ali5 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 با نزدیک شدن به زمان انتشار عنوان Thief نمرات و نقد های این عنوان نیز منتشر شده است. چندی پیش اولین نمره ی این بازی توسط مجله ی اسپانیایی PlayMania منتشر شده وبد که خبر از یک مخ??ی کاری عالی می داد ولی با انتشار نمرات سایت های بزرگ گویا این نسخه ی Thief چندان باب میل منتقدان نبوده است.با نگاهی به نمرات این عنوان به ویژه نمرات سایت های معتبر مانند IGN و Gamespot می توان دریا??ت با یک عنوان متوسط رو به رو هستیم که آن طور که انتظار می ر??ت، نبوده است. Polygon – 8/۱۰ Destructoid - 7.5/10 Eurogamer – ۶/۱۰ GameInformer – ۸/۱۰ OXM – ۷/۱۰ Gamespot – ۶/۱۰ OPM – ۷/۱۰ Rock, Paper, Shotgun – No Score CVG – ۸/۱۰ Joystiq – 5/۵ GameTrailers – 8/۱۰ Kotaku – No Softpedia – ۸٫۵/۱۰ ArabicGamers – 80/۱۰۰ PlayStation Universe – 8/۱۰ Edge – ۷/۱۰ Lazygamer – 7/۱۰ GameStar – 9/۱۰ بازی Thief توسط شرکت Eidos Montreal ساخته می شود و Square Enix هم ناشر آن می باشد. این بازی چهارمین نسخه از سری بازی های Thief می باشد که برای سه پلت??رم اصلی نسل بعد یعنی Xbox One ، PS4 و Microsoft Windows به همراه کنسول های نسل ه??تم یعنی PS3 و Xbox 360 عرضه می شود. این بازی در ابتدا در سال ۲۰۰۹ با نام Thief 4 معر??ی شد، اما در مارس ۲۰۱۳ به طور رسمی در مجله ی Game Informer معر??ی و به عنوان یک ریبوت بر سری بازی های Thief اعلام شد.بازی در یک محیط باز و استیم پانک ات??اق می ا??تد. Garrett، شخصیت اصلی بازی که یک دزد مشهور است، بعد از مدتی طولانی دور از وطن خود زندگی کردن بالاخره به شهر خود یعنی ’ The City ‘ باز می گردد. بازگشت Garrett همزمان با حکومت مستبد شخصی به نام ???بارون ( Baron ) ??? رقم می خورد. همچنین در دوران حکومت این مرد بد ذات نوعی طاعون در شهر پخش می شود که مردم عادی و رعیت شهر گر??تار آن می شود. Garrett که در دزدی چیره دست می باشد ، تصمیم می گیرد که به مقابله با حکومت برود و مردم بیگناه را نجات دهد.
ali5 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 به نظرمن بهترین بازی تا الان هست که وارد سال 2014 شدیم . نمراتش اگر زیاد خوب نیست ولی بازم بازی کنید . بشیمان نمیشوید . من دارم بازی میکنم یک مخ??ی کاری عالی بازیش . حتما تجربه کنید . :thumbup::lol::biggrin2::2lkfck5::thumbsup: توجه : این بازی به دلیل اول شخص بودن ممکن است بعضی از دوستان از ان خوششان نیاید :4:
.javad. ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 هیچ موقع نمرات بازیا برام مهم نبودن...
mostafamz2010 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 منم بیشتر سوم شخص دوس دارم ولی حتما اینو بازی میکنم :thumbup:
ali5 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 .javad. دوست عیز راست میگی .بیشتر سایت ها بول میگرند تا نمره دهند . :thumbsup: mostafamz2010 دوست عزیزم سوم شخص من هم خیلی دوست دارم . ولی این بازی با اول شخص عالی میشه .مو??ق باشی :4::biggrin2:
edzio ارسال شده در خرداد 4، 2014 ارسال شده در خرداد 4، 2014 من که به نمره بازی اهمیت میدم.هیچ سایتی بی دلیل به یه بازی نمره نمیده.من خودم اینو بازی کردم واقعا هوش مصنوعی سربازا ص??ره و اصلا در حد یک بازی حر??ه ای نیست:thumbdn:
paiom ارسال شده در خرداد 4، 2014 ارسال شده در خرداد 4، 2014 منم نمرات بازیها واسم زیاد مهم نیست. تو اولین ??رصت که بدستم برسه بازیش میکنم. حال و هوا و محیط بازی همش منو یاد Dishonnored میندازه :biggrin2:
مهمان مهمان ارسال شده در خرداد 4، 2014 ارسال شده در خرداد 4، 2014 من عاشق بازی هیتمن هستم. میگن اینم سبکش اونجوریه ببینم چیه
kazy ارسال شده در خرداد 4، 2014 ارسال شده در خرداد 4، 2014 از بازی های هم سبک thief- dishonored متن??رم:10:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری