Alireza0449 ارسال شده در شهریور 5، 2013 ارسال شده در شهریور 5، 2013 سلام دوستان . یه مشکل خیلی بدی واسم پیش اومده که تموم اعصابمو ریخته بهم . خواهشا اگر کسی بلده کمکم کنه : هارد اکسترنال 1 ترابایتی دارم که تموم ??ایل های داخلش به این شکل در اومدن : عکس : http://icn.p.ht/up/72f78a365657.png چطوری باید برشون گردونم و این مشکل را حل کنم ؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنید !!!
pooya500 ارسال شده در شهریور 5، 2013 ارسال شده در شهریور 5، 2013 آنتی ویروس داری بگذار یه دور اسکن بشه!
Alireza0449 ارسال شده در شهریور 5، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 5، 2013 آنتی ویروس داری بگذار یه دور اسکن بشه! اصلا ویروسی شناسایی نمیکنه !
pooya500 ارسال شده در شهریور 5، 2013 ارسال شده در شهریور 5، 2013 اصلا ویروسی شناسایی نمیکنه ! منکه چیزی نمیدونم منتظر نظر دیگران باشید! راستی آنتی ویروس تون چی هست؟
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 6، 2013 ارسال شده در شهریور 6، 2013 (ویرایش شده) سلام دوستان . یه مشکل خیلی بدی واسم پیش اومده که تموم اعصابمو ریخته بهم . خواهشا اگر کسی بلده کمکم کنه : هارد اکسترنال 1 ترابایتی دارم که تموم ??ایل های داخلش به این شکل در اومدن : عکس : http://icn.p.ht/up/72f78a365657.png چطوری باید برشون گردونم و این مشکل را حل کنم ؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنید !!! سلام علیرضا ، من این نوشته ها رو قبلا هم دیدم(silicon power 8gig) می شه به خاطر ویروس هم باشه ولی امکانش خیلی پایینه چون این چیزی که من میبینم یه تغییر در Attrib ??ولدرها ست (اطلاعات کلی ??ایل) در بدترین حالت به خاطر قاطی کردن Framware هارد اکسترنال،اگر میتونی ??ولدرها رو باز کن تا به دستگاهای دیگه هاردتو وصل نکردی سریع یه کپی از ??ایلها بگیر(??قط ??ایلها رو کپی کن) اگر ??ایلها ارور میدن نمیشه کپی کنی از حالت Read Only درشون بیار، خوب شما اول ببین هارد چیه(اسم برندش،سریال نامبرش،تاریخ گارانتی و Framware Version که از همه مهمتره)، بعد از اینکه اصلاعاته بالا رو گر??تی از هاردت من 2 پیشنهاد بهت میکنم : 1.تا برطر?? نشدنه این مشکل ??علا هیچ ??ایلی حتی ??ایل Txt هم روی هاردت کپی نکن . 2.اگر هارد اکسترنال شما Segate یا Western Digital باشه حتما ??ایل Setup(قابلا نصب) داخل Root(ص??حه اصلی) هارد هست که معمولا میشه ازش برای بکاپ گیری اصلاعات موجود روی هارد،پسورد گذاری و ??رمت کردن هارد است??اده کرد . لینک های زیر شما وصل میکنه به سرور ساپورت نرم ا??زاریه این دو برندی که اسم بردم : Western Digital اگر این هارد رو داری دو نرم ا??زار WD Quick Formatter و WD Smart Ware یا داخل Root یا ??ولدری به اسم My Passport Drivers قرار داره و اگر هم که نیست که خیلی احتمالش پایین که این ??ایل روی هاردت نباشن،شما لینک بالارو چک کنی حتما پیداشون میکنی چون ص??حه مرتبی داره و اگر هاردت رو نمیشناسی و میدنی که از همین برند هست یکی از عکسها رو که به هاردت شبیه باز کن و دیگه از اونجا به بعدش راحته. Segate لینک بلا هم تقریبا مشابه وسترن دیجیتاله ولی با ترتیبه مت??اوت،این سایت هم از روی نوع Product یا هاردی که داری به شما نرم ا??زار و پشتیبانی ارائه میده،پس اگر هاردت segate هست زیاد گیج نشو و قبل از اینکه لینک بالارو چک کنی قبلش Root هاردتو واسه ??ایل Setup بگرد چون این همون ??ایل مختص هارد شماست که سازنده قرارش داده تا عملیات Register,Security ,Format&Manage و ... رو بوسیله اون انجام بدی. دلیل انیکه هاردهای بالارو مثال زدم به خاطر کی??یته وکارایی بالا اونها بود و هیچ دلیل دیگه ای نداشتم ،گ??تم شاید شما از این دو هارد است??اده میکنی اگر هم هارد دیگه ای مثل Toshiba,Adata,Transend,Samsungو... داری ??قط کا??یه نرم ا??زار هاردت رو از سایت سازنده پیگیری کنی یعنی از قسمت Soppurt downloads نکته1:اگر شما برای Capture کردن یا Recorde از روی رسیورتون از این هاردی که داری است??اده کردی به احتمال قوی این بلا سرش اومده. نکته2:دم دستترین راه اینه که اگر ??رمت ??ایلهایی که Rename شدن رو میدونی میتونی به صورت دستی دوباره درستشون کنی اگر با Attrib آشنایی داری این کار رو واسط سریع انجام میده ولی اگر بلد نیستی و ??ایلها واسط مهم نیستن اول از همه با نرم ا??زار هاردت،کل هارد رو ??رمت کن، اگر هم که خیلی مهم هستن روش بالا رو انجام بده یعنی قبل از هر کاری ببین میتونی ??ایلها رو کپی کنی جایی دیگه یا نه و صد البته قبلش آپشن hidden رو غیره ??عال کن شاید هنوز امیدی به برگردوندن ??ایلها باشه،تیک گزینه های زیر رو حتما بردار: Hide emty drives in computer folder Hide protected operation system files Recommende اگر هاردت یا اصلاعات اون واسط مهمه حتما همه مواردی رو که گ??تم با دقت بخون،چون اگر رعایت نکنی اول از همه خودت ضرر میکنی،امیدارم که هاردت دوباره درست بشه. ویرایش شده شهریور 6، 2013 توسط Gamer_2013
pooya500 ارسال شده در شهریور 6، 2013 ارسال شده در شهریور 6، 2013 دوست عزيز واقعا من از شما ممنونم كه وقت ميگذاريد و به همه اطلاعات كامله كامل رو مي ديد ! تو پست سوال ps3 من هم توضيح كامل داديد!
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 6، 2013 ارسال شده در شهریور 6، 2013 شما لط?? داری پویا جان، یه خورده اطلاعاتی بود گ??تم شاید کمک حال این دوستمون باشه یا هرکسی که به این مشکل برخورد کرده .:sig:
javad007 ارسال شده در شهریور 8، 2013 ارسال شده در شهریور 8، 2013 رو ص??حه راست کلیک کن . گزینه ی aesing folders رو بزن.:=D:
amirho27 ارسال شده در شهریور 8، 2013 ارسال شده در شهریور 8، 2013 اینم یه روش ??رمت کن. بعد ریکاوریس کن. هاردت رو با برنامه ی لاو ??رمتر هم ??رمت کن.
Alireza0449 ارسال شده در شهریور 8، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 8، 2013 دوستان از همگی ممنونم که راهنمایی کردید و وقت گذاشتید . من با برنامه TuneUp Utilities 2013 یه Fix Problems زدم . وقتی کار برنامه تمام شد پوشه ی اون ??ایل هایی که در بالا بهش اشاره کردم به این شکل در اومدن : http://minu.comyr.com/up/4dbd1111727a.png حالا نظرتون چیه ؟
amirho27 ارسال شده در شهریور 8، 2013 ارسال شده در شهریور 8، 2013 :=D: پس از اولم ما رو اسکول کرده بودی؟؟؟:halfwitted:
Alireza0449 ارسال شده در شهریور 8، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 8، 2013 :=D: پس از اولم ما رو اسکول کرده بودی؟؟؟:halfwitted: چرا اینجور میگی ؟
mortezatroy ارسال شده در شهریور 8، 2013 ارسال شده در شهریور 8، 2013 با سلام از Run دستور cmd رو بزن ص??حه Command میاد برات بعد مثل تصویر دستور رو تایپ کن و Enter بزن . ??قط به جای k اسم درایو خودت رو بنویس [ATTACH=CONFIG]3461[/ATTACH]
amirho27 ارسال شده در شهریور 9، 2013 ارسال شده در شهریور 9، 2013 برادر می اگه به عنوان اموزش می ذاشتی بهتر بود.چیزی رو که جوابش رو می دونی سوال نکن. :balloons:
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 9، 2013 ارسال شده در شهریور 9، 2013 (ویرایش شده) برادر می اگه به عنوان اموزش می ذاشتی بهتر بود.چیزی رو که جوابش رو می دونی سوال نکن. :balloons: عیب نداره دوست من ، خوبی ??روم به همین چالشها و اشتراک گذاریه اطلاعاته چون هیچکس علامه دهر نسیت و ازطر??ی بین همین مباحث، ا??راد نکات مثبتی رو یاد میگیرن و کی??یته اطلاعاتشون میره بالاتر اینو هم مطمئن باش که اینجا همه باهم دوستن و خدایی نکرده هیچکس قصد مسخره کردن یا توهین به کسی دیگه رو نداره ، حالا اینارو بیخیال، منم 2-3 سال پیش از سیستمfix files type موجود توی برنامه Tune-up Utilities است??اده میکردم واسه اینکه ویندوزم sp2 بود ولی قطعاتم با sp3 مچ بودن و dvd-Rw دستگام remove میشد و بعد از اجرای این گزینه مربوط بهTune-up خیلی سریع هین restart دوبار شناسایی میشد به سیستم ، یادم نمیاد که کدوم ورژنش بود شاید 2011 به بعد بود که این سیستم fix & Repaire-Analys رو واسش ساخته بودن به هر حال من باهاش حتی سیستم Pentiume 3 رو هم زنده کردم..... یه همچین System Tweak هایی که مجموعه برنامه هست معرو??ند به studio یا لابراتوار.... ویرایش شده شهریور 9، 2013 توسط Gamer_2013
wolfali ارسال شده در شهریور 9، 2013 ارسال شده در شهریور 9، 2013 سلام هارد اکسترنالم 500 گیگه 360 گیگش پره ولی وقتی میرم توش مینویسه ??ولدر امپتی چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
dark-knight ارسال شده در شهریور 9، 2013 ارسال شده در شهریور 9، 2013 ??ک کنم ??ایل های داخلش رو هاید کردی پس برو تو قسمت مای کامپیوتر رو درایو راست کلیک کن و properties رو بزن و تیک هیدن رو بردار
hamed127 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 دوستان سلام.واقعا از همه معذرت میخوام که سوالمو اینجا مطرح میکنم.واقعا ببخشید.ولی به خاطر انجمن ??وق العاده شما همیشه سوالامو با شما در میان میذارم. لص??ا کسی بلده جواب این سوالمو بده. من بازی devil may cry 4 رو نصب کردم و مدتی هم داشتم راحت بازی میکردم.ولی یه بار یه ترینر برای یه بازی دیگه گر??تم که وقتی اجراش کردم خراب بود.ولی مشکل اون زد به بازی devil may cry 4 و هر چی روش کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمیو??ته.بازی رو حذ?? کردم و دوباره دو سه بار نصب کردم ولی بازم روش کلیک میکنم اجرا نمیشه.هیچ اروری هم نمیده.همه ی برنامه های لازم هم روی کامپیوترم نصبه.شاید مشکل از جای دیگست.دوستان اگه راهنماییم کنید واقعا ممنون میشم. بازم ببخشید جای دیگه پیدا نکردم سوالمو مطرح کنم.
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 (ویرایش شده) سلام، شما با یک آنتی ویروس آپدیت شده درایوی رو که بازی درش نصب شده رو کامل اسکن بکن تا اگر ویروس داشت پاک بشه. بعد از اسکن درایو، تک تک اطلاعات مربوط به بازی رو چه در درایو ویندوز (به غیر ??ولدر save) و چه در درایو دیگه Shift+Delete کن. ??ولدر سیوهای بازی رو قبل از عوض کردن ویندوز به درایوی دیگه منتقل کن. ویندوز رو تعویض و بازی رو با همه ??ایل های لازم برای اجرا در درایوی به غیر از ویندوز دوباره نصب کن نصب کن.... ویرایش شده مهر 5، 2013 توسط Gamer_2013
hamed127 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 آقا هیچ راهی جز تعویض ویندوز نیست؟ آخه الآن ویندوز دستم نیست.
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 آقا هیچ راهی جز تعویض ویندوز نیست؟ آخه الآن ویندوز دستم نیست. والا تعویض ویندوز راحتترین راهه با این حال از راههای زیر هم میتونی است??اده کنی.اگر طرز کار برنامه های System Tweak مثل System Mechanic و Tune-Up Utilities رو بلدی آره میشه یه کارایی کرد ولی نمیتوم بگم 100% بازی اجرا میشه، شما اگر بازی رو داخل درایو ویندوز نصب کردی اول به طور کامل Uninstall و با یکی از برنامه هایی که گ??تم درایو رو Clean و بازی رو دوباره نصب کن یا اگر بازی در ستاپ خودش قابلیت Reinstall شدن یا Roll Back رو داره ازش است??اده کن و بازی رو به حالت قبل برگردون. اگر آخرین برنامه ای که است??اده کردی ترینری که گ??تی هست میتونی از System Restore هم است??اده کنی شاید ??ایلهای اجرایی بازی دوباره درست بشه اما قبلش حتما از سیوها Back Up بگیر. دیگه بیشتر از این نمیتونم پیشنهادی بکنم...
hamed127 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 آقا از راهنماییت ممنونم.راستی اگه بازم سوالی داشتم تو کدوم پست مطرح کنم؟ آخه شاید اینجا جای درستش نباشه.
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 خواهش میکنم ، هر سوالی تاپیک مختص خودش رو می طلبه مثلا این سوال رو باید در انجمن بازیهای کامپیوتری مطرح میکردی نه بخش مشکلات سخت ا??زاری چراکه این مشکل شما نرم ا??زاری و مربوط به بازی و ویندوز هست که طبیعتا ربطی به سخت ا??زار نداره. به هر حال امیدوارم که نتیجه بگیری...
hamed127 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 آقا هر کاری کردم نشد.به این نتیجه رسیدم که باید ویندوزم رو عوض کنم.با این سیستم من میتونم ویندوز 7 نصب کنم؟ cpu:intel Celeron D CPU 3.06GHz RAM:2.5GB Nvidia gforce 9400 GT اگر هم نصب شد سی دی برا نصب کارت های شبکه و صدا میخوام یا نه؟
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 سلام، Ram و Cpu سیستم برای اجرای خودت ویندوز 7 ک??ایت میکنه ولی نمیشه باهاش بازیهای سنگینی مثل DMC4 رو بازی کرد مگر اینکه مقدار رم رو ا??زایش بدی یا Cpu رو عوض کنی . (مطمئنی cpu سیستمت Celeron هست چون ??رکانسش نشون میده که دو هسته س.) اگر کارت صدا و شبکه Realtalk باشن به احتمال خیلی زیاد بعد از نصب ویندوز شناسایی میشن اگر هم نشد میتونی با برنامه هایی مثل Slimdrivers-UniBlue Dirver Scanner ورژن جدیدشون رو دانلود کنی . بهترین کار اینه که قبل از تعویض ویندوز درایورهای لازم رو برای ویندوز بعدی از سایت سازنده دانلود کنی...
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری