ghost mahdi ارسال شده در فروردین 8، 2014 ارسال شده در فروردین 8، 2014 (ویرایش شده) آیا کارتون Family Guy را دیدهاید؟ کارتون معرو??ی که در آن برایان، سگ سخنگوی خانواده است. در انیمشین Up هم سگی وجود دارد که به کمک دستگاهی که به گردن آن متصل است، میتوان با انسانها سخن گوید. مسلما همواره برقراری ارتباط با حیوانات یکی از رویاهای بشر بوده ولی آیا این رویا میتواند روزی به واقعیت بپیوندد؟ تیمی از محققان و مخترعان اسکاندیناوی، توانستهاند سرمایهگذاران را متقاعد کنند که میتوانند یک دیکشنری برای ترجمهی زبان سگ به انگلیسی آماده کنند. این دستگاه که No More Woof نام دارد، میتواند از طریق ??علوان??عالات مغزی سگها، گرسنگی، خستگی و هیجان را شناسایی کرده و پارس کردنشان را معنی کند. در حال حاضر، سرمایهگذاران مبلغی معادل ده هزار دلار را در اختیار این تیم قرار دادهاند و انتظار می رود که اولین نمونه از این دستگاه در ماه آوریل آماده شود. منبع:http://www.digikala.com ویرایش شده فروردین 8، 2014 توسط ghost mahdi
brose ارسال شده در فروردین 8، 2014 ارسال شده در فروردین 8، 2014 جلل خالق سلیمان دیگه تو این دستگاه ها هست
nazyaryan ارسال شده در فروردین 8، 2014 ارسال شده در فروردین 8، 2014 :biggrin2: د?? بیا ??ردا اگه سگ من بگه واسم آستین یالا بزن من چیکار کنم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری