persianmsr ارسال شده در آبان 31، 2013 ارسال شده در آبان 31، 2013 متاس??انه سایت ما در بخش ??روش مشکلاتی داره به همین علت گاهی این ات??اقات پیش میاد من بازیgod of war ascension رو از سایت خریداری کردم ولی 3 تا دی وی دیش خراب بود و 20 30 هزار تومنم ر??ت هوا حالا با میلاد جان مدیر سایت تماس حاصل کنید شاید مشکلتون حل شه با دوستان ایمیلی مکاتبه کردم قرار شد برام ب??رستن دوباره ولی بهتر میشه که قبل ارسال همه این موارد چک بشه چون بیشتر از خریدار , ??روشنده ضرر میکنه امیدوارم سایتتون از هر روز از روز قبل بهتر بشه :)
mortezatroy ارسال شده در آبان 31، 2013 ارسال شده در آبان 31، 2013 با دوستان ایمیلی مکاتبه کردم قرار شد برام ب??رستن دوباره ولی بهتر میشه که قبل ارسال همه این موارد چک بشه چون بیشتر از خریدار , ??روشنده ضرر میکنه امیدوارم سایتتون از هر روز از روز قبل بهتر بشه :) با سلام و عرض احترام تو خرید های اینترنتی اینجور مشکلات وجود داره خوشحالم مشکلتون حل شده .
mortezatroy ارسال شده در آبان 31، 2013 ارسال شده در آبان 31، 2013 با سلام به همه دوستان بعد از نصب بازی کپی کردن کرک و نصب پچ جدید کل همه اینا به این مشکل برخورد کردم 8953a3f3711cc5c8b3e9d07a68652116.png ممنون میشم راهنمایی ب??رمایید ویندوزمم ایکس پی هست از نظر گر??یکی نصب بودن بروز نرم ا??زارها هم هیچ مشکلی ندارم 8953a3f3711cc5c8b3e9d07a68652116.png سلام دوست عزیز بازی های جدید از جمله این بازی روی ویندوز xp اجرا نمیشن باید روی ویندور 7 اجرا کنین .
reza79 ارسال شده در آبان 31، 2013 ارسال شده در آبان 31، 2013 من موقع اکسترکت بازی به این مشکل برخوردم(اکسترکت پارت یک اخطار میده کلوز هم بزنی ادامه پیدا میکنه تا پارت15 بعد دوباره اخطار میده وقتی کلوز هم بزنی میاد بیرون) http://axgig.com/images/26373659670273164024.jpg بیزحمت این مشکل مارو حل کنید کلی پدرمون دراومد تا دانلود کردیم
kaka77 ارسال شده در آبان 31، 2013 ارسال شده در آبان 31، 2013 سلام من بازیو نصب کردم تو بازیم میره ولی تو محیط بازی کیبوردم کار نمیکنه تم قسمت تنظیمات که میرم کیبردم کار میکنه میخواستم بدونم مشکل از چیه؟
lpplus ارسال شده در آبان 31، 2013 ارسال شده در آبان 31، 2013 (ویرایش شده) سلام.بازی و واسه من نصب میشه خیلی راحت اما بعد از تموم شدن مرحله ی یک force close میده. در واقع بعد از ترکیدن اون آنتنه الآن این کرکی که تو پست اول هست رو replace کردم دیگه همونم که می آورد دیگه نمیاره ویرایش شده آبان 31، 2013 توسط lpplus
مهمان مهمان ارسال شده در آبان 31، 2013 ارسال شده در آبان 31، 2013 سلام داش من نسخه بلک باکس گر??تم وقتی setup میزنم این erro میده اینم عکسش Download Untitled png
persianmsr ارسال شده در آذر 4، 2013 ارسال شده در آذر 4، 2013 سلام به همگی من این بازی رو شنبه س??ارش دادم و دیروز به دستم رسید وقتی بسته رو باز کردم با مسائل زیر روبرو شدم 1- پارت دوم DVD1 که خراب بود و وقتی میخواست eXTRACT بشه سیستم هنگ میکرد و حتی کپی هم نمیشد روی سیستم روی چنتا سیستم دیگه هم تست شد همین بود مشکل 2- یکی از dvd ها مثل اینکه کمه و برام ارسال نشده ! توی بسته 5 تا DVD بود و متاس??انه DVD 4 که ??ک کنم باید پارتهای 13و14و15و16 توش باشن رو برام ارسال نکردن من باید چیکار کنم الان !!!؟؟؟ توی سایت هم همین مطالب رو دیروز گذاشتم ولی دوستان زحمت کشیدن و حذ??ش کردن !! لط??ا رسیدگی کنین متاس??انه سایت ما در بخش ??روش مشکلاتی داره به همین علت گاهی این ات??اقات پیش میاد من بازیgod of war ascension رو از سایت خریداری کردم ولی 3 تا دی وی دیش خراب بود و 20 30 هزار تومنم ر??ت هوا حالا با میلاد جان مدیر سایت تماس حاصل کنید شاید مشکلتون حل شه با دوستان ایمیلی مکاتبه کردم قرار شد برام ب??رستن دوباره ولی بهتر میشه که قبل ارسال همه این موارد چک بشه چون بیشتر از خریدار , ??روشنده ضرر میکنه امیدوارم سایتتون از هر روز از روز قبل بهتر بشه :) با سلام و عرض احترام تو خرید های اینترنتی اینجور مشکلات وجود داره خوشحالم مشکلتون حل شده . خدمت شما عزیزان سلام آقا این بسته که قرار بود دست بنده برسه بلاخره بعد یک ه??ته ( بغیر یک ه??ته قبل ) دستم رسید مشکلات : 1- یکی از دیسکها به هیچ عنوان باز نمیشه که با تل??یق دیسکهای قبلی مشکل رو ر??ع کردم . از اونها است??اده کردم 2- متاس??انه پارت 16 توی هیچکدوم دیسکها نبود 3- پول پیک رو بنده پرداخت کردم ( اشتباه از شماست ) تا کی باید همینجوری تکرار بشه تا یک کار درست انجام بشه سایتتون خیلی خوبه واقعا عالی هست ولی سیستم ??روش یک ریال ارزش نداره بنده تا الان بغیر 20 هزار تومان که خرج کردم برای این دیسکها 2 ه??ته الا?? بودم تا این بسته ها به دست من برسه من که تهرانم !!!!!!!!! چه کار کنم خسته شدم به والله از این کار شما
rezayyakuza ارسال شده در آذر 4، 2013 ارسال شده در آذر 4، 2013 (ویرایش شده) سلام دوستان کسی بلده چجوری بازیو تو ا??لاین دو ن??ره بازی کنی ویرایش شده آذر 6، 2013 توسط rezayyakuza
haloos ارسال شده در آذر 4، 2013 ارسال شده در آذر 4، 2013 سلام اقا من نسخه بلک باکس رو گر??تم اکسترکت کردم موقع نصب ارور stop working میده چکار کنم لط??ا راهنمایی کنید 13 گیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mohamad ارسال شده در آذر 4، 2013 مالک ارسال شده در آذر 4، 2013 وارد ??ایل ??شرده ر??ته و alt+r نگه دارید و??ایل رو ریپیر کنید 1
T3MI ارسال شده در آذر 5، 2013 ارسال شده در آذر 5، 2013 khoshgel Blacklist_DX11_game has stoped working:huh:
rezayyakuza ارسال شده در آذر 6، 2013 ارسال شده در آذر 6، 2013 سلام دوستان کسی بلده چجوری بازیو تو ا??لاین دو ن??ره بازی کنی
hadimaleki ارسال شده در آذر 6، 2013 ارسال شده در آذر 6، 2013 با سلام و خسته نباشید خواهشا یکی دوستان ??ایل های زیر رو به صورت [کرک نشده و اصل بازی رو] آپلود کنه. Blacklist_DX11_game.exe Blacklist_game.exe [TABLE] [TR] [TD=class: torFileIcon] [/TD] [TD=class: torFileName]uplay_r1.dll [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=class: torFileIcon] [/TD] [TD=class: torFileName]uplay_r1_loader.dll[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=class: torFileIcon] [/TD] [TD][/TD] [TD=class: torFileName]l [TABLE] [TR=class: last] [TD=class: torFileIcon] [/TD] [TD=class: torFileName]orbit_api.ini[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]
rezayyakuza ارسال شده در آذر 7، 2013 ارسال شده در آذر 7، 2013 سلام داداش واست اپلود کردم تو مدیا ??ایر دانلود
hadimaleki ارسال شده در آذر 7، 2013 ارسال شده در آذر 7، 2013 سلام داداش واست اپلود کردم تو مدیا ??ایر دانلود داداش واقعا دمت گرم خیلی حال دادی. مرسی
behnam81 ارسال شده در آذر 7، 2013 ارسال شده در آذر 7، 2013 با سلام.من هین الان خریدمش.در 6 تا ی وی دی و سوالم اینه که روی 64 بیت سیو نمیکنه??و اینکه این بازی روی dvd9سریع تر نصب میشه یا روی dvd5?
rezayyakuza ارسال شده در آذر 7، 2013 ارسال شده در آذر 7، 2013 با سلام.من هین الان خریدمش.در 6 تا ی وی دی و سوالم اینه که روی 64 بیت سیو نمیکنه??و اینکه این بازی روی dvd9سریع تر نصب میشه یا روی dvd5? داداش من خودم64bitدارم سیو میکنه
Mohamad ارسال شده در آذر 7، 2013 مالک ارسال شده در آذر 7، 2013 تمام پست های شما اقا بهنام و اون بنر تبلیغاتی d: (moslem) حذ?? شدند شما ادامه نده ازتون هم ممنونم
behnam81 ارسال شده در آذر 7، 2013 ارسال شده در آذر 7، 2013 تمام پست های شما اقا بهنام و اون بنر تبلیغاتی d: (moslem) حذ?? شدند شما ادامه نده ازتون هم ممنونم چشم.محمد جان
mortezatroy ارسال شده در آذر 8، 2013 ارسال شده در آذر 8، 2013 داداش من خودم64bitدارم سیو میکنه دوست عزیز کرک جدید رو بزنین مشکل سیو حل میشه . :hd:
behnam81 ارسال شده در آذر 8، 2013 ارسال شده در آذر 8، 2013 دوست عزیز کرک جدید رو بزنین مشکل سیو حل میشه . :hd: تو ??ایل کرکش یه کرکه پچیه و چندتا ??ایل یعنی شما میگین من اون کرک پچی یرو نریزم کرکی که شما میگینی نو بریزم???? بی.زحمت لینک بدین
behnam81 ارسال شده در آذر 9، 2013 ارسال شده در آذر 9، 2013 تو بازی تو تهرانم. اولش یه یارو ??ارسی حر?? میزنه دیدم خ?? کردم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری