غول آخر مهمان ارسال شده در آبان 4، 2013 ارسال شده در آبان 4، 2013 (ویرایش شده) سلام به همه ! من هم به نوبه ی خودم قصد دارم یه بازی جدید رو براتون معر??ی کنم . منتها با یه ت??اوت : اینکه این بازی اندرویدی توسط خودمون تولید شده! ( صد در صد وطنی ! ) اسم این بازی هست : "مارپله ی آکواریومی" که تو کا??ه بازار منتشر شده . لینک ورود به ص??حه میرسیم به معر??ی بازی :بازی مار و پله رو که دیگه همه میشناسین . منتها این بازی مدل آکواریومیشه ! یعنی در دنیای آکواریوم این بازی اجرا میشه . کاراکتر های بازی هم دو تا هشت پای کوچولو هستن که شرط گذاشتن هرکی زودتر برسه خونه ی آخر برنده س ! ما اینجا تو بازی سعی کردیم با ح??ظ قوانین بازی ، یک آبجکت دیگه هم به بازیمون اضا??ه کنیم که اسمشو گذاشتیم " ستاره ی شانس یا اقبال" که اگه هر کدوم از کاراکترها روش قرار بگیره ، به صورت رندوم ممکنه از مثبت شیش تا من??ی شیش یه امتیازی به شما داده بشه . میتونیم تنظیم کنیم که بعد از انداختن تاس ، مهره ها اتوماتیک حرکت کنن یا دستی . یه جورایی خواستیم حس شمارش خونه ها و گذاشتن مهره تو خونه ی مورد نظر رو شبیه سازی کنیم ! البته شما می تونید نقد کامل این بازی رو در سایت appreview.ir بخونید ... حمایت شما باعث دلگرمیمون میشه تو پیج ??یسبوک ما هم می تونید اخبار بازی هامون رو دنبال کنید : https://www.facebook.com/Ghoole.Akhar شاد باشید همیشه مخلص همه ی دوستان هم هستیم ! ویرایش شده آبان 4، 2013 توسط غول آخر
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری