رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

[ATTACH=CONFIG]7078[/ATTACH]

خواهش می کنم به اشتراک بذارید... لایک نمیخواااااد.. ??قط اين پست رو بخون و ش??یر کن... ??کر می کردم که بعد از تلاش‌های بیهوده اعراب در رابطه با تغییر نام خلیج ??ارس ، دیگه اونا اقدام دیگری نکنند. چند ه??ته پیش كه من به اين لینک پایین ر??تم و رای دادم, تقریباً 1,500,00 ن??ر رای داده بودند و سهم ما تقریباً بيش از 80% در مقابل کمتر از 20% بود اما امروز تعداد رای دهنده‌ها به مرز 3,000,000 ن??ر رسیده ولی با تاس?? ??راوان سهم ما از 80% به 49% رسیده واین یک ??اجعه است.... یادتون باشه که این رای گیری مربوط به کمپین 1,000,000 امضای شرکت گوگل است و نذارید که دوباره نام خلیج ??ارس به خلیج ع ر ب ی تغییر پیدا کنه.. . . . ازتون خواهش ميكنم يه سر به اين لينكى كه گذاشتم بزنيد و توى امارگيرى شركت كنين. و حتما اين رو به اشترك بذاريد...... واى بر ما كه که دیگه روزی این اعراب بخوان بر سر?? خلیج ??ارس با ما یجورایی کل بندازن.... اينم لينكش:

Persian Gulf or Arabian Gulf

• 3 months later...
ارسال شده در

ای کوروش کجایی پاشو از زیر خاک بیا بیرون سرزمین پارسی ات دارد خون و جگر میخورد دیگر از ان مردان تاریخ خبری نسیت وجدان ها همه خوابیده اند پاشو ببین چه بلایی سر مملکت اومده سرزمینی که از مدیترانه تا هند را ??را می گر??ت حالا این شندر غازی که هم مونده را هم دارد از دست می دهد شرم بر ما ایرانیان

ارسال شده در

مثل این میمونه که نظر سنجی اینترنتی بزارن که آیا میخواین کشور امریکا جمهوری اسلامی بشه بعد تعداد رای دهندگان جمهوری اسلامی بیشتر بشه به نظرتون اینجوری امریکا جمهوری اسلامی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...