رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

اس ام اس شب یلدا ۹۲

sms-shabe-yalda.jpg

اس ام اس شب یلدا : بلندترین شب سال را ایرانی ها شب یلدا می نامند که آخرین روز از ??صل پاییر و آغاز ??صل زمستان است دید و بازدید و شب نشینی خونه پدربزرگ یا بزرگان ??امیل یکی از رسومات قدیمیه اما اگر ??اصلتون خیلی دوره یعنی اون دور دورا icon_smile.gif اس ام اس شب یلدا ۹۲ رو بخونید و برای عزیزانتون اس ام اس کنید.

اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++

از برگ برگ ?? د??تر من پرت می شوند معشوق های خسته ی پایان گر??ته ام یلدای چشم های تو را گریه میکنند موهای رنگ و بوی زمستان گر??ته ام !

+++++

اندوهت را به برگ ها بسپارتا باد پاییزی آن را ببرد.آخرین لحظه های پاییزیت پر از خش خش آرزوهای قشنگ. یلدا بر ایرانیان مبارک

+++++

س??یدی بر?? را برای روحت سرخی انار را برای قلبت شیرینی هندوانه را برای عشقت وبلندی یلدا را برای زندگی قشنگت آرزومندم پیشاپیش یلدا مبارک.

+++++

اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++

هوای ??اصله سرد است ، من از کلا?? دلم برایت خیال گرم می با??م؛یلدا پیشاپیش مبارک.

+++++

هی?? شارژندارم وگرنه شب یلدارو بهت تبریک میگ??تم!!!شب یلدا مبارک

+++++

کیا یادشونه شب یلدا دور کرسی جمع میشیدیم و سنجد و کشمش میخوردیم با هندونه و خربزه تازه ما بر??و قاطی شیره انگور میکردیم میخوردیم هر کی خورده لایک کنه هر کی هم دلش خواست که بخوره لایک کنه

+++++

میدونی ??رق تو با من چیه؟من رو هر ۱۰سال ی بار شمارش میکنن ولی تو رو آخر پاییز هر سال جوجو یلدات مبارک

+++++

اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++

برای بعضی دردها نه میتوان گریه کرد نه میتوان ??ریاد زد…برای بعضی دردها ??قط میتوان نگاه کرد و بی صدا شکست…

+++++

به صد یلدا الهی زنده باشی انار و سیب و انگور خورده باشی اگر یلدای دیگر من نباشم تو باشی و تو باشی و توباشی و… (در مایه‌ی شور،گوشه‌ی سلمک خوانده شود!)

+++++

عمرتون صد شب یلدا،دلتون قد ی دریا،توی این شبای سرما،یادتون همیشه باما.

+++++

من دارم جمعه میرم …??کر نکنم دیگه همدیگرو ببینیم…منو??راموش نکن… ب خاطر تمام بدیهام منو ببخش از طر?? پاییز۹۲ یلدا مبارک

+++++

اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++

شب یلدای من آغاز شد…. نه سرخی انار نه لبخند پسته نه شیرینی هندوانه….. بی تو یلدا زجر آور ترین شب دنیاست بی من یلدایت مبارک

+++++

چند روز دیگر تا شب یلدا مانده نمیدانم تنها ۱ لحظه طولانی تر از دیروز … وقتی تو نیستی چه ??رقی می کند برای منی که بی تو در شب های آ??تابی زندگی میکنم…. (-.-)

+++++

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...