mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 خبری بسیار عجیب دقایقی پیش به دست ما رسیده که نشان دهنده یکی از معایب کنسول PS4 که سونی در مورد آن هیچگونه صحبتی نکرده است. تصویری که در پایین مشاهده میکنید مربوط به کنسول PS4 بوده که در اسپاینا گر??ته شده است. این کاربر پس از تست کردن کنسول PS4 اینگونه عنوان کرده : ترجمه شده از اسپانیایی به انگلیسی : (translated from Spanish) “it had a red light (where the typical blue LED light) and had a message on the screen saying that the console had a very high temperature. The security case was opened and in two seconds the error message was removed and the light had returned to its normal color. “ ترجمه ی روان ??ارسی : چراغ آبی روی دستگاه به رنگ قرمز تغییر پیدا کرد و پیغامی بر روی ص??حه پدیدار شد که دمای دستگاه بسیار بالا ر??ته است.دو ثانیه پس از اینکه دست اندرکاران نمایشگاه مح??ظه ی شیشه ای کاملا بسته ی PS4 را باز کردند٬پیغام ر??ع شد و چراغ به حالت عادی بازگشت. تصویر ارسالی از تور سونی در کشور اسپانیا است و با این اوصا?? متوجه شدیم که نباید کنسول PS4 یا بهتر بگیم هر کنسول دیگه ای رو در ??ضای بسته قرار داد.این امر در کاتالوگ هر دستگاهی ذکر شده و تهویه های کنسول نیاز به هوای تازه و ??ضایی باز دارند.داغ شدن دستگاه هم توسط این چراغ قرمز و پیغامی بر روی تصویر ابلاغ میشود. به نظر من که نباید این ات??اق بی??ته چون ps3 slim من تو یه محیط بسته بود 3 ساعت باهاش کار میکردم.??ک کنم قضیه این هم مثل ps3 ??ت باشه منبع : گیم??ا
iman0013 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 باو خب معلومه که تو محیط بسته به اون کوچکی داغ میکنه.ادم هم می بود داغ میکرد
mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 مالک ارسال شده در دی 15، 2013 باو خب معلومه که تو محیط بسته به اون کوچکی داغ میکنه.ادم هم می بود داغ میکرد یکی از نظرات کاربرا که درباره این موضوع تو گیم ??ا داد همین بود :gigglesmile: ولی ربطی نداره ps3 اسلیم من تو یه محیط بسته بود باهاش بازی میکردم باقلوا.خلاصه با توجه به سخت ا??زار قوی ps4 ??ک کنم ??نش قوی نباشه
iman0013 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 یکی از نظرات کاربرا که درباره این موضوع تو گیم ??ا داد همین بود :gigglesmile: ولی ربطی نداره ps3 اسلیم من تو یه محیط بسته بود باهاش بازی میکردم باقلوا.خلاصه با توجه به سخت ا??زار قوی ps4 ??ک کنم ??نش قوی نباشه مطمئن باش برای کنسول با این عظمت ??کر اینجور جاها رو هم کردن:thumbup:
mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 مالک ارسال شده در دی 15، 2013 مطمئن باش برای کنسول با این عظمت ??کر اینجور جاها رو هم کردن:thumbup: ps3 هم اون اول ??ت اومد عظمت نداشت؟؟؟ببین حالا به ??رض ??نش سالمه اون جایی که گذاشته بده بهت قول میدم این کونسول حتما یه مشکلی خواهد داشت و صد در صد عین قضیه ps3 میشه
iman0013 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 ps3 هم اون اول ??ت اومد عظمت نداشت؟؟؟ببین حالا به ??رض ??نش سالمه اون جایی که گذاشته بده بهت قول میدم این کونسول حتما یه مشکلی خواهد داشت و صد در صد عین قضیه ps3 میشه از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشن که باو
mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 مالک ارسال شده در دی 15، 2013 از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشن که باونه باوو راست میگی؟نظرت قابل احترامه و امکانش هست ولی یک سوال دارم ps2 ??ت اومد مرض داشتند الکی کوچیکش کنند؟
iman0013 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 نه باوو راست میگی؟نظرت قابل احترامه و امکانش هست ولی یک سوال دارم ps2 ??ت اومد مرض داشتند الکی کوچیکش کنند؟ ps2 ??ت رو ??کر کنم به خاطر نوع قرار گیری دیسک کوچیکش کردن چون اکثرا خراب میشد.مال خودم هم خراب شد به خاطر همین از اون مدل کوچیکاش گر??تم که بعد از چندین سال هنوز کار میکنه
mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 مالک ارسال شده در دی 15، 2013 ps2 ??ت رو ??کر کنم به خاطر نوع قرار گیری دیسک کوچیکش کردن چون اکثرا خراب میشد.مال خودم هم خراب شد به خاطر همین از اون مدل کوچیکاش گر??تم که بعد از چندین سال هنوز کار میکنهو ps3 های ??ت بعضی وقت ها دیسک توش قرار میدادن بعضی ها گیر میکرد
iman0013 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 و ps3 های ??ت بعضی وقت ها دیسک توش قرار میدادن بعضی ها گیر میکرد من ??ت نداشتم:7AD_headspin: اما با اسلیم120 هم تا الان مشکلی نداشتم
iman0013 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 یوشیدا:خبری که امروز در رابطه با چراغ قرمز شدن Ps4 منتشر شد دروغی محض بوده است و صحت ندارد در طول ساعت های گذشته خبری منتشر شد که کنسول Ps4 در زمان قرار گر??تن در یک محیط بسته داغ کرده است و چراغ آبی آن به قرمز تبدیل شده است. اما آقای شوهی یوشیدا سریعا به این خبر عکس العمل نشان داده اند و در حساب شخصی خود گ??ته اند که این خبر ساختگی می باشد و به هیچ وجه صحت ندارد. پس با این حساب و بنابر گ??ته ی مدیر تمامی استودیوهای سرگرمی سونی این خبر صحت ندارد و خبری که چند ساعت گذشته در رابطه با چراغ قرمز شدن Ps4 منتشر شد صحت ندارد و ساختگی بوده است. کنسول Ps4 در تاریخ ۱۵ نوامبر در آمریکای شمالی و در تاریخ ۲۹ نوامبر در اروپا با قیمت ۳۹۹$ دلار عرضه خواهد شد. GAMEFA
mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 مالک ارسال شده در دی 15، 2013 من ??ت نداشتم:7AD_headspin: اما با اسلیم120 هم تا الان مشکلی نداشتم اسلیم چه ربطی به ??ت داره؟تو اسلیم خیلی مشکلات ??ت برطر?? شد و تو ps3 super s هم ??نش خیلی بهتر شده.
Gamer_2013 ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 سلام، بچه ها وقتی از تهویه و جریان هوا صحبت میشه ما باید به اندازه یک پکیج و محتویات و صد البته میزان گرمایش قطعات داخلی هم دقت کنیم، شما به سایز کنسول PS4 نگاه کن ببین این پکیج با یک سوراخ کوچیک عاقلانه بخوایم بگیم نمیتونه جریان هوای متناسب برای تهویه رو اعمال کنه. اگر دستگاه اندازه PSVITA بود بله اون موقع میشد بگیم که این دستگاه خوب خنک نمیکنه و بدرد نمیخوره پس اگر به اندازه پکیج دقت کنیم می??همیم که چرا در محیط بسته اون هم از جنس شیشه تنها با یک سوراخ کوچیک،Cooler Master منسول نمیتونه تمام جریان هوای لازم رو برقرار کنه. درضمن علی جان ما همه از PS3 FAT و SLIM است??اده کردیم و خودت میدونی هیچ وقت در همچین محیط بسته ای نزاشتی-نزاشتیم و نمیزاریم چون عاقلانه نیست. از طر??ی من ??کر میکنم این مسئله که توی پوششهای خبری به یک پوینت من??ی برای PS4 تبدیل شده درواقع بزرگترین کمک به سونی هست میپرسید چرا؟ چون این کنسول هنوز وارد بازار ??روش علنی نشده و همین الآن میتونن تغییرات مربوط به تهویه سیستم رو اعمال کنن البته اگر الآن این قضیه نشه پیراهن عثمان..............
mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 مالک ارسال شده در دی 15، 2013 البته ممکنه اون چراغ قرمز معنیش این بوده باشه که کنسول خاموشه :lol:
mesy ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 من الان چند وقته ??ت دارم هیچ مشکلیم نداره خیلیم خوشکله
mobile-1199 ارسال شده در دی 15، 2013 مالک ارسال شده در دی 15، 2013 من الان چند وقته ??ت دارم هیچ مشکلیم نداره خیلیم خوشکلهاستثنا هم هست ولی اکثرا ??نشون مشکل داره
kingmehrab ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 کلا سیاست سونی اینه. میزنه باگ هارو میبینه اسلیم میزنه. رو همه کنسولاش psp fat============psp slim 3000 ps1 ps2 ps3 و در آخرم ps4 بهتون قول میدم
freak ارسال شده در دی 15، 2013 ارسال شده در دی 15، 2013 استثنا هم هست ولی اکثرا ??نشون مشکل داره من هم ??ت دارم 6 یا 7 سال هیچ مشکلی هم نداره .. اینم نقطه ضع?? نیست که دستگاه تو ??ضای بسته داغ کنه خیلی هم عادیه ..
mobile-1199 ارسال شده در دی 16، 2013 مالک ارسال شده در دی 16، 2013 من هم ??ت دارم 6 یا 7 سال هیچ مشکلی هم نداره .. اینم نقطه ضع?? نیست که دستگاه تو ??ضای بسته داغ کنه خیلی هم عادیه ..شما شانس داری و گرنه 100 تا ادم میتونم مثال بزنم که ??تشون مشکل داره :gigglesmile: کلا مگه مرض داشت psp 3004 بزنه ؟؟؟
miladtexzas ارسال شده در دی 16، 2013 ارسال شده در دی 16، 2013 من PS3 ??ت دارم و ازش راضی ام. اما بعد از این که ??همیدم دمای CPU و GPU خیلی بالا میره بعد از اینکه ??ن دستگاه رو سرویس کردم و خمیر سیلیکون جدید و مرغوب زدم. الان خیلی دمای دستگاه پایین تره. در ضمن بعضی بازیا مثل Last of us و GTA و ... چون بازی های سنگینتی هستن خیلی دمای دستگاه رو بالا می برن. بخاطر همین تنظیمات ??ن دستگاه رو تغییر میدم تا دستگاه چراغ زرد نشه. درضمن به نظرم این ات??اقات تو همه دستگاه ها طبیعیه. مگه ایکس باکس 3 چراغ نمی شد ؟ مهم اینه که این مشکلات رو ر??ع می کنن. منم مطمئنم سونی دیگه تو موضوع دمای دستگاه اشتباه نمی کنه.
mobile-1199 ارسال شده در دی 16، 2013 مالک ارسال شده در دی 16، 2013 من PS3 ??ت دارم و ازش راضی ام. اما بعد از این که ??همیدم دمای CPU و GPU خیلی بالا میره بعد از اینکه ??ن دستگاه رو سرویس کردم و خمیر سیلیکون جدید و مرغوب زدم. الان خیلی دمای دستگاه پایین تره. در ضمن بعضی بازیا مثل Last of us و GTA و ... چون بازی های سنگینتی هستن خیلی دمای دستگاه رو بالا می برن. بخاطر همین تنظیمات ??ن دستگاه رو تغییر میدم تا دستگاه چراغ زرد نشه. درضمن به نظرم این ات??اقات تو همه دستگاه ها طبیعیه. مگه ایکس باکس 3 چراغ نمی شد ؟ مهم اینه که این مشکلات رو ر??ع می کنن. منم مطمئنم سونی دیگه تو موضوع دمای دستگاه اشتباه نمی کنه. تو همه نه مثلا ps3 اسلیم و سپر اسلیم
mobile-1199 ارسال شده در دی 16، 2013 مالک ارسال شده در دی 16، 2013 همه ??ت ها که مورد ندارنهمشون مورد دارن ممکنه شانس داشته باشی و یا این که اول بدی یه سرویس اساسی
PS_LORD ارسال شده در دی 16، 2013 ارسال شده در دی 16، 2013 من سه تا ??ت دستم بوده تا الان، نه مشکل ??ن داشتن، نه دماشون بالا ر??ته، خیلی هم آروم بودن، جدا هم خریدم، هنوزم از گارانتیشون مونده.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری