sina707 ارسال شده در شهریور 11، 2013 ارسال شده در شهریور 11، 2013 من رزولوشن هم دست کاری کردم درست نشد اینطوری شده : عکس: دانلود
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 12، 2013 ارسال شده در شهریور 12، 2013 (ویرایش شده) من رزولوشن هم دست کاری کردم درست نشد اینطوری شده : عکس: دانلود سلام اگر مانیور قدیمی داری این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه و پنجره بازی بعد ار اعمال تغییرات به شکل default مانیتور شما نمایش داده میشه، بازی رو یک بار دیگه اجرا کن و قبل از وارد شدن به ص??حه اصلی بازی روی مربع بالای ص??حه کلیک کن، اگر full screen نشد روی پنجره باز شده کلیک چپ کن بعد بلا??اصله کلید Alt رو نگه دار و Enter بزن... ویرایش شده شهریور 12، 2013 توسط Gamer_2013
sina707 ارسال شده در شهریور 12، 2013 ارسال شده در شهریور 12، 2013 دستت درد نکنه درست شد. واقعا ممنون.
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 12، 2013 ارسال شده در شهریور 12، 2013 خواهش میکنم سینا جان:5yt82hl_th:
alimj88 ارسال شده در شهریور 22، 2013 ارسال شده در شهریور 22، 2013 سلام من نسخه ی بلک باکس این بازی رو دانلود کردم ولی موقع اجرای این بازی این ارور رو میده the application was unable to start correctly(0xc0000142 در ضمن من نرم ا??زار استیم رو نصب و اپدیت کردم و همچنین net frame work 4 رو هم نصب کردم و چند کرک هم از این بازی رو امتحان کردم ولی مشکلم حل نشد. لط??ا راهنماییم کنید. چیکار کنم
lionelreza ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 سلام.من این بازی رو دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم این ارور رو میده:کمکم کنید.خواهش میکنم
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 (ویرایش شده) سلام ، دوست عزیز این مشکل به احتمال زیاد زمان Repack شدن بازی به وجود اومده و یکی از DLLهای لازم برای اجرای برنامه قرار داده نشده، من این DLL رو برای شما آپلود کردم و طبیعتا با کپی کردن دوباره این DLL باید مشکل حل بشه. برای کپی DLL توجه داشته باش که : 1.اگر بازی رو از روی هارد اینترنال یا اکسترنال اجرا میکنی باید این ??ایل رو در ??ولدری که Setupبازی هست و شما برای نصب روی اون کلیک کپی بکنی. 2.??ایل باید در زیز شاخه اصلی ویندوز قرار داشته باشه و الا برنامه اجرا نمیشه و ارور میده و این ??قط لازمه بازی نیست و همه برنامه ها به همین مشکل دچار میشن. ??ایل DLLرو طبق عکس زیر به محل نمایش داده شده کپی و سیستم رو Restart و دوباره Setup رو اجرا کن لینک دانلود ??ایل DLL معمولا با کپی کردن ??ایل DLL در ??ولدر مربوط به بازی این مشکل حل میشه و در صورت حل نشدن DLL رو اول به ??ولدر System32 و در صورت وجود مشکل به ??ولدر SysWOW64 کپی کن چون برای برطر?? شدن مشکل، DLL رو در بعضی از ویندوزهای 64بیتی باید در ??ولدر SysWOW64 کپی کرد. بازم باید تک تک تست کنی و ممکنه با منتقل کردن DLL به ??ولدر بازی (درصورتکپی شدن روی سیستم) مشکل ر??ع شه... ویرایش شده مهر 12، 2013 توسط Gamer_2013
lionelreza ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 ممنون از وقتی که برام گذاشتین و سوالم رو جواب دادین... ولی اینکارو کردم هم نشد...شما گ??ته بودین که(باید این ??ایل رو در ??ولدری که Setupبازی هست و شما برای نصب روی اون کلیک کپی بکنی.ولی در جایی که من اکسترک کردم اصلا ??ایل setup وجود نداره...وقتی من بازی رو با نرم ا??زار ultrAiso اجرا میکنم، اونجا setup دیده میشه که ??ایل dll رو نمیشه به اونجا pasteکرد...ضمنا وقتی من ??ایل dll رو به پوشه بازی کپی میکنم، پس از اجرا توسط ultraiso دیگه اون ??ایل dll دیده نمیشه...اینم عکسش: اینم عکس دوم: ممنون ازتون...
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 سلام، معلومه که وجود نداره چون این ??ایل iso هست واول باید با برنامه هایی مثل ultar iso-alcohol120%-Power iso به حالت load یا mount در درایو مجازی برنامه ای مثل ultra iso در بیاد بیاد تا ??ولدر اصلی بازی باز بشه و اونجا قطعا ??ایل setup وجود داره که باید کل ??ولدر محتویات ??ایل iso رو به هارد منتقل کرده و اونجا DLL رو اضا??ه کنی ببینی بازم مشکل رو داری یا نه اگر داشتی دلیل خود ??ایل setup بازی هست که زمان rebuild شدن این ??ایل رو من در کامت قبلی گ??تم و دوباره هم اشاره میکنم که این مشکل زمان repack کردن بازی رخ میده یعنی ??ایل اصلی بازی مشکل داره به هر دلیلی یا آنتی ویروس موقع اجرای setup بازی بهش گیر میده یا زمان دانلود شدن مشکل دار شده...
lionelreza ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 (ویرایش شده) خیلی ممنون...نصب شد ولی این ارور رو داد... ویرایش شده مهر 12، 2013 توسط lionelreza
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 شما برای کپی کردن دیتای ??ایل iso باید virtual drive برنامه ultra iso رو enable کنی( یا اینکه توسط خود برنامه ??ایلها رو به آدرسی که میخوای extract بکنی) برای اینکار به عکسهای زیر توجه کن : [ATTACH=CONFIG]3898[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3899[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3900[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3901[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3902[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3903[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3904[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3905[/ATTACH] این عکسها رو کلا برای کسانی قرار دادم که طرز Enable کردن Virtual Drive برنامه Ultra Iso رو بلد نیستن و الا شما خودت استادی...
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 (ویرایش شده) خیلی ممنون...نصب شد ولی این ارور رو داد... با نصب کردن جدیدترین installer pakage از آپدیتهای ویندوز و همینطور دصب آخرین ورژن Diretcx این ارور برطر?? میشه ولی با این حال لینکه DLL رو برای شما قرار دادم : لینک دانلود DLL لارم اگر بازم ارور DLL نشون داد باید اون 2 کاری که گ??تم رو انجام بدی یا اینکه لیست DLL های لازم رو واسم ب??رست و من تا یکی دو ساعت دیگه قرارشون میدم. لینک آخرین ورژن دایرکت ایکس منتشر شده برای دانلود installer pakage های جدید بهترین کار است??اده از Windows Update هست که کمترین دردسر ور داره و جدیدترین آپدیتهای ویندوز رو دانلود و نصب میکنه، ??قط باید یه نت تقریبا خوب داشته باشی برای کانکت شدن به سرور آپدیت مایکروسا??ت... ویرایش شده مهر 12، 2013 توسط Gamer_2013
lionelreza ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 دانلود کنم و نصب کنم ببینم مشکلم برطر?? میشه... از شما و سایت خوبتون هم تشکر میکنم که به سوالام جواب میدین.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری