bm79 ارسال شده در اسفند 3، 2013 ارسال شده در اسفند 3، 2013 سلام دوستان . من یه چند وقتیه که با یک مشکل اساسی مواجه شدم و اونم اینه که وقتی میخوام یک بازی رو که خریدم نصب کنم یک یا چند تا از dvd ها رو نمیشناسه و یا میشناسه و در طول نصب یکد??عه متوق?? میشه و مینویسه can't read . نکته جالب اینه که من میرم جایی که گیم رو خریدم و دی وی دی رو تعویض میکنم و اون رو کامپیوترم اجرا میشه!:mellow::blink: اما اون dvd که اجرا نمی شد روی بقیه کامپیوتر ها اجرا میشه . اگه دلیل و راه حلشو میدونید تو رو خدا بگید من الان این گیما رو نمیتونم نصب کنم assasins creed iv , nfs rivals , batman arkham origins ممنووون
bm79 ارسال شده در اسفند 4، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 4، 2013 آخه از چند ن??ر پرسیدم گ??تن که لنزت کثی?? شده
behnam81 ارسال شده در اسفند 5، 2013 ارسال شده در اسفند 5، 2013 برا منم اینجوری بود یا باید تعمیرش کنی یا آخراشه. برا من هر چی سی دی یا دی وی دی بود رو میگ??ت خالیه!
sina707 ارسال شده در اسفند 5، 2013 ارسال شده در اسفند 5، 2013 برای منم لنزش خراب شد نو خریدم یه جدیدش رو بخر
mhossein ارسال شده در اسفند 5، 2013 ارسال شده در اسفند 5، 2013 سلام دوستان . من یه چند وقتیه که با یک مشکل اساسی مواجه شدم و اونم اینه که وقتی میخوام یک بازی رو که خریدم نصب کنم یک یا چند تا از dvd ها رو نمیشناسه و یا میشناسه و در طول نصب یکد??عه متوق?? میشه و مینویسه can't read . نکته جالب اینه که من میرم جایی که گیم رو خریدم و دی وی دی رو تعویض میکنم و اون رو کامپیوترم اجرا میشه!:mellow::blink: اما اون dvd که اجرا نمی شد روی بقیه کامپیوتر ها اجرا میشه . اگه دلیل و راه حلشو میدونید تو رو خدا بگید من الان این گیما رو نمیتونم نصب کنم assasins creed iv , nfs rivals , batman arkham origins ممنووون بله همونطور که دوستان گ??تن به احتمال خیلی زیاد دی وی دی رم شما دیگه کثی?? و داغون شده! چون دی وی دی رم ها و همینطور کلا اینجور وسایل چون با لیرز کار می کنن ، وقتی کثی?? و یا کهنه میشن ، دیگه کار نمی کنن! باید مواظب تمیزی دی وی دی رم ها و سی دی رم ها بود! بهتره ببریش تعمیر گاه شاید بتونن درستش کنن!
mhossein ارسال شده در اسفند 5، 2013 ارسال شده در اسفند 5، 2013 قیمت نوش چنده؟ dvdwriter هم باشه حدود 50 تومن!
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری