emad_hs Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 [h=3]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم : برای شما عزیزان و خوانندگان سایت ??ارس اس ام اس جدیدترین و داغ ترین اس ام اس های عاشقانه را آماده کرده ایم امیدواریم که از خواندن اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم لذت بببرید. [h=2] اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] ر??تی و ر??تی و این دل ?? من منتظر بشنوه آخر ?? شب صدا گرم ?? تو از پشت ?? خط جلو چشمم ?? تصویرت همش … . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] آدم،تنها خلی??ه ی خدا روی زمین است . امپراتوری که گاهی باید برگردد به آخرین سلاحش . و سلاح او ??? گریه ??? است …! . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] کپک زده خواهش میکنم پایت را از رویش بردار…احساسم را میگویم مدتهاست که رویش ایستاده ای. . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] خــدایا ؟ کــمــی بــیـا جــلــوتــــر مــی خــواهـــم در گوشــت چــیــزی بــگــویم ایـن یـک اعــتـرا?? اســت مـــــن بــی هستی ام..بــــی عشقــــــم دوام نــــــــمی آورم!!! . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] حکایت زندگیم شده مثل اون د??تر نقاشی خرد سالی که توش چند تا خط رنگی بیشتر نیست،نه بقیه می??همن که چی کشیده نه خودش قدرت توضیح دادنو داره… . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] آهای زمستان… حواست جمع باشد که دور تو و تمام شاعرانه ها را خط خواهم کشید اگر با بودنت او حتی یک سر??ه کند… . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] به من قــول بده در تمـامــی سال هایی که باقی مانده تا ابــــد!! مـواظــب خودت باشــی… شــاید … دیگــر نباشم که یادآوریت کنم… . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] چقـــدر زیـــادی ! آنقــــدر .. که نمـــیتوان .. تمــــام ?? تـــو را “خیـــال??? کــــرد ! . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] **دوستت دارم منه بیچاره** گاهی باید بخندی با صدای بلند که کر شود آسمان و ??ریاد بزنی:دنیا… نامردم اگه با این صدای خنده نرقصونمت…! . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] نه مثل هرکس.. مثل کسی که برایم کس دیگریست… دوست دارم . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] اشکای گوله روگونتو دیدمو گریه کردم ….بارموبستم ر??تم یه جا که برنگردم…حالاغرق دردم…اشتباه کردم . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] به پایان رسیده ام “نقطه “نمی گذارم یک “ویرگول “می گذارم این هم امیدی ست,شاید که برگردی!!! . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] هروقت تونستی به کسی آرامش ببخشی ، بدان عاشق شدی وگرنه عشقی که آرامش معشوق را بگیرد خودخواهیست … . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] میخوام قانون قصه ها رو عوض کنم…. میخوام اصل (عشق اونه که عاشقا بهم نرسن) رو رد کنم…. میخوام هرطور شده بهت برسم و این قصه رو باور کنم…. قصه ی عشقی که عاشقا توش بهم میرسن….. . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] می دانــــی؟؟؟؟؟؟؟ دنـیــــــــــــــــــــــــا برایم ویران است … با تو از عشـــــــــــــــق… بی تو از ??راغ… . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] کنارم نیستی… اما دائم در کوچه های ذهنم قدم میزنی… شاید دوست داشتن یعنی همین… . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] با خودم گ??تم : سرد تر از دستانم نیست ندایی گ??ت : محبت یارت که یخ زد را چه زود ??راموش کردی . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] مـــن یـــک دختــــرم… مــــرا پریشـــــانی موهایـــــت نــــه! مــــرا تـــه ریــــش خستـــــه ات دیــــوانه میکنــــد… . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم[/h] [h=4]sms asheghane[/h] گـــاهـــــــــــی هــوایـت را مـی کـنــــــم.. هـوایـــی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم تــــا .. بــــــــــــا هــوایـت خـــ??ـــه مـیــشــــــــــــــم . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now