ghost mahdi Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ا??لا??ما????ا??یا?? (به انگلیسی: LMFAO) یک گروه الکترو هاپ آمریکایی هستند که از دو دیجی و رپر به نامهای ر??د??و (نام اصلی: است??ان کندال گوردی، متولد ۳ سپتامبر ۱۹۷۵) و ا??سکای بلو (نام اصلی: ا??سکایل??ر هوستن گوردی، متولد ۲۳ اوت ۱۹۸۶) تشکیل شدهاست. رد??و عموی اسکای بلو است. رد??و و اسکای بلو به ترتیب، پسر و نوهٔ بری گوردی، یکی از بزرگترین ا??راد در صنعت موسیقی و مؤسس شرکت نشر موسیقی موتاون رکوردز هستند. این گروه در سال ۲۰۰۶ در شهر لسآنجلس، کالی??رنیا آغاز به کار کرد. ا??لا??ما????ا??یا?? تحت تأثیر طی?? گستردهای از هنرمندان برجسته همانند توپاک شکور، جیمز براون و مایکل جکسون و گروههای برجستهٔ راک همانند بیتلز و لد زپلین قرار دارد. همچنین هر دوی آنها از هواداران سرسخت مایکل جکسون هستند و بیشتر حرکات رقص خودشان را از مایکل تقلید میکنند. قابل ذکر است که رد??و به صورت قانونی برادر پیشین جرمین جکسون (برادر بزرگتر مایکل جکسون) و عموی پسر جرمین جکسون است. موضوعات اشعار و آهنگهای این گروه بیشتر دربارهٔ مهمانیها، پارتیها و مشروبخواری است. از مهمترین آهنگهای این گروه «Gettin Over You» به همراه دیوید گتا و ??رگی و آهنگ "سرود پارتی راک" (به انگلیسی: Party Rock Anthem) بود که در بسیاری از کشورهای جهان شماره یک شد. ولی در حال حاضر این گروه جدا از هم مشغول به کار هستند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 خیلی گروه خنده دارین مخوصصا اهنگ ***y ikonw it و sorry for party racking خیلی خنده دار وقشنگه Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 خیلی گروه خنده دارین مخوصصا اهنگ ***y ikonw it و sorry for party racking خیلی خنده دار وقشنگه آره والا کلیپاشونو نگاه کنی از خنده روده بر میشی:7AD_headspin::lol::2lkfck5::biggrin2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 اگه کلیپ ***Y IKONIT رو خواستی برو سایت بر?? موزیک سرچ کن موزیک ویدیوش رو باکب??یت 1080 داره ??قط همون یه سایته که دارش با اون کی??یت:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 اگه کلیپ ***Y IKONIT رو خواستی برو سایت بر?? موزیک سرچ کن موزیک ویدیوش رو باکب??یت 1080 داره ??قط همون یه سایته که دارش با اون کی??یت:thumbup: دیدمش داداش خیلی باحاله:2lkfck5: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paiom Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 خیلی گروه باحالین. من اولین بار تو کلیپ استاد دیوید گتا و ????رجی و کریس ویلیس باهاشون آشنا شدم. :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 خیلی گروه باحالین. من اولین بار تو کلیپ استاد دیوید گتا و ????رجی و کریس ویلیس باهاشون آشنا شدم. :thumbup: بابا چه قدر طر??دار داره این گروه کاشکی زودتر میذاشتم:2lkfck5: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now