن و اونایی که عکس ندارن پاک شن
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری