رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 98
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
من که بن شدم.:saddd::369176i664wis02c:

خب دیگه از یه کنسول هک شده که باش آنلاین بازی کنی چه انتظاری داری جز اینکه بن بشه حالا چه زود یا دیر . . .

ارسال شده در (ویرایش شده)

داشتم مثه بچه ادم بازیمو میکردم,یکی از ر??قا شکر خورد گ??ت برو بتل. نمیدونم شاید به خاطر اون بود:sweat:

ویرایش شده توسط kazy
ارسال شده در

salam mese inke diroz o emroz sony kheyli az account ha ro ban karde dovomin account man ham jozve hamona bod vase inke roye sony ham kam beshe inam sevomish {IRAN_021_SS-FC}:biggrin2:faqat delam vase trophy ham o level ranke accounte avalam tang shode :ohnoes:

ارسال شده در
salam mese inke diroz o emroz sony kheyli az account ha ro ban karde dovomin account man ham jozve hamona bod vase inke roye sony ham kam beshe inam sevomish {IRAN_021_SS-FC}:biggrin2:faqat delam vase trophy ham o level ranke accounte avalam tang shode :ohnoes:

سلام دوست گلم

سعی کنید با زبان شیرین ??ارسی تایپ کنید:biggrin2:

آره دیگه سونی با اون همه تکنولوژی که داره دیگه بن کردن واسش عادی شده...

ارسال شده در
داشتم مثه بچه ادم بازیمو میکردم,یکی از ر??قا شکر خورد گ??ت برو بتل. نمیدونم شاید به خاطر اون بود:sweat:

در کل احتمال بن شدن در همه بازی ها هست اما در بازی هایی مثل bf و cod و gta v5 خیلی بالاتره

ارسال شده در
سلام نه ادرس برای ثبت نام نیاز دارم ادرس امریکا:ohnoes:

street addrees1 :1899-1905 60 place E

CITY: bradenton

state/province::FL

Postal code: 34203

country/region:united state

• 2 weeks later...
ارسال شده در

درود!

PSN ID ~~> TLOUhs

بازی های WWE 2K14 , FIFA 14 , Madden 25 , BF4 , GTA Online , Dirt Show Down , Dark Souls 1 & 2 و خیلی بازیای دیگرو مولتی میزنم...

اگر کسی خواست KillZone 3 , Resistance 3 , Ghost Recon FS , Dead Space 3 , Army of Two TDC رو کو آپ بزنه PM بده.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...