رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

به گزارش جی‌اس‌ام آریا، گزارشات رسیده حاکی از آن است که قرار است کمپانی نوکیا به زودی به کمپانی آلکاتل لوسنت بپیوندد و با هم همکاری جدیدی را آغاز نمایند.

بر اساس گزارشات به عمل آمده، مشخص شده که اخیرا بخش مخابراتی نوکیا، به مذاکرات داخلی درباره استراتژی آینده‌اش پرداخته است. با این وجود شایعاتی مبنی بر همکاری دو شرکت نوکیا و آلکاتل لوسنت منتشر شده، اما هنوز مذاکره رسمی میان دو شرکت صورت نگر??ته و این شایعات از مذاکرات و گ??تگوهای گذشته شرکت‌ها ناشی شده است.

 

 

آلکاتل لوسنت، شرکت چندملیتی ارایه‌دهنده تجهیزات مخابراتی است که د??تر مرکزی آن در شهر پاریس، ??رانسه قرار دارد. این شرکت طی?? وسیعی از دستگاه‌ها و تجهیزات ارتباطاتی را به اپراتورها، شرکت‌ها و دولت‌ها در سراسر جهان عرضه و آنها را قادر می‌کند که خدمات صوتی، تصویری و دیتا را برای مشتریان خود ??راهم سازند. تولیدات شرکت آلکاتل لوسنت روی سخت‌ا??زارها و نرم‌ا??زارهای تل??ن ثابت، تل??ن همراه، شبکه و پروتکل اینترنت متمرکز است. آلکاتل لوسنت در بیش از ۱۳۰ کشور جهان ??عالیت می‌کند.

 

تحلیلگران معتقدند که نوکیا هم‌اکنون موقعیت حساسی دارد و باید بهترین تصمیم را بگیرد. نوکیا پس از ??روش بخش تجارت موبایلی خود به مایکروسا??ت ظاهرا قصد دارد بخشی از سهام بخش مخابراتی‌اش را نیز به ??روش برساند، بر این اساس گ??ته می‌شود که این شرکت پیشنهادات خرید زیادی از سوی شرکت‌های مختل?? داشته که یکی از آنها متعلق به آلکاتل لوسنت است.

 

نوکیا در بخش مخابراتی با شرکت زیمنس همکاری می‌کند و جایگاه خوبی در بازار مخابراتی دارد، اما احتمال می‌رود که این بخش نیز توسط نوکیا به طور کامل به ??روش برسد. اما از سوی دیگر گ??ته می‌شود که ادغام نوکیا زیمنس با آلکاتل لوسنت احتمالا به این معنا خواهد بود که هر یک از شرکت‌ها ??قط 30 درصد سهام این شرکت را در اختیار خواهند داشت و سهم نوکیا به رتبه سوم جدول در میان شرکت‌های مخابراتی پس از اریکسون و هوآوی برسد.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری
×
×
  • جدید...