M4hdi ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 دوستان این اسپو??ر امنیت نداره ... از Habib 4.55 Spoofer است??اده کنید.
M4hdi ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 خواهش میکنم یکی کمک کنه چند روزیه تو خماریم شما ??یرمور ??علی رو که الان رو کنسولتون نصب هست دوباره نصب کنید و بعد به این تاپیک مراجعه کنید.
rasaaman ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 ??قط این که ??ریمورم رو ساپورت نمیکنه و هیچ عددی هم ارورش نداره یک چیز دیگه هم هست وقتی اسپو??ر رو میریزم اون آیکونی که تو ??یلم بود نمیاد و وقتی میخوام وارد شم ازم میخواد واسش رمز بذارم ممنون میشم اگه کمکم کنید ??ریمورتون چیه؟
rasaaman ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 دوستان این اسپو??ر امنیت نداره ... از Habib 4.55 Spoofer است??اده کنید. در ضمن الان ??ریمور 4.55 rogero اومده میتونید بدون نیاز به اسپو??ر آنلاین بازی کنید. (برای آموزش نصب ??ریمور از پست اول مربوط به آموزش های پایه است??اده کنید) (ببخشید دیر جواب دادم,مسا??رت بودم)
alirezasahebi ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 سلام آقا رسا.اگه ما یه demo رایگان یا برنامه هایی مثل ign یا youtube رو از psn دانلود کنیم امکان هست بن شویم یا هک دستگاه بپره؟
M4hdi ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 سلام آقا رسا.اگه ما یه demo رایگان یا برنامه هایی مثل ign یا youtube رو از psn دانلود کنیم امکان هست بن شویم یا هک دستگاه بپره؟ نه عزیز مشکلی پیش نمیاد ...
rasaaman ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 مالک ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 سلام آقا رسا.اگه ما یه demo رایگان یا برنامه هایی مثل ign یا youtube رو از psn دانلود کنیم امکان هست بن شویم یا هک دستگاه بپره؟ نه علیرضا جان جان مشکلی نداره :4:
شل غم مهمان ارسال شده در شهریور 24، 2014 ارسال شده در شهریور 24، 2014 تروخدا کمک کنید من ریباگ 4.46 lit داشتم اسپو?? کردم به 4.55 دیگه سیسیتمم بالا نمیاد چکار کنم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری