رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

490bc47f09f8a2431c77274bc408e816_XL.jpg Galaxy S5

 






 

 

اپل در آی??ون 5s با ترکیب تکنولوژی اسکن اثر انگشت، خود را از قا??له گوشی‌های هوشمند متمایز کرد و حالا به نظر می‌رسد سامسونگ قصد دارد حتی از آن هم چند پله بالاتر رود. بر اساس گزارش بلومبرگ، سامسونگ در نظر دارد که نسل بعدی پرچمدار خود را در ماه آپریل سال جاری و احتمالا با تکنولوژی امنیتی اسکن چشم رونمایی کند.

 

 

 

 

لی یونگ هی، معاون اجرایی رئیس بخش کسب و کار موبایل کمپانی سامسونگ در مصاحبه‌ای با بلومبرگ گ??ته است که گلکسی اس 5 در کنار نسل بعدی ساعت هوشمند Galaxy Gear که از بهبود در طراحی و عملکردهای پیشر??ته دیگر بهره می‌برد، رونمایی خواهد شد.

لی همچنین گ??ته است که طراحی گلکسی اس 4 بسیار شبیه به نسل قبلی خود یعنی اس 3 بود و ا??زوده است که در طراحی اس 5، خصوصا در زمینه نمایشگر و کاور پشتی، سامسونگ به پایه‌های قبلی طراحی خود باز خواهد گشت.

اگرچه گلکسی اس 4 بد عمل نکرد و در عرض یک ماه به رقم ??روش 10 میلیون دست یا??ت، ولی به نظر می‌رسد کره‌ای‌ها تصمیم دارند اطمینان حاصل کنند که نسل بعدی پرچم‌دارشان از آن هم بهتر عمل خواهد کرد. منبع:zoomit.ir

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری
×
×
  • جدید...