brose ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارسال شده در اسفند 27، 2013 (ویرایش شده) میخوام بدونم چند ن??ر کنکوری وجود دارند تا کمکشون کنم من خودم رتبه800 علوم انسانی اوردم پس اطلاعاتم در بخش تست زنی خیلی بالاست هرکی هر سوالی داره بپرسه ویرایش شده اسفند 27، 2013 توسط brose
brose ارسال شده در اسفند 27، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 27، 2013 شما تو چه رشته ای هستی عزیز ؟ روانشناسی بالینی
aminomi ارسال شده در اسفند 27، 2013 ارسال شده در اسفند 27، 2013 روانشناسی بالینی مو??ق باشی عزیز :smi.le:
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 28، 2013 ارسال شده در اسفند 28، 2013 سلام من رشته ام تجربیه تو درس عربی خیلی ضعی??م هر چقدر هم که میخونم حالیم نمیشه حتی صر?? کردن ا??عال رو بلد نیستم ؟ با این وصعیت عربی کنکور رو چیکار کنم ؟ راهنماییم کن ممنون
iman0013 ارسال شده در اسفند 28، 2013 ارسال شده در اسفند 28، 2013 سلام من رشته ام تجربیه تو درس عربی خیلی ضعی??م هر چقدر هم که میخونم حالیم نمیشه حتی صر?? کردن ا??عال رو بلد نیستم ؟ با این وصعیت عربی کنکور رو چیکار کنم ؟ راهنماییم کن ممنون منم مثل توام البته سال سوم:-_-:
brose ارسال شده در اسفند 28، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 28، 2013 سلام من رشته ام تجربیه تو درس عربی خیلی ضعی??م هر چقدر هم که میخونم حالیم نمیشه حتی صر?? کردن ا??عال رو بلد نیستم ؟ با این وصعیت عربی کنکور رو چیکار کنم ؟ راهنماییم کن ممنون d یک روش دارم که با اون میتونید تا45 درصد عربی بزنید البته ترجمه نترس ??قط یک ص??حه کلمه هست اینجا میزارمش مثل اب خوردن یک روشی یادت میدم که حز کنی وبدونی اصلا نیازی نیست کتابی رو بخونی میتونی بعد یاد گر??تن بری تست بزنی امتحان کنی حتما تو قلمچی ثبت نام کن
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری