mohammadbakhi ارسال شده در مهر 10، 2013 ارسال شده در مهر 10، 2013 سلام ، نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم ، من دوتا بازی پکیج نصب کردم ، اشتباهی یکیشو پاک کردم و وقتی خواستم نصبش کنم اروره 80029564 رو میداد ، و بازی دومی رو هم اشتباهی پاک کردم :=d: و موقع نصب همون ارور رو میداد و دیگه هیچ کدوم رو نتونستم نصب کنم ، کسی میتونه کمکم کنه ؟
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 10، 2013 ارسال شده در مهر 10، 2013 (ویرایش شده) سلام، این ارور بیشتر زمانی رخ میده که بازی زمان دانلود یه بلایی سرش اومده باشه با این حال به نکات زیر هم توجه کن :اگر split شده باشه نه باید ??ایلها رو دستکاری کنی. ممکنه سورس ??ایل ثبل از split شدن مشکل داشته باشه که برای اطمینان از سالم بودنش بهترین راه Join کردن ??ایلها با است??اده از برنامه ps3filesplitter هست که در همین انجمن قرار داده شده. بعد از دانلود خوب اکسترکت نشده ، موقع Rebuild شدن در IDMan سیستم ریست شده-به دلیل گزینه Force Processes To Terminate و شات دان شد ??ایل آسیب دیده، یا اینکه سورس ??ایل قبل از دانلود یه مشکل یا اختلالی داشته بوده. شما اپلیکیشن مربوط به بازی رو از xmb پاک و بازی رو دوباره نصب کن اگر بازم ارور داد یه بازیه PKG دیگه رو تست کن و در صورت درست بودن مشکل از ??ایل دانلود شده هست..... ویرایش شده مهر 10، 2013 توسط Gamer_2013
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری