رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 93
  • Created
  • آخرین پاسخ
  • 2 weeks later...
ارسال شده در
سلام اقا ایمان. من به ایبوت و یک یا دو ??ایل که ??رمتself یا eself دارن نیاز مندم. برای call of duty black ops2:sneaky: ای دی 01717

سلام دوست عزیز من خوشبختانه ??ایلهای مورد نیاز شما رو داشتم و براتون اپلود کردم امیدوارم مشکلتون اوکی بشه ??قط پارام رو هم خودم اضا??ه گذاشتم ...

توی عکس زیر ببین اگه همین ??ایلها مد نظرت بود روی عکس کلیک کن تا ??ایلها رو دانلود کنی ....

رمز ??ایل ??شرده : p30day

مو??ق باشید.

wvvlybr8uwne57v0mo9e.png

ارسال شده در
دوستان چطوری eboot و ... میسازن؟

با سلام...

با این برنامه دوست عزیز ebootFIX-ebootMOD ...ولی حقیقتش رو بخوای روی هر بازی جواب نمیده در کل حکایت همون لولو هست ....:wink:

شما برای چه بازی رو میخواهید بگید من قرار بدم ...

به هر حال اسم برنامه همونی هست که گ??تم .... مثل برنامه ای اس خود گول زنی هست..:78:

با تشکر..

ارسال شده در
میشه برنامه که گ??تیو لینک دانلودشو بدی؟ پیدا نکردم لینک سالمشو

سلام...

به خاطره این پیدا نکردید چون انجمن رو خوب جست و جو نکرده بودید ...

لینک مربوطه

با تشکر...:wink:

ارسال شده در
آقا بازی counter strike global offensive هم من هرکار کردم اجرا نشد . یه ??یکسی چیزی کسی داره بده ما؟ دمش گرم

سلام....

پیام خصوصی خودتون رو بررسی کنید ...:93:

با تشکر.:wink:

ارسال شده در
ارور 80010017 میده .

باید ??یکس بازی روی ??ریموری که هستید رو نصب کنید .

درضمن این بازی روی +4.21 اجرا نمیشه . اما اگه ??یکس رو پیدا کردید میتونید نصب کنید و بازی رو اجرا کنید .

ارسال شده در
باید ??یکس بازی روی ??ریموری که هستید رو نصب کنید .

درضمن این بازی روی +4.21 اجرا نمیشه . اما اگه ??یکس رو پیدا کردید میتونید نصب کنید و بازی رو اجرا کنید .

پس هیچی .ماله من 4.46 که شما میگی نمیاد . آقا بازم دمت گرم

ارسال شده در
سلام دوست عزیز من خوشبختانه ??ایلهای مورد نیاز شما رو داشتم و براتون اپلود کردم امیدوارم مشکلتون اوکی بشه ??قط پارام رو هم خودم اضا??ه گذاشتم ...

توی عکس زیر ببین اگه همین ??ایلها مد نظرت بود روی عکس کلیک کن تا ??ایلها رو دانلود کنی ....

رمز ??ایل ??شرده : p30day

مو??ق باشید.

دویت دارم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه:2ag99q0::93::93:

ارسال شده در
rebug and rogero come in new mounth:2ag99q0::2ag99q0:

دوست عزیز گروه ریباگ بعد از 4.53 دیگه ??ریمور برای PS3 منتشر نمیکنه . اما گروه Rogero به احتمال زیاد باز هم کاستوم منتشر میکنه .

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...