رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

دوستای گلم سلام وقت به خیر

عاغا سر جدددتون یکی مشکل مارو حل کنه!!

3 ساله که نمیتونیم پنالتی بگیریم! دروازه بانمون عین چغندر وایمیسته نگاه می کنه!

یه عکسی ??ایلی چیزی واسه تنظیمات شوکهای دسته بذارین ما ببینیم چه غلطی باس بکنیم تا این لامصب تکون بخوره از جاش!! ??قط بلده رو خط دروازه راه بره اونم 2 قدم ??قط!! نمیپره اصن!:10:

• پاسخ 72
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
دوستای گلم سلام وقت به خیر

عاغا سر جدددتون یکی مشکل مارو حل کنه!!

3 ساله که نمیتونیم پنالتی بگیریم! دروازه بانمون عین چغندر وایمیسته نگاه می کنه!

یه عکسی ??ایلی چیزی واسه تنظیمات شوکهای دسته بذارین ما ببینیم چه غلطی باس بکنیم تا این لامصب تکون بخوره از جاش!! ??قط بلده رو خط دروازه راه بره اونم 2 قدم ??قط!! نمیپره اصن!:10:

dadash shoke to roshan kon baedesh ba on shoki ke samt pas ya shot hast samte top boro

• 1 month later...
ارسال شده در

سلام خسته نباشید

من ??ی??ا رو بلک باکس دانلود کردم اما میخوام نصب کنم میگه ??ریم ورک 4.5 رو میخواد

??ریم ورک 4.5 رو گر??تم اما این خطا رو میده

[ATTACH=CONFIG]6782[/ATTACH]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
ارسال شده در
سلام. من می خوام لیگ رو بازی کنم و لی همیشه پیغام server not available میده و نمیشه.لط??ن راهنمایی.

من هم همین مشکل رو دارم. چطوری میشه عین pes لیگ رو بازی کرد؟

ارسال شده در
سلام

من وقتی ??ی??ا 14 رو نصب میکنم و کرک اخریو میریزم بازی اجرا نمیشه

وقتی هم اجرا میشد دسته کلا قاطی میکرد

کرک 55 مگابایتی رو که حاوی آپدیت بازی هست ریختی؟دسته رو هم از تو خود بازی تنظیم کن

ارسال شده در
من هم همین مشکل رو دارم. چطوری میشه عین pes لیگ رو بازی کرد؟

منظورت کدوم لیگه؟من جام قهرمانان و کلی لیگ دیگه رو از مادینگ وی (modding way) که حدود 700 مگ ??شردس بازی میکنم یعنی شما اینو باید بعد دانلود از سایت رو ??ی??ا نصب کنید

• Like 1
ارسال شده در
منظورت کدوم لیگه؟من جام قهرمانان و کلی لیگ دیگه رو از مادینگ وی (modding way) که حدود 700 مگ ??شردس بازی میکنم یعنی شما اینو باید بعد دانلود از سایت رو ??ی??ا نصب کنید

من تو گوگل خیلی سرچ کردم تو سایتهای مختل?? نسخه های مت??اوت مادینگ وی با حجم های مت??اوت گذاشته شده. واقعیتش نمیدونم کدومو دانلود کنم. میشه یه لینکی برای دانلود معر??ی کنید و اگه زحمتی نیست آموزش نصبش رو هم بگین؟ تو خود پی سی دی نیست؟

ارسال شده در
من تو گوگل خیلی سرچ کردم تو سایتهای مختل?? نسخه های مت??اوت مادینگ وی با حجم های مت??اوت گذاشته شده. واقعیتش نمیدونم کدومو دانلود کنم. میشه یه لینکی برای دانلود معر??ی کنید و اگه زحمتی نیست آموزش نصبش رو هم بگین؟ تو خود پی سی دی نیست؟

بیا عزیز تو این لینک هر چی بخای هست

• 3 weeks later...
ارسال شده در

خسته نباشید دوستان

من چندوقته دارم با ??ی??ا14 کار میکنم مشگل نداشت

آخرین ورژن کرک همرا با نسخه بلک باکسم دارم

ولی الان بعده یه مدت که careermode بازیکن بازی میکنم مشکل کارت قرمز اومده سراغم..

تو بازی معمولی مشکل نیست ولی تو اونجا اونم بعد 2سال یهو همچی داور ریخته بهم

چه بکنم حالا؟

مهمان مهمان
ارسال شده در

درود من دارم قسمت کریر مود ??ی??ا 14 رو بازی میکنم چند تا مشکل دارم لط??ا راهنمایی ب??رمایید

1- تعویضها دست خودم نیست

2 - روش خرید و??روش بازیکنها چه جوری هستش؟؟

3- چه جری میتونم پچ جدید این بازی رو نصب بکنم ؟؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

برو این سایتو مطالعه کن مشکلت حل میشه منم این جوری بودم

Game siders

سمت چپش یه قسمت هست مخصوص به مشکل بازی ها همه چی داره

ویرایش شده توسط hossein2014
اشتباه
  • 3 weeks later...
ارسال شده در

aRASH

سلام من در بازى bully گير كردم. تو اين مرحله بايد يه پسري رو كه تو كتاب خونه هست رو به دست شويي ببرم. من ميبرم پهلوي دستشويي اما دستشويي نميكنه. خواهشا كمكم كنيد .ازتون هم معذرت میخوام که تو این تاپیک که ربطى به بازى bullyنداره سوالم رو پرسیدم آخه تاپیک بازى Bullyرو پیدا نکردم

• 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام و وقت بخیر

بنده نسخه 3dm این بازی را دانلود کردم و 6 ماه روی ویندوز 7 بازی میکردم و تنظیمات گرا??یکشم روی آخر بود و هیچ مشکلی نداشت اما الان ک ویندوز 8 نصب کردم و میرم تو بازی خیلی لک میزنه و گیر میکنه. راه حلی برای این مشکل وجود نداره؟؟

• 2 months later...
ارسال شده در

سلام من بن شده بودم و اکانتم هم بن شده بود.

درست کردم و مجبور شدم برای آنلاین بازی کردن حتی یه اکانت برای ps3 هم درست کنم و در اونجا sign in بشم.

حالا save بازی ها رو میشه کپی کرد ولی هرکاری میکنم نمی تونم سیو ultimate ??ی??ا 14 رو کپی کنم.

راه حلی است به من کمک کنید؟

• 3 months later...
ارسال شده در

سلام خسته نباشید

کسی میتونه تنظیمات قسمت وایرلس و کنترلر ستینگزو واسم بزاره

تنظیمات درستش منظورمه

وقتی همرو میزارم assisted کلا پاس ها و شوت ها عجیب میشه

semi که میزارم میزنه درو دیوار

manual هم که کلن سخته :|

ممنون میشم راهنمائی کنید

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید