رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

آقایونی که روی CFW بازی میکنن ??علا آنلاین تعطیل. سونی بالاخره OFW 4.55 رو ارائه کرده و تا وقتی که CFW 4.55 نیاد خبری از آنلاین نیست.

:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

اینو به اونایی میگم که تازه واردن:تا وقتی CFW نیومده آپدیت نکنید (منظورم اینه دستگاه که پیغام داد واسه آپدیت آپدیت نکنین چون هکتون میپره)

:stretcher:

امیدوارم سریع تر Rebug و Rogero خودی نشون بدن البته Rebug مثل اینکه خوابش برده

:00020077:

به امید آمدن هر چه سریع تر CFW جدید:electricf::electricf::electricf::electricf:

ارسال شده در (ویرایش شده)
عزیزانم اینم آپدیت 4.55 برین حال کنین خودم زدم :laugh:

یه بار دیگه میشه جملتون رو تکرار کنید؟؟؟ :icon_346[1]: شما زدین اونم تو سرور سونی دیگه !! :biggrin2: قبول شما وقت کردی یه مولتی من بزن که رو ofw کار کنه :thumbsup:

ویرایش شده توسط iman0013
ارسال شده در

خدا بگم چیکارت کنه .......اخه تو که هیچی حالیت نیست واسه چی لینک میدی دستگاهمو به ??نا دادی اقای حامد??تحی.......

دوستان لط??ا خواهشا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:angry::sadface::saddd::crying:

ارسال شده در
خدا بگم چیکارت کنه .......اخه تو که هیچی حالیت نیست واسه چی لینک میدی دستگاهمو به ??نا دادی اقای حامد??تحی.......

دوستان لط??ا خواهشا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:angry::sadface::saddd::crying:

ات??اق خاصی نی??تاده که!!:biggrin2: ??قط کنسولتون ر??ته هوا برا درست شدنش هم باید دانگرید سخت ا??زاری شه با کبرا و یه مداری پشت کنسول وصل شه و دستگاه کامل باز شه و .... خلاصه مشکل خاصی نیست :biggrin2: ??قط باید هزینه زیادی بدین و امیدوار باشین کنسولتون بریک نشده باشه چون دیگه روشن نمیشه. شما اگه پست منو که بالا هست میخوندی تو ص??حه 2 نمیر??تی اینو نصب کنی... انجمن شده پره کاربر که هیچی نمیدونن ... یکی هم مثل این کاربر ??تحی اومده لینک ??ریمور اوریجینال از سایت سونی!! برداشته میگه من ساختم!! مدیرا رسیدگی کنید...

ارسال شده در

من خودمم دستگاهم به .. ر??ته منم از یه سایت خارجی ورداشتم بعد نصبم د??عه اول درست کار میکرد یه بار که ریست کردم دوباره کامل نصب شد و منم همون بلا سرم امد

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...