ali5 ارسال شده در آبان 9، 2013 ارسال شده در آبان 9، 2013 ساخت بازی Splinter Cell: Blacklist کامل شد. این بازی را کم تر از دو ه??ته ی دیگر در ق??سه ی ??روشگاه های بازی خواهیم دید و حال یوبی سا??ت تایید کرده است که Splinter Cell: Blacklist گلد شده است. Alex Parizeau تهیه کننده ی این بازی در گ??تگویی با سایت ign اعلام کرده است : ما نمی توانیم بیش از این به تیمی که داریم ا??تخار کنیم. این یک دستاورد بزرگ برای یوبی سا??ت تورنتو و استدیو های دیگری که با ما در این پروژه بلندپروازانه همکاری داشتند ( یوبی سا??ت مونترال ، یوبی سا??ت شانگهای ، یوبی سا??ت بخارست و یوبی سا??ت پونا ) می باشد. Splinter Cell Blacklist اولین پروژه ی گلد شده در استدیوی ما است و ??ضای تیم ما الکتریکی شده است. ما همه با هم یک تیم شگ??ت انگیز در سرتاسر این صنعت می باشیم و می خواستیم که بزرگ ترین بازی در تاریخ این سری را به ارمغان بیاوریم. من می دانم که دارم به نمایندگی از طر?? کل تیم صحبت می کنم و می گویم که ما نمی توانیم صبر کنیم که این بازی به دست طر??داران ما برسد. Splinter Cell: Blacklist در تاریخ ۲۹ مرداد برای pc , xbox 360 , ps3 و wii u عرضه می شود.با تشکر از سایت گیم??ا
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری