رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• 3 weeks later...
ارسال شده در

سلام

مرسی بابت آموزش

من میخوام تست کنم اما ??ایل iso لینکش نیست که دانلودش کنم

ممنون میشم کمک کنید

اگه واقعا این روش جواب بده کلی دعاتون میکنم

ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده

منتظر ??ایل iso هستم

با تشکر

ارسال شده در
سلام

مرسی بابت آموزش

من میخوام تست کنم اما ??ایل iso لینکش نیست که دانلودش کنم

ممنون میشم کمک کنید

اگه واقعا این روش جواب بده کلی دعاتون میکنم

ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده

منتظر ??ایل iso هستم

با تشکر

دوست عزیزمون لینکش رو براتون قرار دادن

تمام مراحل را درست برید و اگر هارد یا درایوتون مشکل سخت ا??زاری نداشته باشه حتما سالم خواهد شد

• 2 months later...
ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام و تشکر بابت اطلاعات م??یدتون .

??قط پسورد ??ایل Rar رو می??رمایید ؟؟؟؟؟

..........................

ویرایش شده توسط HojabrA
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام

آقا این که جولب نمیده چرا..؟

وقتی که cd را بوت میکنم و بالا میاد این حالت که در تصویر است میاد و بعد از پر شدن در100% ریستارت میکنه و دیگر هیچ....:crying:

86381768585017663120.jpg

• 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام، من دقیقا به همون مشکلی خوردم که توی تاپیک بهش اشاره کردی، از این رو ش است??اده کردم و تمام مراحل رو دونه به دونه ر??تم، ولی نه تنها در qiuck search که با deeper search هم هیچ پارتیشنی پیدا نکرد، آیا نکته خاصی هست؟ ممنون می شم اگه راهنمائی کنید. (ای کاش زودتر جواب بدی...! :ohnoes:)

• 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام

ممنون بابت مطلب م??یدی که گذاشتید

اما من یک مشکلی دارم و اون اینکه وقتی هاردی که میخوام تعمیر بشه را انتخاب میکنم دیگه به مرحله بعد نمیره و تو همون مرحله میمونه و دیگه هیچ دکمه ای هم ??عال نمیشه باید چیکار کنم خیلی لازم دارم هاردم درست به خواهش میکنم جواب بدین

• 4 months later...
ارسال شده در

با سلام.

دوستان و اساتید محترم, من همه تاپیک رو خوندم ??قط برام یه سوال پیش اومده:هارد 3 ترای وسترن دیجیتال من موقعی که داشتم ??یلم میدیدم یهو وایساد.الان هم اصلا هارد دیتکت نمیشه.(هارد با express card usb 3 به سیستم وصل بود و من احتمال میدم که اکسپرس کارت از جاش در ر??ته و هارد raw شده.)ایا با این روش می تونم هارد رو درست کنم.(هارد رو اک بند و کمتر از 6 ماهه دارم.)با سپاس

• 5 weeks later...
ارسال شده در

سلام من تا حالا این بلای ??رمت دیسک raw 3 4 بار به سرم اومده که این د??عه بنده 1 ترابایت سریال توش دارم زحمت دو سالمه از این روش ر??تم اون قسمتی که میزنی ??ایلای توی هارد و نشون بده میگه your hard drive seems damaged یه همچین چیزی میگه ... بعد deeper search میزنم تا یه جایی میره وایمیسه الان نمیدونم چیکار کنم هارد و بخونه ... ??ک میکنم به خاطر بد سکتور باشه ... خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید واقعا به سختی اینارو جم کردم ... ??ک کنم با این روشتون درست بشه ولی باید هارد و ??ایلاشو بخونه که نمیتونه....

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...