pintorichio ارسال شده در بهمن 23، 2013 ارسال شده در بهمن 23، 2013 دوستای گلم سلام وقت به خیر عاغا سر جدددتون یکی مشکل مارو حل کنه!! 3 ساله که نمیتونیم پنالتی بگیریم! دروازه بانمون عین چغندر وایمیسته نگاه می کنه! یه عکسی ??ایلی چیزی واسه تنظیمات شوکهای دسته بذارین ما ببینیم چه غلطی باس بکنیم تا این لامصب تکون بخوره از جاش!! ??قط بلده رو خط دروازه راه بره اونم 2 قدم ??قط!! نمیپره اصن!:10:
as0098 ارسال شده در بهمن 23، 2013 ارسال شده در بهمن 23، 2013 دوستای گلم سلام وقت به خیر عاغا سر جدددتون یکی مشکل مارو حل کنه!! 3 ساله که نمیتونیم پنالتی بگیریم! دروازه بانمون عین چغندر وایمیسته نگاه می کنه! یه عکسی ??ایلی چیزی واسه تنظیمات شوکهای دسته بذارین ما ببینیم چه غلطی باس بکنیم تا این لامصب تکون بخوره از جاش!! ??قط بلده رو خط دروازه راه بره اونم 2 قدم ??قط!! نمیپره اصن!:10: dadash shoke to roshan kon baedesh ba on shoki ke samt pas ya shot hast samte top boro
pintorichio ارسال شده در بهمن 23، 2013 ارسال شده در بهمن 23، 2013 قاعدتا باید اینجوری باشه ولی چون تنظیم نیست کار نمی کنه چه جوری باید تنظیمش کنم؟
soduko ارسال شده در اسفند 28، 2013 ارسال شده در اسفند 28، 2013 سلام خسته نباشید من ??ی??ا رو بلک باکس دانلود کردم اما میخوام نصب کنم میگه ??ریم ورک 4.5 رو میخواد ??ریم ورک 4.5 رو گر??تم اما این خطا رو میده [ATTACH=CONFIG]6782[/ATTACH]
fernando torres ارسال شده در اسفند 29، 2013 ارسال شده در اسفند 29، 2013 سلام من وقتی ??ی??ا 14 رو نصب میکنم و کرک اخریو میریزم بازی اجرا نمیشه وقتی هم اجرا میشد دسته کلا قاطی میکرد
maysamteacher ارسال شده در فروردین 11، 2014 ارسال شده در فروردین 11، 2014 سلام. من می خوام لیگ رو بازی کنم و لی همیشه پیغام server not available میده و نمیشه.لط??ن راهنمایی.
android5 ارسال شده در فروردین 24، 2014 ارسال شده در فروردین 24، 2014 سلام. من می خوام لیگ رو بازی کنم و لی همیشه پیغام server not available میده و نمیشه.لط??ن راهنمایی. من هم همین مشکل رو دارم. چطوری میشه عین pes لیگ رو بازی کرد؟
majidnewman ارسال شده در فروردین 24، 2014 ارسال شده در فروردین 24، 2014 سلام من وقتی ??ی??ا 14 رو نصب میکنم و کرک اخریو میریزم بازی اجرا نمیشه وقتی هم اجرا میشد دسته کلا قاطی میکرد کرک 55 مگابایتی رو که حاوی آپدیت بازی هست ریختی؟دسته رو هم از تو خود بازی تنظیم کن
majidnewman ارسال شده در فروردین 24، 2014 ارسال شده در فروردین 24، 2014 من هم همین مشکل رو دارم. چطوری میشه عین pes لیگ رو بازی کرد؟ منظورت کدوم لیگه؟من جام قهرمانان و کلی لیگ دیگه رو از مادینگ وی (modding way) که حدود 700 مگ ??شردس بازی میکنم یعنی شما اینو باید بعد دانلود از سایت رو ??ی??ا نصب کنید 1
android5 ارسال شده در فروردین 24، 2014 ارسال شده در فروردین 24، 2014 منظورت کدوم لیگه؟من جام قهرمانان و کلی لیگ دیگه رو از مادینگ وی (modding way) که حدود 700 مگ ??شردس بازی میکنم یعنی شما اینو باید بعد دانلود از سایت رو ??ی??ا نصب کنید من تو گوگل خیلی سرچ کردم تو سایتهای مختل?? نسخه های مت??اوت مادینگ وی با حجم های مت??اوت گذاشته شده. واقعیتش نمیدونم کدومو دانلود کنم. میشه یه لینکی برای دانلود معر??ی کنید و اگه زحمتی نیست آموزش نصبش رو هم بگین؟ تو خود پی سی دی نیست؟
majidnewman ارسال شده در فروردین 25، 2014 ارسال شده در فروردین 25، 2014 من تو گوگل خیلی سرچ کردم تو سایتهای مختل?? نسخه های مت??اوت مادینگ وی با حجم های مت??اوت گذاشته شده. واقعیتش نمیدونم کدومو دانلود کنم. میشه یه لینکی برای دانلود معر??ی کنید و اگه زحمتی نیست آموزش نصبش رو هم بگین؟ تو خود پی سی دی نیست؟ بیا عزیز تو این لینک هر چی بخای هست
