ghost mahdi ارسال شده در فروردین 30، 2014 ارسال شده در فروردین 30، 2014 کد تقلب و رمز بازی gta v برای playstation 3 توانایی و قابلیت ها ماشین ها اسلحه ها و قابلیت اسلحه
ali2013 ارسال شده در تیر 14، 2014 ارسال شده در تیر 14، 2014 رو pc چی؟؟؟؟ :lol::lol: الان برات میزارم :biggrin2::lol:
ghost mahdi ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک ارسال شده در تیر 29، 2014 .:: درود به کاربران گرامی پی سی دی ::. در اینجا برای شما سورپرایزی داریم !! اونم چیزی نیست جزء چیت کد پول Gta V محتویات : - Infinite Health - Infinite Ammo - No Police - Infinite Special Ability - Max Money (999999999) اگر وقتی ایبوت رو جایگزین کردید ، توی بازی دیدید پولتون زیاد نشده ، برین Strip Club ، اون زنه که داره روی میله هه می رقصه ، یه دلار بریزین براش پولتون زیاد میشه ! این چیت کد روی 4.46 Rebug تست نشده ، Download :hd:کنسولت خراب شد من کاره ای نبودم جهت اطلاع:hd:
pooya500 ارسال شده در تیر 29، 2014 ارسال شده در تیر 29، 2014 .:: درود به کاربران گرامی پی سی دی ::. در اینجا برای شما سورپرایزی داریم !! اونم چیزی نیست جزء چیت کد پول Gta V محتویات : - Infinite Health - Infinite Ammo - No Police - Infinite Special Ability - Max Money (999999999) اگر وقتی ایبوت رو جایگزین کردید ، توی بازی دیدید پولتون زیاد نشده ، برین Strip Club ، اون زنه که داره روی میله هه می رقصه ، یه دلار بریزین براش پولتون زیاد میشه ! این چیت کد روی 4.46 Rebug تست نشده ، Download :hd:کنسولت خراب شد من کاره ای نبودم جهت اطلاع:hd: تست شده؟؟ عایا؟؟
mohsenbayate ارسال شده در تیر 30، 2014 ارسال شده در تیر 30، 2014 خیلی راحت داخل بازی از چپ به راست سریع این دکمه ها را بزن
asiatech ارسال شده در مرداد 1، 2014 ارسال شده در مرداد 1، 2014 سلام دادا خوبی من ver بازیم 1.12 روش اجرا میشه یا نه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری