ghost mahdi ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 [h=2][/h] سلام 1- اول باید بازی رو نصب داشته باشید 2- آپدیت شماره 3 رو دانلود و در محل نصب بازی نصب کنید (61 مگ) Link 1 Link 2 3- کرک شماره 1 رو دانلود و در محل نصب بریزید (90 مگ) (Password:www.codfans.ir) 4- کرک شماره 2 رو دانلود و در محل نصب بریزید (108 مگ) 5- کرک مخصوص پلاس مستر رو دانلود و در محل نصب بریزید (500 کیلوبایت) 5- تو سایت Plusmaster.ir ثبت نام کنید Multiplayer ??ایل t6mp رو از محل نصب باز کنید Username و Password ی را که در Plusmaster ساختید را وارد کنید وارد بازی که شدید صبر کنید تا ورژن بازی به 39.1337.4 تغییر کند مانند شکل زیر: ??ایل پیوست 3942 حالا گزینه Online رو بزنید و وارد بازی شید و بعد میتونین وارد قسمت Custom Games بشید و تنظیمات سرور رو انجام بدین و بازی کنید Zombies ??ایل t6zm رو از محل نصب باز کنید Username و Password ی را که در Plusmaster ساختید را وارد کنید وارد بازی که شدید صبر کنید تا ورژن بازی به 39.1310.1 تغییر کند مانند شکل زیر: ??ایل پیوست 3943 حالا گزینه Online رو بزنید و وارد بازی شید و بعد میتونین وارد قسمت Custom Games یا Solo Play بشید و تنظیمات رو انجام بدین و بازی کنید DLC Revolution & Nuketown ??ایل پیوست 3946??ایل پیوست 3947 [TABLE=class: cms_table, width: 500, align: center] [TR] [TD]Part 3[/TD] [TD]Part 2[/TD] [TD]Part 1[/TD] [/TR] [/TABLE] Uprising ??ایل پیوست 3948 [TABLE=class: cms_table, width: 500, align: center] [TR] [TD]Part 4[/TD] [TD]Part 3[/TD] [TD]Part 2[/TD] [TD]Part 1[/TD] [/TR] [/TABLE] Vengeance ??ایل پیوست 3949 [TABLE=class: cms_table, width: 500, align: center] [TR] [TD]Part 2[/TD] [TD]Part 1[/TD] [/TR] [/TABLE] Apocalypse توجه توجه این DLC ??علاً توسط Plusmaster پشتیبانی نمی شود سرور اول [TABLE=class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 300, align: center] [TR] [TD]Part 3[/TD] [TD]Part 2[/TD] [TD]Part 1[/TD] [/TR] [/TABLE] سرور دوم [TABLE=class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 300, align: center] [TR] [TD]Part 3[/TD] [TD]Part 2[/TD] [TD]Part 1[/TD] [/TR] [/TABLE] سرور سوم [TABLE=class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 300, align: center] [TR] [TD]Part 3[/TD] [TD]Part 2[/TD] [TD]Part 1[/TD] [/TR] [/TABLE]
kingmehrab ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 پریوت مچ هم میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟دوستمون رو اد کنیم توش؟؟؟
amirps3 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 سلام واقعا دستت درد نکنه من خیلی دنبال این dlc ها گشتم ولی گیر نیاوردم راستی این dlc ها برای pc هست یا برای ps3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amirps3 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 لط??ا اگه میشه سریع جوابمو بدید خیلی عجله دارم این ها برای پلی 3 هست یا نه ؟؟؟؟؟ من اطلاعات زیادی ندارم.
ghost mahdi ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 سلام واقعا دستت درد نکنه من خیلی دنبال این dlc ها گشتم ولی گیر نیاوردم راستی این dlc ها برای pc هست یا برای ps3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ pc دیگه داداش:thumbup:
amirps3 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 اگه برای ps3 هم گیر آوردین لط??ا قرار بدید چون برای ps3 خیلی نیاز دارم
amirps3 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 هیچکس نیست این dlc ها رو برای ps3 داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری