Jump to content
انجمن پی سی دی

عکس های خنده دار رونالدو

ali2013

Recommended Posts

تقدیم به تمام طر??دار های مسی وبارسا

[ATTACH=CONFIG]5872[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5874[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5875[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5876[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5877[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5878[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5879[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5873[/ATTACH]

اون پنج جام تو یک ??صل رو اینتر تو 2010 گر??ت، من نظرم رو وسلی بود تا مسی ولی خیلیا دیگه بودن.

قبول کنید نامردی بود.

اها اسنایدر رو میگی

والا اون همه ادمی که اون جا رای دادن از ما بهتر می??همن

من منچستریم اما با اینکه رونال دو ستا ره ی منچستر بوده نمی دونم چرا ازش اینقدر بدم میا د

و من مسی را به عنوان بهترین بازیکن وبارسا را به عنوان بهترین تیم قبول دارم ولی خب منچسترو خیلی دوست دارم

رونالدو انشالا ساله دیگه اگه مسی نبود که هست

عیب نداره:87:

من از بازی کردن رونالدو متن??رم ولی بیشتر از اون از حرکاتاش بدم میاد میخواد جلوی تماشاچیا حرکات نمایش بزنه و خودی نشون بده این یک نوع عقدس:gigglesmile::76::gigglesmile::76::gigglesmile::gigglesmile:

منم زیاد از مسی خوشم نمیاد ولی واقعا حر??ت خنده دار که میگی مسی دروازه خالی گل میکنه - ضربه آزاداش به رئال رو ??راموش کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mellow:

وای مسی آمپولی رو لط??ا ??قط با نکونام مقایسه کنید تلاش و تمرینی که رونالدو میکنه رونی کولمن انجام نمیده از این عکس ها که طر??دارای بارسا میسازن که زیاده طر??دارای رئال هم برای مسی می سازن .

خواهشا بعضیا از خودشون چرت نگن اون داورایی که اونجان رای میدن از ما خیلی بیشتر می??همن حتی علی داییم به مسی رای داده بود

من از رونالدو بدم میاد چون مغرور به خودش اینقدر توپ میگیره اینور اونور میره تا آخر یا شوت میکنه میخوره به د??اع یا از دست میده ولی دریغ از یک پاس چی میشه که بالاخره یه پاس بده

حالا مسی همش پاسکاره هم بیشترین گلارو میزنه هم تو پاس گل دادن جز ن??رات برتره امسالم دیدیم رئال ر??تن مورینیو ا??ت کرد بعدم که اوزیل ر??ت اوزیل واقعا بازیکن کلیدی بود

واقعا حی?? شد ر??ت

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...