Mohamad ارسال شده در مهر 27، 2013 ارسال شده در مهر 27، 2013 در این آموزش به شما نصب بازی رو تو PSP یاد می دم.خیلی مختصر و کوتاه ولی جامع. 1-اول ??ایل بازی که ??رمت ISO و یا CSO دارد را دانلود کنید 2-PSP را به کامپیوتر متصل کنید و در Setting بروید و گزینه ی USB Connection را انتخاب کنید 3-در ??ولدر های PSP به ??ولدر Game و یا ISO بروید 4-??ایل CSO و یا ISO را در ??ولدر ISO ویا Game کپی کنید 5-صبرکنید تا کپی شود. در PSP به Game بروید و از بازی لذت ببرید دوستان این مطالبی که من می ذارم از سایت یا ??رومی کپی نشده و از تجربیات من در این زمین به دست امده است
Mohamad ارسال شده در مهر 28، 2013 مالک ارسال شده در مهر 28، 2013 دوستان اگر از مطالب راضی بودید لایک کنید
سهیل نظری مهمان ارسال شده در مهر 28، 2013 ارسال شده در مهر 28، 2013 ممنون به مطالبت ادامه بده خیلی خوبن
iman0013 ارسال شده در آبان 2، 2013 ارسال شده در آبان 2، 2013 سلام.من دو سوال داشتم: 1_ایا psvita بازی های psp رو هم اجرا میکنه؟ 2_ایا psvita هک میشه؟
Arash27 ارسال شده در بهمن 21، 2013 ارسال شده در بهمن 21، 2013 آقا من چند تا از بازی های Pspرو از سایت Bazifan.ir دانلود کردم کردم.??رمت همشونrar و وقتی extract میکنم به ??ایل iso یا cso تبدیل نمیشن!!!!help me!!!!!!!!!(من همه بازی های رو از لینک مستقیم دانلود کردم)
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری