رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

الان ورژن دستگاه من 4.41 rebug هستش. یعنی با این روش اجرا میشه؟(منظورم اینکه اگه بازی اورجینال داخل دستگاه بزارم اجرا میشه. بازی ارجینال من resictance 2 هستش)

• پاسخ 1.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

لط??ا کمکم کنید

سلام من یه دستگاه ps3 slim دارم model number : CECH-3004B/factory version:3.66 ورژن ??علی: ofw 4.41 بردم با e3 flasher دانگرید کنن گ??تن نشد شما راه حلی می دونید؟؟ هزینه اش مهم نیست:crying:

ارسال شده در
سلام من یه دستگاه ps3 slim دارم model number : CECH-3004B/factory version:3.66 ورژن ??علی: ofw 4.41 بردم با e3 flasher دانگرید کنن گ??تن نشد شما راه حلی می دونید؟؟ هزینه اش مهم نیست:crying:

??لام،

تهران یا حومه تهران سکونت داری !؟

قبل از خراب کردن کنسولت، با پیام خصوصی خبر بده تا آدرس متخصص این کار رو ب??رستم...:93:

ارسال شده در
??لام،

تهران یا حومه تهران سکونت داری !؟

قبل از خراب کردن کنسولت، با پیام خصوصی خبر بده تا آدرس متخصص این کار رو ب??رستم...:93:

داداش پیام خصوصی دادم پس کی جواب می دی؟

ارسال شده در

میدون جاش اینجا نیست ببخشید اگر کسی بازی injustice gods among us رو بازی کرده اونم رو ps3 لط??ا راهنمایی کنه

چجوری میتونم دشمنم رو جوری بزنم که map بازی عوض بشه؟

ارسال شده در
میدون جاش اینجا نیست ببخشید اگر کسی بازی injustice gods among us رو بازی کرده اونم رو ps3 لط??ا راهنمایی کنه

چجوری میتونم دشمنم رو جوری بزنم که map بازی عوض بشه؟

بعضی زمین ها هست که باید کنار دیوار دشمنت رو بزنی تا دیوار بشکنه و بره یه map دیگه

ارسال شده در

سلام.من می خوام بازی اورجینال بتمن ارخام سیتی رو بخرم .ریجن بازی 2 هست(اروپا).ایا ریجن تاثیری در بازی داره.ایا من می تونم این بازی اورجینال رو روی ps3 کپی خور که روجرو4.46 هست بدون هیچ مشکل بازی کنم؟؟(لط??ا راهنمایی کامل کنید)

سهیل نظری مهمان
ارسال شده در

نه مشکلی نداره من الان همه بازی ارجینال اجرا می کنم

ارسال شده در
Aziz hatman begir man regen 1 kharidam ro dastgam ke rigen 3 hast ejra mishe chon 4.46 kopy hast va balatarin version hast ghashang egra mikone faghat kodoom noskhash ro migiry ?game of the year ya mamooli
نسخه ی معمولی هست.ایا میشه روش dlc نصب کرد؟
ارسال شده در
نسخه ی معمولی هست.ایا میشه روش dlc نصب کرد؟

سلام

همون طور که دوستان گ??تند ، مشکلی نداره

و dlc هم می تونی با توجه به آی دی بازیت روش نصب کنی

ارسال شده در (ویرایش شده)
دوستان گلم مسلط باشید به اعصابتون یکی میاد این پست ها رو میخونه که باهم اینجوری بحث میکنین و پست خالی از هر گونه بار آموزشی و علمی میشه ناامید میشه

پیشنهاد من اینه کلأ بیخیال کنسول نسل سوم بشی از الان به ??کر خرید پی اس 4 باش که بازی watchdogs رو روی اون بازی کنی و لذت ببری

درست کردن کنسولی که دیگه داره ن??س های آخرشو میکشه آب در هاون کوبیدنه :139fs108574:

تنها بازی ای که باعث میشه هنوز پی اس 3 رو مرده ندونن همین جی تی وی هست که شهریور میاد بعد اون دیگه باید بای بای بدی با پی اس 3

در صورتی هم که خواستی کنسولت رو تعمیر کنی حتمأ اونو به یه ??رد مطمئن بده جون بعضی ها نه تنها تعمییر بلد نیستن تازه مشکلات دیگه ای هم بهش اضا??ه میکنن جالب اینجاست که قبول هم نمیکنن آسیب رسوندن به کنسول:smile:

مو??ق باشی

دوست عزیز شما خیلی نسبت به PS3 کم لط??ی میکنی.:blink:

مهر ماه یکی از قویترین بازیهای انحصاری سونی یعنی Beyond The Two Souls از طر?? استدیو Quantic Dream رلیز میشه.

این بازی شاهکار کارگردان نوآوری به نام دیوید کیج هست برای پی بردن به ابهت این کارگردان و تمیش ??قط کا??یه اسم بازی Heavy Rain رو در Wikipedia سرچ کنی،

بازی GTA V اصلا با کان??یگ PS3 جور درنمیاد و سال 2014 به نظرم بهترین بازی شناخته میشه نه به خاطر گرا??یک ??وقالعده ای که داره بلکه به خاطر پیشر??ت چشمگیری که نسبت به ورژنهای قبلی داشته..:4:

ویرایش شده توسط Gamer_2013
  • 2 weeks later...
ارسال شده در

کمک پلیز

سلام دوستان،

من موقعی که می‌خوام ps۳ رو آپدیت کنم به cfw ۴.۴۱.۲ rebug به ۷۰% که میرسه error ۸۰۰۲F۹۵۷ میده.

باید چکار کنم؟

PS۳?? من ورژن ۴.۴۱ هست. مدل اسلیم ۱۶۰گیگ

ارسال شده در

سلام،

اگر ??ریمور کنسول شما به شکل آ??یشال و رسمی روی 4.41 قرار داشته باشه و موقع نصب CFW Rebug 4.41.2 تا 70 درصد نصب و بعد این ارور نمایش داده شده بهترین راه انجام دانگرید سخت ا??زاری روی کسنول شما هست چون امکان نصب ??ریمور کاستومایز شده روی ??ریمور ??علی کنسول شما نیست،

البته میشه با یک هارد دیگه هم امتحان کرد ولی اگر بازهم ارور داد مشکل مربوط به نرم ا??زار بورد ps3 یا nand هست که چاره ای به جز دانگرید نداره البته اگر مدل ps3 شما قابلیت دانگرید شدن رو داشته باشه...:4:

ارسال شده در

مرسی‌، حالا دانگرید رو چطوری باید انجام بدم؟ همین آموزشی که تواین سایت گذاشتیدو خودم می‌تونم انجام بدم یا باید ببرم جایی‌ برای تعمیر؟ اگه تعمیر ببرم چقد میگیرن؟:unsure:

ارسال شده در

سلام،

دوست عزیز من تا حالا مشکل شمارو تجربه نکردم اما دانگرید سخت ا??زاری آخرین راه و مطمئنترین راه هست که هزینه هم حدود 80تا110 هزار تومن برای انجام دانگرید سخت ا??زاری هست.

اگر با تعویض هارد کسنول-??رمت شدن به وسیله کنسول و نصب ??ریمور رسمی خود کنسول روی هارد جدید بازهم نتونستی ??ریمور rebug4.41.2 یا reoger4.46 v1.01 رو نصب کنی تنها کار انجام دانگرید سخت ا??زاری هست تا امکان نصب CFWها روی کنسول شما ??راهم بشه.

من پیشنهاد میکنم اول با اساتیدی چون mortezatroy و GOW دراین باره مشورت کنی و بعد تصمیم بگیری.

مو??ق باشی...:4:

ارسال شده در (ویرایش شده)

من رمز اکانت PlayStation®Network را یادم ر??ته ادرس ایمیل را می دهم قبول نمی کنه چه جوری متونم یه اکانت جدید درست کنم خواهشان کمک کنید:O_O:

ویرایش شده توسط ali5
ارسال شده در
من رمز اکانت PlayStation®Network را یادم ر??ته ادرس ایمیل را می دهم قبول نمی کنه چه جوری متونم یه اکانت جدید درست کنم خواهشان کمک کنید:O_O:

سلام

برای اینکه یه اکانت دیگه بسازی باید یک یوزر جدید بسازی

در مورد اکانتت تمامی اطلاعات رو به ایمیلت می ??رسته اگه ایمیلت رو چک کنی اطلاعات رو بار اولی که اکانت درست کردی برات ??رستاده

ارسال شده در

سلام و خسته نباشید ببخشید بعضی از بازی ها مثل killzone 2 .devil may cry collection. vanquish و چندتا دیگه رو دستگاه من اجرا نمی شن و وقتی تو بازی میرم ص??حه سیاه می شه و دستگاه ق??ل میکنه اگه ممکنه کمکم کنید

ممنون

ارسال شده در
سلام و خسته نباشید ببخشید بعضی از بازی ها مثل killzone 2 .devil may cry collection. vanquish و چندتا دیگه رو دستگاه من اجرا نمی شن و وقتی تو بازی میرم ص??حه سیاه می شه و دستگاه ق??ل میکنه اگه ممکنه کمکم کنید

ممنون

دوست عزیز دستگاهت رو مشخصاتش رو بگو ، مثل ورژن کاستومش ، ورژن مولتی من

ارسال شده در

سلام دوستان

بنده ps3 ندارم ولی قصد دارم تا چند ه??ته دیگه بگیرم ??علا دارم اطلاعات جمع میکنم.

1-دوستان یه توضیحی درباره ی ??ایل rap میدین بیزحمت؟

2-eboot چیست؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...