aminima ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 خسته نباشید دوستان من چندوقته دارم با ??ی??ا14 کار میکنم مشگل نداشت آخرین ورژن کرک همرا با نسخه بلک باکسم دارم ولی الان بعده یه مدت که careermode بازیکن بازی میکنم مشکل کارت قرمز اومده سراغم.. تو بازی معمولی مشکل نیست ولی تو اونجا اونم بعد 2سال یهو همچی داور ریخته بهم چه بکنم حالا؟
as0098 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 داداش برو کارت هارو off کن.راحت بازی بکن
van persie ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 با سلام و خسته نباشید لینک های مستقیم نسخه 3dm کار نمیکنند لط??ا رسیدگی کنید و درستشان کنید که میخواهم دانلود کنم با تشکر از شما
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 درود من دارم قسمت کریر مود ??ی??ا 14 رو بازی میکنم چند تا مشکل دارم لط??ا راهنمایی ب??رمایید 1- تعویضها دست خودم نیست 2 - روش خرید و??روش بازیکنها چه جوری هستش؟؟ 3- چه جری میتونم پچ جدید این بازی رو نصب بکنم ؟؟
hossein2014 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 (ویرایش شده) برو این سایتو مطالعه کن مشکلت حل میشه منم این جوری بودم Game siders سمت چپش یه قسمت هست مخصوص به مشکل بازی ها همه چی داره ویرایش شده اردیبهشت 21، 2014 توسط hossein2014 اشتباه
alirk86 ارسال شده در خرداد 9، 2014 ارسال شده در خرداد 9، 2014 سلام من تو نصبش موندم نصب کردم آپدیت و کرکم ریختم وقتی میخوام وارد بازی بشم error=e0001 میده.خواهشاًکمکم کنید
Arash27 ارسال شده در خرداد 9، 2014 ارسال شده در خرداد 9، 2014 aRASH سلام من در بازى bully گير كردم. تو اين مرحله بايد يه پسري رو كه تو كتاب خونه هست رو به دست شويي ببرم. من ميبرم پهلوي دستشويي اما دستشويي نميكنه. خواهشا كمكم كنيد .ازتون هم معذرت میخوام که تو این تاپیک که ربطى به بازى bullyنداره سوالم رو پرسیدم آخه تاپیک بازى Bullyرو پیدا نکردم
alirk86 ارسال شده در خرداد 9، 2014 ارسال شده در خرداد 9، 2014 سلام من تو نصبش موندم نصب کردم آپدیت و کرکم ریختم وقتی میخوام وارد بازی بشم error=e0001 میده.خواهشاًکمکم کنید
DonARJ ارسال شده در خرداد 20، 2014 ارسال شده در خرداد 20، 2014 سلام و وقت بخیر بنده نسخه 3dm این بازی را دانلود کردم و 6 ماه روی ویندوز 7 بازی میکردم و تنظیمات گرا??یکشم روی آخر بود و هیچ مشکلی نداشت اما الان ک ویندوز 8 نصب کردم و میرم تو بازی خیلی لک میزنه و گیر میکنه. راه حلی برای این مشکل وجود نداره؟؟
mhossein ارسال شده در خرداد 21، 2014 ارسال شده در خرداد 21، 2014 سلام دوستان هیچ راهی وجود نداره که تو pc بشه ultimate mode رو بازی کرد؟
majid67 ارسال شده در مرداد 23، 2014 ارسال شده در مرداد 23، 2014 سلام من بن شده بودم و اکانتم هم بن شده بود. درست کردم و مجبور شدم برای آنلاین بازی کردن حتی یه اکانت برای ps3 هم درست کنم و در اونجا sign in بشم. حالا save بازی ها رو میشه کپی کرد ولی هرکاری میکنم نمی تونم سیو ultimate ??ی??ا 14 رو کپی کنم. راه حلی است به من کمک کنید؟
aminima ارسال شده در مرداد 27، 2014 ارسال شده در مرداد 27، 2014 دوستان کسی اطلاعی داره گل سیو شده ای که دارم رو با چه برنامه ای میتونم باز کنم؟ تو خود saved theatre خیلی کوچیکه سایزش
titboy ارسال شده در آذر 25، 2014 ارسال شده در آذر 25، 2014 سلام خسته نباشید کسی میتونه تنظیمات قسمت وایرلس و کنترلر ستینگزو واسم بزاره تنظیمات درستش منظورمه وقتی همرو میزارم assisted کلا پاس ها و شوت ها عجیب میشه semi که میزارم میزنه درو دیوار manual هم که کلن سخته :| ممنون میشم راهنمائی کنید
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری