Masoud Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 از امروز سری آموزش های پایه کنسول PS3 به صورت تصویری آماده می کنیم. این آموزش ها تمامی بخش های این کنسول را به شما یاد میدهد. در این تاپیک به تمامی مباحث مربوط به ??یلم آموزشی نصب CFW بر روی کنسول PS3 پرداخته می شود ، من و دوست خوبم رسا جودکی پاسخ گو خواهیم بود پیروز باشید .... جهت دانلود ??یلم آموزشی اختصاصی پی سی دی کلیک کنید توجه : تمامی عواقب است??اده از این آموزش بر عهده کاربران بوده و سایت پی سی دی هیچگونه مسئولیتی در قبال است??اده نادرست از آن را بر عهده نخواهد داشت پیروز باشید ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamid125 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 با سلام خدمت دوستان لط??ا ??ایل ریبوگ 4.46.1 را هم واسه دانلودبزارید با تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 با سلام خدمت دوستان لط??ا ??ایل ریبوگ 4.46.1 را هم واسه دانلودبزارید با تشکر حمید جان یه گشتی توی انجمن بزنی تمام ??ریکور های ریباگ و روجرو رو میتونی با لینک مستقیم دانلود کنی Link to comment Share on other sites More sharing options...
pooriya 007 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 ببخشید هیچ کس خبر نداره این ریباگ جدید کی میاد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 ببخشید هیچ کس خبر نداره این ریباگ جدید کی میاد؟ ??علا رسما اعلام نشده دوست من Link to comment Share on other sites More sharing options...
zram Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 ببخشید هیچ کس خبر نداره این ریباگ جدید کی میاد؟ به احتمال زیاد هم ریباگ و هم روجرو در حال گار بر روی ps4هستن چون که روجرو 4.53 رو منتشر نکرد و ریباگ هم که دیگه از 4.46 به بعد رو منتشر نکرده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamid125 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 ??ایل limbo).PSN.PS3-DUPLEX.NPUB30373.Decrypted.elf) که در کنار ??ایل های pkg بود مال چیه؟ در بازی لیمبو خواهشا یه راهنمایی بکنید!!!!!!!!!!!!! اینم لینک دانلود بازی http://www.p30day.com/دانلود-بازی-limbo-برای-ps3-با-لینک-مستقیم-13825.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
azooz20 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 سلام دوستان یه ps3 اسلیم دارم ورژن 4.53 کوپیخور نیست لط??آ کمکم کنید چه کار کنم :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 سلام دوستان یه ps3 اسلیم دارم ورژن 4.53 کوپیخور نیست لط??آ کمکم کنید چه کار کنم :sad: دوست من در این مورد شما باید از e3 flasher است??اده کنی.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azooz20 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 دوست من میشه درباره e3 flasherبیشتر توضیح بدین ممنون میشم Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 دوست من میشه درباره e3 flasherبیشتر توضیح بدین ممنون میشم یه کیت 4 ضلعیه که مثل usb هستش... کاراش هم اینه : ??ریمور دوگانه 3.70 و بالاتر و 3.55 بر روی یک PS3 در یک زمان دانگرید از ??ریمور 3.70 و بالاتر به 3.55 به مدت 5 دقیقه 16 مگابایت حا??ظه ی NOR بر روی برد 3 حالت ذخیره ، می توانید Save data را بر روی TF یا NOR ذخیره کنید عملیات ??قط با یک کلید به بهترین وجه قابل آپدیت از طریق TF و PC USB دوست من در واقع یک dual boote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azooz20 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ممنونم دوست عزیز :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamid125 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ??ایل . Decrypted.elf کارش چیه کلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gow77 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 یه کیت 4 ضلعیه که مثل usb هستش... کاراش هم اینه : ??ریمور دوگانه 3.70 و بالاتر و 3.55 بر روی یک PS3 در یک زمان دانگرید از ??ریمور 3.70 و بالاتر به 3.55 به مدت 5 دقیقه 16 مگابایت حا??ظه ی NOR بر روی برد 3 حالت ذخیره ، می توانید Save data را بر روی TF یا NOR ذخیره کنید عملیات ??قط با یک کلید به بهترین وجه قابل آپدیت از طریق TF و PC USB دوست من در واقع یک dual boote داداش این E3 Flasher قیمتش چنده و کجا ها گیر میاد؟؟؟:thumbup::thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANTE & VERGIL Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 E3 Flasher بهتره یا برد کبرا؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANTE & VERGIL Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 E3 Flasher بهتره یا برد کبرا؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamid125 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 یه سوال داشتم ??ایل toggle_qa نصب کردم ولی اجرا نمیشه مشکل از کجاست????????? دستگاهم روجرو ۴٫۳۰ اسلیم ۱۶۰ گیگ کپی خور هست ..لط??ا راهنمایی کنید* *با تشکر* Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamid125 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 کسی نیست جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANTE & VERGIL Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 شرمنده دوباره میپرسم ??رمودید تمام بازیهاتون رو super slim قابل اجراست دیگه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANTE & VERGIL Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 شرمنده دوباره میپرسم ??رمودید تمام بازیهایی که رو slim اجرا میشه رو هم super slim قابل اجراست دیگه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 داداش این E3 Flasher قیمتش چنده و کجا ها گیر میاد؟؟؟:thumbup::thumbup: دوست من من در مورد قیمتش اطلاعی ندارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 یه سوال داشتم ??ایل toggle_qa نصب کردم ولی اجرا نمیشه مشکل از کجاست????????? دستگاهم روجرو ۴٫۳۰ اسلیم ۱۶۰ گیگ کپی خور هست ..لط??ا راهنمایی کنید* *با تشکر* دوست من وقتی کپی خور هستین دیگه چه نیازی به toggle qa دارین؟ این برنامه برای کسانیه که اورجینال (3.55) هستن و میخوان کپی خور کنن :4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 شرمنده دوباره میپرسم ??رمودید تمام بازیهایی که رو slim اجرا میشه رو هم super slim قابل اجراست دیگه؟ اگه کپی خورش کنین چرا که نه Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 E3 Flasher بهتره یا برد کبرا؟ هرکدوم ویژگی و امتیاز خاص خودشونو دارن.... بستگی به شما داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasaaman Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 ??ایل . Decrypted.elf کارش چیه کلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امش با خودشه در کل برای دور زدن است??اده میشه .. حالا میخواد eboot باشه یا بازیهای psn یا مصار?? دیگه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now