رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
می گم که تو xmb و مولتی من کی??یتش رو ببینی بیهوش میشه این قدر عالیه نمیدونم تو بازی ها چرا این طوره:unsure:

میدونی چی واسم سواله اینکه چرا مشکلاتت این قد تخیلیه؟!!!:icon_346[1]:

والا دیگه نمیدونم چی بت بگم،میگم بیام میگی نمیخوام,میگم میشه میگی نمیشه،میگم برو میگی نمیرم ..حالا همه باهم دس دس...:cheerleader3::cancan::za4::more2::2lkfck5::11::treeswing::cancan:

ببخشید میبینی که اینجا بچه ها دارن شادی میکنن خیلی قشنگ من تمرمکزمو به خاطر سروصدا ازدست دادم ..:icon_346[1]:

حالا خارج از شوخی دوباره از سالم بودن ورودی HDMI و Component هم مطمئن شو...:4:

• پاسخ 144
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

ممنون من ??ک کردم چه قدر قاطی دارم وقتی میتونم به tv وصل کنم واز کی??یت خیلی عالی لذت بررم چرا این قدر خودمو اذیت کنم بابا بازی با همون pc می کنیم بعد هم مشکلات من تخیلیه؟یعنی چی:angry:

ارسال شده در
ممنون من ??ک کردم چه قدر قاطی دارم وقتی میتونم به tv وصل کنم واز کی??یت خیلی عالی لذت بررم چرا این قدر خودمو اذیت کنم بابا بازی با همون pc می کنیم بعد هم مشکلات من تخیلیه؟یعنی چی:angry:

شوخی بود باباااااااااااا...:93:

:icon_346[1]:

ارسال شده در

نحوه ی اتصال ps3 به مانیتور

اتصال کنسول PS3 به مانیتور :

کنسول PS3 رو شما میتونید به دوس صورت به مانیتور CRT خودتون متصل کنید .

اتصال PS3 با است??اده از کابل Wii / PS3 to VGA Cable :

این کابل که با نام کابل PS3 VGA هم شناخته میشه آسان ترین و بی دردسر ترین راه اتصال PS3 به مانیتور های CRT می باشد.

41CfJOBvSgL.jpg

تا چند ماه پیش این کابل در کشور بسیار کمیاب یا حتی نایاب بود و ??روشندگان حتی اسمش رو هم نشنیده بودن! ولی چند وقتی هست که این کابل در کشور به و??ور دیده میشه و اکثر ??روشگاه ها هم اونا دارن.

اتصال PS3 از طریق VGA BOX به مانیتور :

اگر نتونستید کابل بالا رو به هر دلیلی پیدا کنید و نگرانید که نکنه یه وقت بازی های ناب این کنسول رو از دست بدید باید بگم که به هیچ وجه جاتی نگرانی نیست!

شما قادرید با تهیه یک دستگاه VGA BOX کنسول رو به راحتی به مانیتور CRT وصل کنید :

m_vgabox.jpg

VGA BOX ها مدل های مختل??ی دارن ولی کاراییشون یکیه!

یه توضیحی در مورد اتصال PS3 به مانیتور در این روش میدم :

شما ابتدا کابل VGA مانیتورتون رو باید به VGA BOX بزنید.

یعنی این کابل رو :

vga.jpg

باید بزنید به این قسمت VGA BOX :

Ultimate-2000-AX-PC-to-TV-VGA-to-AV-Converter-Box_11.jpg

سپس کابل AV کنسول رو که این شکلیه :

cable.jpg

باید یه سرش رو بزنید به کنسول و ??یش زرد رنگش رو که ??یش ویدئوش هست بزنید به ورودی ویدئوی VGA BOX که طبق تصویر زیر مکانش یه سوراخ زرد رنگ هست!

AV-TO-VGA-video-converter-box.jpg

بعد هم کنسول رو روشن کنید و از بازی کردن لذت ببرید !N_aggressive%20%284%29.gif

اینم نتیجه نهایی به روایت عکس!

VGA_PS3.1.jpg

اتصال ps3 از طریق کابل HDMI و HDMI to DVI به مانیتور :

این روش دقیقا مثل روش اتصال X360 به مانیتور هست با این ت??اوت که در PS3 مشکل جا نشدن دو کابل AV و HDMI رو در هنگام است??اده همزمان نداریم!

در حل مشکل دریا??ت صدا هم دقیقا همه مواردی که در مورد X360 اشاره شد در مورد PS3 هم صادق هست که دوستان با توجه به شرایط اسپیکرشون میتونن صدا رو دریا??ت کنن.

روش های بالا تنها راه های اتصال کنسول ها به مانیتور های CRT تا به امروز هست که با جمع آوری و توضیح اونها سعی شد تا مشکل دوستان در اتصال کنسول ها به مانیتورهاشون حل بشه و امیدوارم م??ید بوده باشه.

یا حق.

ارسال شده در

اتصال کنسول PS3 به مانیتور :

کنسول PS3 رو شما میتونید به دوس صورت به مانیتور CRT خودتون متصل کنید .

اتصال PS3 با است??اده از کابل Wii / PS3 to VGA Cable :

این کابل که با نام کابل PS3 VGA هم شناخته میشه آسان ترین و بی دردسر ترین راه اتصال PS3 به مانیتور های CRT می باشد.

41CfJOBvSgL.jpg

تا چند ماه پیش این کابل در کشور بسیار کمیاب یا حتی نایاب بود و ??روشندگان حتی اسمش رو هم نشنیده بودن! ولی چند وقتی هست که این کابل در کشور به و??ور دیده میشه و اکثر ??روشگاه ها هم اونا دارن.

اتصال PS3 از طریق VGA BOX به مانیتور :

اگر نتونستید کابل بالا رو به هر دلیلی پیدا کنید و نگرانید که نکنه یه وقت بازی های ناب این کنسول رو از دست بدید باید بگم که به هیچ وجه جاتی نگرانی نیست!

شما قادرید با تهیه یک دستگاه VGA BOX کنسول رو به راحتی به مانیتور CRT وصل کنید :

m_vgabox.jpg

VGA BOX ها مدل های مختل??ی دارن ولی کاراییشون یکیه!

یه توضیحی در مورد اتصال PS3 به مانیتور در این روش میدم :

شما ابتدا کابل VGA مانیتورتون رو باید به VGA BOX بزنید.

یعنی این کابل رو :

vga.jpg

باید بزنید به این قسمت VGA BOX :

Ultimate-2000-AX-PC-to-TV-VGA-to-AV-Converter-Box_11.jpg

سپس کابل AV کنسول رو که این شکلیه :

cable.jpg

باید یه سرش رو بزنید به کنسول و ??یش زرد رنگش رو که ??یش ویدئوش هست بزنید به ورودی ویدئوی VGA BOX که طبق تصویر زیر مکانش یه سوراخ زرد رنگ هست!

AV-TO-VGA-video-converter-box.jpg

بعد هم کنسول رو روشن کنید و از بازی کردن لذت ببرید !N_aggressive (4).gif

اینم نتیجه نهایی به روایت عکس!

VGA_PS3.1.jpg

اتصال ps3 از طریق کابل HDMI و HDMI to DVI به مانیتور :

این روش دقیقا مثل روش اتصال X360 به مانیتور هست با این ت??اوت که در PS3 مشکل جا نشدن دو کابل AV و HDMI رو در هنگام است??اده همزمان نداریم!

در حل مشکل دریا??ت صدا هم دقیقا همه مواردی که در مورد X360 اشاره شد در مورد PS3 هم صادق هست که دوستان با توجه به شرایط اسپیکرشون میتونن صدا رو دریا??ت کنن.

روش های بالا تنها راه های اتصال کنسول ها به مانیتور های CRT تا به امروز هست که با جمع آوری و توضیح اونها سعی شد تا مشکل دوستان در اتصال کنسول ها به مانیتورهاشون حل بشه و امیدوارم م??ید بوده باشه.

یا حق.

رزولیشن:

1920*1080

مگه میشهمال من 1024*768 هست

• 5 weeks later...
ارسال شده در

باسلام خدمت دوست عزیز

1سوال دارم از خدمتت آیا با کابل hdmi میشه ps3 را به لپ تاپ وصل کرد و از مانیتورش است??اده کرد چون خودم انجام دادم نشد آیا روشی هست؟؟؟

باتشکر از راهنمایی

ارسال شده در
باسلام خدمت دوست عزیز

1سوال دارم از خدمتت آیا با کابل hdmi میشه ps3 را به لپ تاپ وصل کرد و از مانیتورش است??اده کرد چون خودم انجام دادم نشد آیا روشی هست؟؟؟

باتشکر از راهنمایی

با سلام این امکان وجود نداره چون پورت hdmi که روی لپ تاپ هست به صورت خروجی هست برای اتصال به مانیتور دیگه .

• 1 month later...
ارسال شده در

1080

چرا ps3 بازی هایی مثل pesیاfifaرو 720 باز میکنه،اما بازی هایی مثل call of dutyvرو1080 باز میکنه؟

اما xbox360 همچین مشکلی نداره و همه رو 1080 باز میکنه؟

اگه کسی جواب بده ممنون میشم

ارسال شده در
چرا ps3 بازی هایی مثل pesیاfifaرو 720 باز میکنه،اما بازی هایی مثل call of dutyvرو1080 باز میکنه؟

اما xbox360 همچین مشکلی نداره و همه رو 1080 باز میکنه؟

اگه کسی جواب بده ممنون میشم

با سلام دوست عزیز کنسول مایکروسا??ت هم مثل سونی هست بعضی بازی ها رو 720 اجرا میکنن بعضی هارو هم 1080 من خیلی در مورد این موضوع تحقیق کردم ولی جواب درستی پیدا نکردم .

ارسال شده در

من یه تلویزیون sony دارم همه بازی های xbox360منو 1080نشون میده

اما همون تلویزیون بازی های ps3مو بعصی هاشو 720 باز میکنه!:sadface:

ارسال شده در

به خاطر این که بازی ها روی ps3 با رزولوشن 720 ساخته میشن چون اگه 1080 باشه دچار ا??ت ??ریم میشه(چون سخت ا??زار ps3 نمیکشه) که اینو به وضوح تو بازی metal gear solide4 دیدیم.

البته بعضی بازی های بسیار کمی هم مانند gran turismo 5 در رزولوشن 1080 ساخته میشن که تعدادشون از انگشتان دست هم کمتره

ارسال شده در

بعضی تلویزیونا این جورین

من خودم به lgوصل کردم همشو 1080 باز کرد

اما تلویزیونای دیگه همشون xboxمو 180 میارن

اماps3 مو 720

ارسال شده در

به خاطر اینه که رم x360 از ps3 بیشتره به خاطر همین ا??ت ??ریم کمتری داره و راحت تر میتونه 1080 رو اجرا کنه.اما اگه دقت کنین بازیها تو ps3 گرا??یک بیشتری دارن.

درضمن پشت جلد اکثر بازی ها هم نوشته 720p

ارسال شده در
پش چرا بعضیtv ها 1080 باز میکنن بعضی 720؟

دوستان جالبه بدونبن رو TV های که Full HD هستن و ??رکانش اونا از 120 بالاتر هست بازی ها به صورت 1080 اجرا میشن ولی رو مانیتور های معمولی و TV های معمولی که ??رکانس اونا پایینتر هست بازی ها به صورت 720 اجرا میشه اینو خودم تست کردم و نتیجشو گ??تم بهتون .

ارسال شده در

داش مرتضی tv ما led sony ex520 full hd بازی هایی که پشتشون نوشته 1080 همون 1080 اجرا میکنه ولی اونایی که نوشته 720 همون 720 اجرا میکنه.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...