Gamer_2013 ارسال شده در آبان 26، 2013 ارسال شده در آبان 26، 2013 سلام، دوست عزیز یک تاپیک کا??ی بوده و نیازی نیست چند تاپیک مشابه ایجاد کنی، لینک بالا مربوط به تغییرات ??ریمور 4.46 Habib هست و حر??ی از بازی MFW زده نشده. حداقل در پست ها حر??ی از بازی زده نشده....
mortezatroy ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 سلام دوستان یه مطلبی در مورد mfw دیدم اگه میشه به لینک زیر ر??ته و اگه میشه به من راهنمایی کنین خیلی ممنون [Released] 4.46 MFW By Habib | PS3Hax Network MFW به عبارتی My Firmware هست که خود سازنده ??ریمور روش گذاشته و معنی دیگه ای نداره .
Mr.gangnam ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 مشکل من مربوط به نصبش می شه دوستان عزیز
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 (ویرایش شده) مشکل من مربوط به نصبش می شه دوستان عزیز سلام، دوست عزیز هر سوالی در زمینه نصب ??ریمور و آموزشهای Ps3 مد نظر داری در بخش زیر مطرح کن : مشکلات،آموزش و هک PS3 لط??ا قبل از ایجاد تاپیک ،تاپیکها رو برای جلوگیری از ارسال موضوع تکراری در بخش آموزش PS3 رو بررسی کن...:4: ویرایش شده آبان 27، 2013 توسط Gamer_2013
c.r.o.w.n ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 مشکل من مربوط به نصبش می شه دوستان عزیزعزیز اولا چرا ??ریمور حبیب؟؟نظر منو می خوای من چون خودم همه نسخه هاش رو نصب کردم میگم بهترین و سبک ترین ??ریمور دنیا که حتی بوت لوگوش هم تغییر داده نشده همین ??ریمور حبیب هست ولی ریباگ نصب کنی خیلی خیلی بهتره
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 (ویرایش شده) عزیز اولا چرا ??ریمور حبیب؟؟نظر منو می خوای من چون خودم همه نسخه هاش رو نصب کردم میگم بهترین و سبک ترین ??ریمور دنیا که حتی بوت لوگوش هم تغییر داده نشده همین ??ریمور حبیب هست ولی ریباگ نصب کنی خیلی خیلی بهتره سلام، c.r.o.w.n عزیز لط??ا مطالب آموزشی رو در تاپیک آموزشهای Ps3 رو قرار بده. موضوع بسته شد. مو??ق باشی....:4: ویرایش شده آبان 27، 2013 توسط Gamer_2013
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری