رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

اقا چشم

من دستگاهم 2 روز است هارد اکسترنال بهش وصل میکنم بازیها را نمایش میدهد اما بازیها را اجرا نمیکند در دستگاه کپی کرذم اما همین مشکل را دارد ورژن 4 41 روجرو با مولتی من 4 40 است

ارسال شده در

سلام،

بعد از اینکه بازیها رو اجرا کردی در ص??حه XMB(ص??حه اصلی PS3) آیکون مربوط به بازی یا آیکون Playstation 3 رو میبینی؟

بلوری در PS3 سیستم گذاشتی؟

تنظیم BD-ROM EMULATOR در حالت Enable هست یا Disable ?

ارسال شده در

بعد از ورود به Multiman از قسمت Settings آخرین گزینه به اسم BD-ROM EMULATOR رو میبینی که موقع است??اده از Multimanهای جدید باید روی حالت Enable قرار داشته باشه و الا نه از روی اکسترنال و نه اینترنال بازی لود و اجرا نمیشه.

یه سوالی ازت دارم بازی بلوری رو توی XMB میتونی ببینی؟

شاید باید تنظیم بازی رو از داخل مولتیمن تغییر بدی....

ارسال شده در

با سلام به بچه های گل من یک مشکل واسم بیش اومده دسته ps3 من به دستگاهم مچ نمیشه و دستگاه هم اصلان بالا نمیاد و مینویسه دسترو به دستگاه مچ کن من هر کاری کردم نشد میشه کمکم کنی توی ص??حه اصلی هم نمیاد کمکم کنین

ارسال شده در
با سلام به بچه های گل من یک مشکل واسم بیش اومده دسته ps3 من به دستگاهم مچ نمیشه و دستگاه هم اصلان بالا نمیاد و مینویسه دسترو به دستگاه مچ کن من هر کاری کردم نشد میشه کمکم کنی توی ص??حه اصلی هم نمیاد کمکم کنین

سلام،

از روی پاور PS3 رو روشن کن و از دسته است??اده نکن ببین PS3 بالا میاد و ص??حه اصلی رو نشون میده،

اگر تونستی وارد محیط XMB بشی تاپیک زیر رو چک کن یه سری راه حل اونجا واسه ر??ع شناسایی نشدن دسته PS3 مطرح شده :

ارسال شده در

نه نمیشه نوشته connect the controller using a usb cable and then press the ps button هر کاری کردم نشد با باور هم روشن کردم بازم این نوشته میاد چیکار کنم تر خدا کمکم کنین منتظرم

ارسال شده در

شما جواب من رو ندادی!!!

من پرسیدم بعد از اینکه از طریق پاور ps3 رو روشن کردی به ص??حه Login یا خود ص??حه اصلی ps3 منتقل میشی؟

اگر به نکته بالا دقت کنی می??همی چی میگم پس بعد از ورود دسته رو با کابل مخصوص به خودش به usb سمت راست ps3 وصل کن و دگمه پاور دسته رو بزن تا روشن و به کنسول شناسایی بشه،

اگر چراغای قرمز که 4 عدد هستن ??کس شدن وارد محیط کنسول شو چند دقیقه تستش بکن،

اگر چراغها ??یکس نشدن و یا به هر ترتیبی دسته شناسایی نشد ،

کابل رو از دسته جدا کن و مطابق عکسی که در تاپیک بالا قرار دادم دسته رو ریست بکن و ازروی پاور کنسول رو خاموش کن و بعد از روشن کردن دوباره از طریق دگمه پاور کنسول ،دسته رو با کابل ??ابریکش به ps3 وصل کن و روشنش کن .

امیدوارم که درست بشه...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...