رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام من این بازی رو از سایت همین الان دانلود و نصب کردم و ??یکس ها رو هم ریختم ولی بازی موقع اومدن رو لودیگ میمنونه!

خواهشا کمک کنید ت بدونم کجا اشکال داشته!

ارسال شده در (ویرایش شده)
الان همه چی حله ??قط بازی تریاله چه جوری کامل میشه ؟

پویا جان اگر ??ریمورت 4.30 به بالاست این ??ایله 102 کیلوبایتی رو دانلود کن و ??ایله edata بازی یعنی این (UP0001-NPUB31079_00-CJ4UNLOCKFULLKEY.edat) به این شکل کپی کن توی ??ایل منیجره مولتی من:

start+select>Root>dev_hdd0>Home>00000001>exdata ،دقیقا توی این آدرس کپی کن اگر چندتا یوزر داری با اولین یوزر یا یوزره اکتیوت لاگین شو و اگر توی این قسمت ??ولدر exdata نبود خودت بسازش ،

نکته1 :این روش همیشه است??اده میشه و 100% جواب میده حتی بهتر از کار با ReactPSN

نکته2 :قبل از اینکه بازی رو ??ول ورژن کنی من توی ??ایل ??یکسی که قرار دادم برنامه ای به اسم Awesome Update Finder گذاشتم که از طریق اون میتونی آپدیته ورژنه 1.01 این بازی رو دانلود کنی چون من خودم همین آپدیت رو گر??تم و پیشنهاد میکنم که شماهم دانلود کنی تا تویه بازی به مشکلی نخوری،کار با این برنامه از جویدنه آدامس راحتتره ، برنامه رو ران کن آیدیه بازی رو تو قسمته TitleId Of Game کپی-پیست یا تایپش کن و بعد روی Fetch کلیلک کن تا لینکه مستقیمه آخرین آپدیته بازی رو واست لود کنه،آیدیه بازی :(NPUB31079)

نکته3 :این آپدیتو رو زمانی نصب کن که ??ریموره سیستمت 4.30 به بالا باشه،اگر روی 3.55 هستی خبر بده تا ??یکس رو واست بزارم

لینک دانلود ??ایل ??یکس

ویرایش شده توسط Gamer_2013
ارسال شده در

سلام من رو ٣.٥٥ بودم ??يكس رو نصب كرده بودم. آپديت ١١٠ مگي هم همين طور ??قط مشكلم اين exdat بود كه نمي شد !

الان از پست شما ??هميدم كه بايد با پوشه مي ريختم ولي من همينجوري ريختم بودم بيرون!

ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام من رو ٣.٥٥ بودم ??يكس رو نصب كرده بودم. آپديت ١١٠ مگي هم همين طور ??قط مشكلم اين exdat بود كه نمي شد !

الان از پست شما ??هميدم كه بايد با پوشه مي ريختم ولي من همينجوري ريختم بودم بيرون!

سلام حالا مشکلت حل شد یا اینکه بازی هنوز روی Trial مونده؟

ویرایش شده توسط Gamer_2013
ارسال شده در

امیدارم که از این بازی لذت ببری ، ولی اونقدرم بازیه قشنگی نبود همون موضوعه کلیشه ایه call of juarez رو باهاش داشت ،به نظره من هیچ کدوم از این سبک بازی ها به قدرت و محبوبیته RedDead Redempion نمیرسه..

ارسال شده در
امیدارم که از این بازی لذت ببری ، ولی اونقدرم بازیه قشنگی نبود همون موضوعه کلیشه ایه call of juarez رو باهاش داشت ،به نظره من هیچ کدوم از این سبک بازی ها به قدرت و محبوبیته RedDead Redempion نمیرسه..

من تو زمان مدارس حدود 20 بار شایدم کمتر ps3 رو روشن کردم به خاطر همین زیاد بازی نکردم!

ارسال شده در
من تو زمان مدارس حدود 20 بار شایدم کمتر ps3 رو روشن کردم به خاطر همین زیاد بازی نکردم!

خوب خدارو شکر دیگه خوش به حاله شما محصلا شده،امتحاناتون که یا ندارید یا تموم شده.....ایشالا به شادی بگذرونی تابستونتو ..:thumbsup:

ارسال شده در

سبکه این بازی ??رق میکنه من که خیلی خوشم اومد ازش :6:

ارسال شده در
سلام من این بازی رو از سایت همین الان دانلود و نصب کردم و ??یکس ها رو هم ریختم ولی بازی موقع اومدن رو لودیگ میمنونه!

خواهشا کمک کنید ت بدونم کجا اشکال داشته!

سلام دوست عزیز از چه ??ریموری است??اده میکنید ؟ ورژن نرم ا??زاری دستگاهتون چیه؟

ارسال شده در
سبکه این بازی ??رق میکنه من که خیلی خوشم اومد ازش :6:

مرتضی جان بازیه قشنگ ولی کلیشه ای بود،بازی که انقلاب راه انداخته باشه ??قط بازی REd Dead Redemption به خاطر اینکه چارچوبه بازی های این ??رمی رو تغییر داد که red dead redemption هم از نوادگانه بازیه DEad Man,s Hand حالا نمی دونم شما این بازی رو بازی کرده بودی یا نه،

من که این بازی(call of juarez gunslinger) رو تموم کردم ولی جذابیته بازیهایه بالایی رو نداشت ،بدترین چیزش تکراری شدنه لوکیشنای

بازیه و غیره منطقی بودنه بعضی از مبارزه هاشه،به نظره من Call of Juarez Bond In Blood قشنگتر بود..

ارسال شده در

سلام.من همه مراحل بالارو ر??تم ولی روی ص??حه لودینگ میمونه!!!! چیکار کنم؟؟ ازreactpsnاست??اده کردم ولی بازم نشد.نمیدونم شاید کار من اشتباه بوده.. توروخدا کمک کنید:cursing:

ارسال شده در
سلام.من همه مراحل بالارو ر??تم ولی روی ص??حه لودینگ میمونه!!!! چیکار کنم؟؟ ازreactpsnاست??اده کردم ولی بازم نشد.نمیدونم شاید کار من اشتباه بوده.. توروخدا کمک کنید:cursing:

ببینید یه ??ایل رو با مولتی من که کپی میکنید باید با پوشه کپی کنید به اون محل نه خود ??ایل !

ص??حه های قبل رو بخونید

• 1 month later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...