GOW ارسال شده در شهریور 13، 2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 یعنی جوکر دوباره زنده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه توی arkham city که م??رد
mobile1199 ارسال شده در شهریور 13، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 13، 2013 نگاه کن به ترتیب جدید بودن بازی ها از این قرارند: از قدیمی ترین به جدید ترین: 1-arkham asylum 2-arkham city 3-arkham origins اما از لحاظ موضوع (داستان) بخوای ارکهام اوریجینز داستان تمام این نسخه ها رو شروع می کنه ادامه داستان که در اول بازی arkham asylum ات??اق می ا??ته که نشون میده بتمن جوکر رو دستتگیر کرده و ادامه موضوع بازی arkham asylum در ارکهام سیتی ات??اق می ا??ته که نشون میده جوکر مریض شده یعنی ارکهام سیتی داستان رو تموم می کنه و ارکهام اوریجینز داستان رو شروع میکنه. البته نمیدونم چرا سازندگان این بازی این کارو کردند ولی میدونم بازی خیلی قشنگی از اب درمیاد(اگه این تریلر رو ببینی می??همی):4:
GOW ارسال شده در شهریور 13، 2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 احتمالا موضوع بازی قبل از arkham asylum هست ، مثل god of war ascencion که قبل از 1و2و3 بود
mobile1199 ارسال شده در شهریور 13، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 13، 2013 مگه من چی گ??تم؟منم همین رو گ??تم دیگهه:4:
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 آقا من هلاکه این بازیم ، داستانش از زمانیکه بازی Injustiec اومد بیرون دست خوش تغییرات شد چون دقیقا اول بازی Injustiec بطمن میاد جوکر رو دستگیر میکنه چون خود جوکر اصلی ??رار کرده و باحالتر از همه اینه که بطمن اصلی هم وسطای بازی سروکله ش پیدا میشه ، ههههههههههههه یعنی اوب بازی بطمن fake میاد جوکر fake رو دستگیر میکنه
BATMAN LOVE ارسال شده در شهریور 13، 2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 من ??کر میکنم بهتر از دو نسخه قبلی میشه
mobile1199 ارسال شده در شهریور 13، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 13، 2013 دیدی تریلرش رو اره بهتر میشه ولی وقتی راک استیدی ر??ته بازی تغییراتی هم کرده:biggrin2:
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 پس تو هم تریلرش رو دیدی؟؟ من دوتا دمو ازش دیدم یکی زمانیکه بتمن و deathstoke دارن مبارزه میکنن و deadshot زنجیره کانتینرو با تیر میزنه و میو??ته رو بتمن و دومیشم همین بود، آخر بازی arkham city بتمن دنباله پادزهر بود............. تو بازی injustice دقیقا همین joker بودش چون خبری از جوکر اصلی نشد شاید کمپانیه تولید این بازی داستانه این دوتارو به هم لینک کرده...
BATMAN LOVE ارسال شده در شهریور 13، 2013 ارسال شده در شهریور 13، 2013 دیدی تریلرش رو اره بهتر میشه ولی وقتی راک استیدی ر??ته بازی تغییراتی هم کرده:biggrin2: آره دیدم عالی بود و ??ضا تاریکتر از دو نسخه قبلیه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری