mortezatroy ارسال شده در مهر 30، 2013 ارسال شده در مهر 30، 2013 multiMAN ver 04.46.00 دوست عزیز بعر اینکه بازی رو تو مولتی من انتخاب کردین به جای دیسک ارجینال بازی رو هارد رو نشون میده اگه نشون نداد از قسمت app-home بازی رو اجرا کنین
Tlou ارسال شده در آبان 5، 2013 ارسال شده در آبان 5، 2013 سلام دوستان.تو این ورژن هم باید بازیهای psn رو ??یکس کنیم؟
GOW ارسال شده در آبان 5، 2013 ارسال شده در آبان 5، 2013 سلام دوستان.تو این ورژن هم باید بازیهای psn رو ??یکس کنیم؟ من که چند تارو امتحان کردم نیازی به ??یکس نداشت
Tlou ارسال شده در آبان 5، 2013 ارسال شده در آبان 5، 2013 من که چند تارو امتحان کردم نیازی به ??یکس نداشت یعنی ??قط خود?? بازی رو نصب می کنید؟دیگه هیچی نمی خواد؟
GOW ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 یعنی ??قط خود?? بازی رو نصب می کنید؟دیگه هیچی نمی خواد؟ بله ??قط خود بازی رو باید نصب کنی و نیازی به ??یکس نداره
Tlou ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 یعنی ریباگ نصب کنم بهتره؟واسه آنلاینم شنیدم ریباگ خوبه...درسته؟ تو همین سایت لینکش هست؟
mortezatroy ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 یعنی ریباگ نصب کنم بهتره؟واسه آنلاینم شنیدم ریباگ خوبه...درسته؟ تو همین سایت لینکش هست؟ بله دوست عزیز لینکشم تو انجمن ps3 هست .
jdavis ارسال شده در آبان 8، 2013 ارسال شده در آبان 8، 2013 سلام خدمت دوستان اول از همه بابت خیلی مبتدی بودن خودم و سوالام عذرخواهی میکنم. دو سه تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. الان روی دستگاهم cfw 3.55 نصبه، سریال دستگاه هم cech 2004-b هستش. 1- هد??م از تغییر ??ریمور صر??ا خلاصی از شر ??یکس و پچ و ... هستش، به عبارت دیگه اهل بازی آنلاین نیستم. دوست دارم ی ??ریمور باشه مثل 3.55 پایدار و قابل اطمینان باشه. ممنون میشم راهنمایی ب??رمایید با توجه به شرایط ذکر شده کدوم ??ریمور واسه من بهتره؟ rogero 4.46 یا 4.41 rebug؟ (توی ج??ت این ??ریمورها نیازی به ??یکس نیست دیگه؟!) 2- الان تمام بازی های روی هارد (اکسترنال و اینترنال) دارای ??یکس 3.55 هستن. بعد از نصب ??ریمور جدید و تغییر ورژن مولتی من (ورژن ??علی روی دستگاه رو نمیدونم ولی حتما خیلی قدیمیه) اشکالی در اجرای اون بازی ها پیش نمیاد؟ یا باید تغییرشون داد؟ 3- با توجه به ورژن و سریال دستگاه من ??قط باید مراحل نوشته شده در پست اول این تاپیک رو انجام بدم؟ قاعدتا نیازی به کار اضا??ی دیگه مثل دانگرید و ... نیست؟! پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر میکنم. عیدتون مبارک
iman0013 ارسال شده در آبان 8، 2013 ارسال شده در آبان 8، 2013 سلام خدمت دوستان اول از همه بابت خیلی مبتدی بودن خودم و سوالام عذرخواهی میکنم. دو سه تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. الان روی دستگاهم cfw 3.55 نصبه، سریال دستگاه هم cech 2004-b هستش. 1- هد??م از تغییر ??ریمور صر??ا خلاصی از شر ??یکس و پچ و ... هستش، به عبارت دیگه اهل بازی آنلاین نیستم. دوست دارم ی ??ریمور باشه مثل 3.55 پایدار و قابل اطمینان باشه. ممنون میشم راهنمایی ب??رمایید با توجه به شرایط ذکر شده کدوم ??ریمور واسه من بهتره؟ rogero 4.46 یا 4.41 rebug؟ (توی ج??ت این ??ریمورها نیازی به ??یکس نیست دیگه؟!) 2- الان تمام بازی های روی هارد (اکسترنال و اینترنال) دارای ??یکس 3.55 هستن. بعد از نصب ??ریمور جدید و تغییر ورژن مولتی من (ورژن ??علی روی دستگاه رو نمیدونم ولی حتما خیلی قدیمیه) اشکالی در اجرای اون بازی ها پیش نمیاد؟ یا باید تغییرشون داد؟ 3- با توجه به ورژن و سریال دستگاه من ??قط باید مراحل نوشته شده در پست اول این تاپیک رو انجام بدم؟ قاعدتا نیازی به کار اضا??ی دیگه مثل دانگرید و ... نیست؟! پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر میکنم. عیدتون مبارک سلام. 1_??ریمور ریباگ 4.46 از همه بهتره(بر اساس تجربه)به ??یکس هم نیازی نیست 2_نه اشکالی پیش نمیاد 3_به دانگرید نیازی نیست عید شما هم مبارک
lordamh ارسال شده در آبان 8، 2013 ارسال شده در آبان 8، 2013 ببخشید من الان 4.41 rebug دارم می خواستم آنلاین باری کنم و برای این کار می خواستم بدونم rebug 4.46 نصب کنم بهتره یا rogro 4.46 کدومشون قابل اعتماد تره و بن نمیشم به سوال دیگه من می تونم ps id مو یجا بنویسم و از ps id دیگه ای است??اده کنم و وقتی که بن شدم ps id خودمو دوباره وارد کنم و بن نباشم
jdavis ارسال شده در آبان 9، 2013 ارسال شده در آبان 9، 2013 ی سوال الان با این هک برای اجرای بازی های psn (که از روش reActPSN برای پچ کردن است??اده می کردیم) باید همون کارای قبلی رو باز هم انجام داد؟ یعنی کلا به هم ربط دارن یا نه؟ مرسی
pulsar ارسال شده در آبان 9، 2013 ارسال شده در آبان 9، 2013 سلام از دوستان کسی rogero 4.46 رو نصب کرده؟چطوره,ارزش نصب داره؟باگی چیزی نداره؟همه بازی ها روش نصب میشه؟ من میخوام rogero 4.46 نصب کنم،چیکار باید کنم که سیو بازیهام پاک نشه و راحت نصب بشه؟
Tlou ارسال شده در آبان 9، 2013 ارسال شده در آبان 9، 2013 سلام از دوستان کسی rogero 4.46 رو نصب کرده؟چطوره,ارزش نصب داره؟باگی چیزی نداره؟همه بازی ها روش نصب میشه؟ من میخوام rogero 4.46 نصب کنم،چیکار باید کنم که سیو بازیهام پاک نشه و راحت نصب بشه؟ سلام عزیز،من تازه نصبش کردم مشکلی نداره،سیو بازیام هستن، نصبشم راحته طبق آموزش بری حله...??قط وضعیتش تو بازی های psn مشخص نیست... ممکنه نیازی به ??یکس نداشته باشه ولی ممکنه با هیچ ??یکسی هم بالا نیاد...
michaelking ارسال شده در آبان 14، 2013 ارسال شده در آبان 14، 2013 دوستان دستگاه من rebug 4.46 هست.بازی payday 2 رو دانلود کردم ولی ص??حه سیاه میشه.میخواستم rogero 4.46 نصب کنم شاید بازی درست بشه.برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟سیو هام پاک نمیشن؟ممنون
GOW ارسال شده در آبان 14، 2013 ارسال شده در آبان 14، 2013 دوستان دستگاه من rebug 4.46 هست.بازی payday 2 رو دانلود کردم ولی ص??حه سیاه میشه.میخواستم rogero 4.46 نصب کنم شاید بازی درست بشه.برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟سیو هام پاک نمیشن؟ممنون دوست عزیز اگه ص??حه سیاه میشه ، یه دلیلش اینه که این بازی باید با دیسک اجرا بشه
michaelking ارسال شده در آبان 14، 2013 ارسال شده در آبان 14، 2013 دوست عزیز اگه ص??حه سیاه میشه ، یه دلیلش اینه که این بازی باید با دیسک اجرا بشه میدونم باید با دیسک اجرا شه ولی من دیسک اریجینال ندارم.اگه به rogero برم درحالیکه دستگاهم rebug 4.46 هست اشکالی نداره؟
GOW ارسال شده در آبان 14، 2013 ارسال شده در آبان 14، 2013 میدونم باید با دیسک اجرا شه ولی من دیسک اریجینال ندارم.اگه به rogero برم درحالیکه دستگاهم rebug 4.46 هست اشکالی نداره؟ من خودم تاحالا از یک ورژن مشابه مثل شما این کار رو انجام ندادم ، ولی اگه می خوای مشکلی پیش نیاد باید دانگرید کنی که آموزشش در سایت هست، در ضمن اگر هم به روجرو تغییر بدی بار هم به دیسک نیاز هست
mortezatroy ارسال شده در آبان 14، 2013 ارسال شده در آبان 14، 2013 دوستان دستگاه من rebug 4.46 هست.بازی payday 2 رو دانلود کردم ولی ص??حه سیاه میشه.میخواستم rogero 4.46 نصب کنم شاید بازی درست بشه.برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟سیو هام پاک نمیشن؟ممنون تیک BD Miror رو بزن گیم رو هم از قسمت Playstation Home یا app-home اجرا کن ببین مشکل حل میشه .
GOW ارسال شده در آبان 14، 2013 ارسال شده در آبان 14، 2013 تیک BD Miror رو بزن گیم رو هم از قسمت Playstation Home یا app-home اجرا کن ببین مشکل حل میشه . مرتضی جان من خودم هم همین مشکل رو داشتم ، تو دستگاهم دیسک نبود ، ص??حه سیاه میشد ، دیسکو که انداختم درست شد
lordamh ارسال شده در آبان 17، 2013 ارسال شده در آبان 17، 2013 ببخشید اگه اکانت بسازم ولی آنلاین بازی نکنم بن می شم با روگرو 4.46 ؟
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 17، 2013 ارسال شده در آبان 17، 2013 ببخشید اگه اکانت بسازم ولی آنلاین بازی نکنم بن می شم با روگرو 4.46 ؟ سلام، نه دوست عزیز بن نمیشی تا زمانی که بازیهای 4.41 به بالارو آنلاین بازی نکنی مشکلی پیش نمیاد من خودم روی 4.30 آنلاین شدم...
lordamh ارسال شده در آبان 17، 2013 ارسال شده در آبان 17، 2013 یعتی اگه بازی جدید بریزم نباید آنلاین بازی کنم
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 17، 2013 ارسال شده در آبان 17، 2013 سلام، بهتر هست که بازیهای 4.46 رو آنلاین بازی نکنی چون احتمالش خیلی بالاست که Ban بشی...
iman0013 ارسال شده در آبان 17، 2013 ارسال شده در آبان 17، 2013 سلام، بهتر هست که بازیهای 4.46 رو آنلاین بازی نکنی چون احتمالش خیلی بالاست که Ban بشی... والا ما که بازی کردیم,بن هم نشدیم!!!
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری