erfan 78 ارسال شده در اسفند 13، 2013 ارسال شده در اسفند 13، 2013 با سلام ببخشید نمی دونستم این تاپیکو کجا بزنم اینجا زدم البته کمو بیش موضوع هارد با بازی ارتباط مستقیم دارخ من می خوام هارد یک ترابایت بگیرم (اکسترنال) بین مارک های سیلیکون پاور و وسترن موندم میگن وسترن کی??یتش خیلی خوبه اما از اون طر?? از یک ن??ر شنیدم بهتره هاردم ضد ضربه باشه و دیدم ??قط ای دیتا و سیلیکون پاور هارد ضد ضربه دارن ای دیتا ها سوکتشون خیلی بده تا رسیدم به این دو مدل سیلیکون Silicon Power Portable Armor A80 - 1TB - هارد سیلیکون پاور آرمور آ 80 - 1 ترابایت Silicon Power Hard Drive Armor A30 - 1TB - هارد سیلیکون پاور پرتابل آرمور آ 30 - 1 ترابایت بین این دو مدل اگه بخوم انتخاب کنم اولی رو انتخاب می کنم اما من موندم بین وسترن و سیلیکون کدومو انتخاب کنم لط??ا کمکم کنین
thewanted225 ارسال شده در اسفند 13، 2013 ارسال شده در اسفند 13، 2013 منم شنیدم که وسترن خیلی خوبه:love:
iman0013 ارسال شده در اسفند 13، 2013 ارسال شده در اسفند 13، 2013 من مدل اولی رو دارم.تا الان مشکلی نبوده.با ps3 هم سازگاره.زد اب هم هست
erfan 78 ارسال شده در اسفند 13، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 13، 2013 داداش شما که مدل a80 رو گر??تی چند وقته داریش؟ یو اس بی خودت 3 هست یا 2؟ سرعت کپی کردنت چه قدره؟
nazyaryan ارسال شده در اسفند 14، 2013 ارسال شده در اسفند 14، 2013 وسترن دیجیتال بهترین برند تولید کنندۀ هارد در دنیاست و تو همۀ benchmark ها همیشه وقتی میخوان یک کارت گرا??یک یا سی پی یو رو آزمایش کنن از هاردهای داخلی وسترن دیجیتال است??اده میکنن هاردهای اکسترنالش هم خیلی خوبه زیاد حساس نباش رو این چیزا :laugh: من همه نوع هارد اکسترنال رو دارم از PQI بگیر تا seagate همشون خوبن اما اگه سبک زندگیت جوریه که زیاد هاردهای اکسترنالت رو جا به جا میکنی حتمأ مدل ضد ضربه و ضد آبش گذیتۀ بهتریه واست اگرم میخوای وصلش کنی به کنسول حتمأ دقت کن این قابلیت رو داشته باشه اما اگه مثل من ??قط واسه ذخیره کردن اطلاعات ازشون است??اده میکنی و به ندرت ازشون کار میکشی هر مدلی خریدی مهم نیست اگرم واست سرعت انتقال مهمه و دوست نداری زیاد صبر کنی به buffer هارد توجه کن هر چی با??ر بیشتر باشه سرعت انتقال بیشتره من با??ر 65 مگابایتی رو بهت پیشنهاد میدم 35 هم خوبه اما یکم کنده و اعصاب خورد کن :angry: خود مدل های 65 مگابایتی هم اواع خوب و بد دارن مثلأ بعضی مدل ها ثانیه های اولی که یک ??ایل رو کپی میکنی حتی بالای 200 مگابایت با??ر دارن و سرعت انتقالشون خیلی عالیه بعضی مدل ها هم از ثانیه اول نه تنها کمتر با??ر میدن یه چند ثانیه هم طول میکشه بیان روی 65 حتی بعضی ها هم از 30 تا بالاتر نمیان البته بسته به نوع اطلاعاتی که کپی میکنی و اینکه ??ایلت تکی باشه یا چندین ??ایل ریز و درشت با هم باشن با??ر ??رق میکنه اما در کل زیر 65 توصیه نمیشه بازم میگم زیاد حساس نباش به اسم و برند:laugh: همه برندها خوبن مو??ق باشی
erfan 78 ارسال شده در اسفند 31، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 31، 2013 ببخشید این با??ری که گ??تی چی هست؟ و اینکه می تونی بگی با??ر این سه مدل چه قدره؟ W.D my passport Ultra W.D Elemnts Silicon power A80 Seagate Backup plus ?
nazyaryan ارسال شده در اسفند 31، 2013 ارسال شده در اسفند 31، 2013 هنوز نخریدی :biggrin2: با??ر سرعت خوندن و نوشتن یک هارد در ثانیه هس مثلأ هاردی که با??رش 65 مگا بایت هست میتونه هر ثانیه 65 مگا بایت کپی یا موو بده و هاردی که 35 هست هر ثانیه 35 تا حالا ??کر کن تو یک بازی به حجم ده گیگابایت رو میخوای داخلش کپی یا ممو بدی کدوم سریعتره؟ البته هاردهای حر??ه ای از رقم داده شده هم گاهی بیشتر میشه سرعتشون این هاردهای بالا رو هم تو گوگل سرچ کنی یا تو خود سایت اصلیشون مقدار با??رشون بدست میاد تو پست قبلی هم دقیق توضیح دادم بسته به نیازت و اینکه هارد رو واسه چی میخوای یه هارد بخر بازم میگم زیاد حساس نباش:biggrin2: اینجا رو هم میتونی نگاه کنی یکم اطلاعاتت اضا??ه میشه البته قیمتاش معمولأ از بازار 10 -20 تومن بالاتره External Portable - 2.5" ? RayanSaba - Online PC Shop - ????? ???مو??ق باشی
erfan 78 ارسال شده در اسفند 31، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 31، 2013 حالا اگه بخواهی بین این 2 مدل هارد یکی را انتخاب کنی کدومو انتخاب می کنی؟ Silicon power A80 Seagate Backup plus
mohammads77 ارسال شده در اسفند 31، 2013 ارسال شده در اسفند 31، 2013 حالا اگه بخواهی بین این 2 مدل هارد یکی را انتخاب کنی کدومو انتخاب می کنی؟ Silicon power A80 Seagate Backup plus سلام دوست گلم به نظر من برو ADATA بخر و از کسی هم راجبش سوال نکن کارش حر?? نداره....:biggrin2:
mohammads77 ارسال شده در اسفند 31، 2013 ارسال شده در اسفند 31، 2013 ای دیتا رو میگن سوکتاشخیلی بده والا هر کسی یه چیزی میگه اون مشکل سوکت مال یه سری قبل بوده اما الان خبری از این مشکل نیست من الان ADATA Classic 1T دارم و مشکلیم نداره و سرعتشم خیلی بالاس. دوست گلم هیچ وقت دو دل نشو!
nazyaryan ارسال شده در اسفند 31، 2013 ارسال شده در اسفند 31، 2013 والا من سیگیت دارم 2 ساله هیچ مشکلی نداره خدارو شکر نسبت به هاردهای دوستام خیلی سریع تر آمادۀ کار میشه اولین برند جهان وسترن دیجیتال بعد سیگیته بعدش بقیه .... من نظر شخصی ام بین این دو مدل سیگیته باز خودت میونی گ??تم که اگه هاردت رو زیاد جا به جا میکنی حتمأ مدل های ضد ضربه بخر :vahidrk:بخر دیگه د??هَه:biggrin2:
erfan 78 ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک ارسال شده در فروردین 1، 2014 آخه پدرم میگه سیگیت من خودم میگم ضد ضربهه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری