Jump to content
انجمن پی سی دی

اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم

emad_hs

Recommended Posts

[h=3]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h]

Love-sms-92-second-series.jpg

اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم : برای شما عزیزان و خوانندگان سایت ??ارس اس ام اس جدیدترین و داغ ترین اس ام اس های عاشقانه را آماده کرده ایم امیدواریم که از خواندن اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم لذت بببرید. [h=2]

اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h]

ر??تی و ر??تی و این دل ?? من منتظر بشنوه آخر ?? شب صدا گرم ?? تو از پشت ?? خط جلو چشمم ?? تصویرت همش …

.

.

.

[h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h]

آدم،تنها خلی??ه ی خدا روی زمین است . امپراتوری که گاهی باید برگردد به آخرین سلاحش . و سلاح او ??? گریه ??? است …!

.

.

.

کپک زده خواهش میکنم پایت را از رویش بردار…احساسم را میگویم مدتهاست که رویش ایستاده ای.

.

.

.

خــدایا ؟ کــمــی بــیـا جــلــوتــــر مــی خــواهـــم در گوشــت چــیــزی بــگــویم ایـن یـک اعــتـرا?? اســت مـــــن بــی هستی ام..بــــی عشقــــــم دوام نــــــــمی آورم!!!

.

.

.

حکایت زندگیم شده مثل اون د??تر نقاشی خرد سالی که توش چند تا خط رنگی بیشتر نیست،نه بقیه می??همن که چی کشیده نه خودش قدرت توضیح دادنو داره…

.

.

.

آهای زمستان… حواست جمع باشد که دور تو و تمام شاعرانه ها را خط خواهم کشید اگر با بودنت او حتی یک سر??ه کند…

.

.

.

به من قــول بده در تمـامــی سال هایی که باقی مانده تا ابــــد!! مـواظــب خودت باشــی… شــاید … دیگــر نباشم که یادآوریت کنم…

.

.

.

چقـــدر زیـــادی ! آنقــــدر .. که نمـــیتوان .. تمــــام ?? تـــو را “خیـــال??? کــــرد !

.

.

.

**دوستت دارم منه بیچاره** گاهی باید بخندی با صدای بلند که کر شود آسمان و ??ریاد بزنی:دنیا… نامردم اگه با این صدای خنده نرقصونمت…!

.

.

.

نه مثل هرکس.. مثل کسی که برایم کس دیگریست… دوست دارم

.

.

.

اشکای گوله روگونتو دیدمو گریه کردم ….بارموبستم ر??تم یه جا که برنگردم…حالاغرق دردم…اشتباه کردم

.

.

.

به پایان رسیده ام “نقطه “نمی گذارم یک “ویرگول “می گذارم این هم امیدی ست,شاید که برگردی!!!

.

.

.

هروقت تونستی به کسی آرامش ببخشی ، بدان عاشق شدی وگرنه عشقی که آرامش معشوق را بگیرد خودخواهیست …

.

.

.

میخوام قانون قصه ها رو عوض کنم…. میخوام اصل (عشق اونه که عاشقا بهم نرسن) رو رد کنم…. میخوام هرطور شده بهت برسم و این قصه رو باور کنم…. قصه ی عشقی که عاشقا توش بهم میرسن…..

.

.

.

می دانــــی؟؟؟؟؟؟؟ دنـیــــــــــــــــــــــــا برایم ویران است … با تو از عشـــــــــــــــق… بی تو از ??راغ…

.

.

.

کنارم نیستی… اما دائم در کوچه های ذهنم قدم میزنی… شاید دوست داشتن یعنی همین…

.

.

.

با خودم گ??تم : سرد تر از دستانم نیست ندایی گ??ت : محبت یارت که یخ زد را چه زود ??راموش کردی

.

.

.

مـــن یـــک دختــــرم… مــــرا پریشـــــانی موهایـــــت نــــه! مــــرا تـــه ریــــش خستـــــه ات دیــــوانه میکنــــد…

.

.

.

گـــاهـــــــــــی هــوایـت را مـی کـنــــــم.. هـوایـــی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم تــــا .. بــــــــــــا هــوایـت خـــ??ـــه مـیــشــــــــــــــم

.

.

.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...