HojabrA ارسال شده در آذر 12، 2013 ارسال شده در آذر 12، 2013 (ویرایش شده) . . . . . . . . . . . . . . . ویرایش شده خرداد 8، 2016 توسط HojabrA 1
miillaaad ارسال شده در آذر 29، 2013 ارسال شده در آذر 29، 2013 سلام مرسی بابت آموزش من میخوام تست کنم اما ??ایل iso لینکش نیست که دانلودش کنم ممنون میشم کمک کنید اگه واقعا این روش جواب بده کلی دعاتون میکنم ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده منتظر ??ایل iso هستم با تشکر
HojabrA ارسال شده در آذر 29، 2013 مالک ارسال شده در آذر 29، 2013 سلام مرسی بابت آموزش من میخوام تست کنم اما ??ایل iso لینکش نیست که دانلودش کنم ممنون میشم کمک کنید اگه واقعا این روش جواب بده کلی دعاتون میکنم ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده منتظر ??ایل iso هستم با تشکر دوست عزیزمون لینکش رو براتون قرار دادن تمام مراحل را درست برید و اگر هارد یا درایوتون مشکل سخت ا??زاری نداشته باشه حتما سالم خواهد شد
Gamer_2013 ارسال شده در آذر 29، 2013 ارسال شده در آذر 29، 2013 سلام، هژبر عزیز حالا که در پست اول لینک رو قرار دادی من هم پست قبلی خودم رو پاک کردم تا کاربرها دچار سردرگمی نشن.....:4:
Carlayel ارسال شده در اسفند 5، 2013 ارسال شده در اسفند 5، 2013 سلام و تشکر بابت اطلاعات م??یدتون . ??قط پسورد ??ایل Rar رو می??رمایید ؟؟؟؟؟
HojabrA ارسال شده در اسفند 5، 2013 مالک ارسال شده در اسفند 5، 2013 (ویرایش شده) سلام و تشکر بابت اطلاعات م??یدتون . ??قط پسورد ??ایل Rar رو می??رمایید ؟؟؟؟؟ .......................... ویرایش شده خرداد 8، 2016 توسط HojabrA
nikravesh ارسال شده در فروردین 19، 2014 ارسال شده در فروردین 19، 2014 واقعا ممنون یه سوال اگر هارد خراب شده چندین پارتیشن داشته باشه اونا درست میشه یا ??قط تک پارتیشن ها؟
B@hman ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 سلام آقا این که جولب نمیده چرا..؟ وقتی که cd را بوت میکنم و بالا میاد این حالت که در تصویر است میاد و بعد از پر شدن در100% ریستارت میکنه و دیگر هیچ....:crying:
safir933 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلام، من دقیقا به همون مشکلی خوردم که توی تاپیک بهش اشاره کردی، از این رو ش است??اده کردم و تمام مراحل رو دونه به دونه ر??تم، ولی نه تنها در qiuck search که با deeper search هم هیچ پارتیشنی پیدا نکرد، آیا نکته خاصی هست؟ ممنون می شم اگه راهنمائی کنید. (ای کاش زودتر جواب بدی...! :ohnoes:) تشکر
samane_ghasemi ارسال شده در خرداد 17، 2014 ارسال شده در خرداد 17، 2014 سلام ممنون بابت مطلب م??یدی که گذاشتید اما من یک مشکلی دارم و اون اینکه وقتی هاردی که میخوام تعمیر بشه را انتخاب میکنم دیگه به مرحله بعد نمیره و تو همون مرحله میمونه و دیگه هیچ دکمه ای هم ??عال نمیشه باید چیکار کنم خیلی لازم دارم هاردم درست به خواهش میکنم جواب بدین
jackshepherd ارسال شده در آبان 12، 2014 ارسال شده در آبان 12، 2014 با سلام. دوستان و اساتید محترم, من همه تاپیک رو خوندم ??قط برام یه سوال پیش اومده:هارد 3 ترای وسترن دیجیتال من موقعی که داشتم ??یلم میدیدم یهو وایساد.الان هم اصلا هارد دیتکت نمیشه.(هارد با express card usb 3 به سیستم وصل بود و من احتمال میدم که اکسپرس کارت از جاش در ر??ته و هارد raw شده.)ایا با این روش می تونم هارد رو درست کنم.(هارد رو اک بند و کمتر از 6 ماهه دارم.)با سپاس
amir40r ارسال شده در آذر 11، 2014 ارسال شده در آذر 11، 2014 سلام من تا حالا این بلای ??رمت دیسک raw 3 4 بار به سرم اومده که این د??عه بنده 1 ترابایت سریال توش دارم زحمت دو سالمه از این روش ر??تم اون قسمتی که میزنی ??ایلای توی هارد و نشون بده میگه your hard drive seems damaged یه همچین چیزی میگه ... بعد deeper search میزنم تا یه جایی میره وایمیسه الان نمیدونم چیکار کنم هارد و بخونه ... ??ک میکنم به خاطر بد سکتور باشه ... خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید واقعا به سختی اینارو جم کردم ... ??ک کنم با این روشتون درست بشه ولی باید هارد و ??ایلاشو بخونه که نمیتونه....
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری