mobile1199 مهمان ارسال شده در مرداد 10، 2013 ارسال شده در مرداد 10، 2013 همانطور که میدانید اپل زمانی که آی??ون 5 را معر??ی کرد با اعتراضهای زیادی مواجه شد، زیرا این گوشی خلاقیتی که همگان از اپل انتظار داشتند را در خود جای نداده بود. اعتراضها زمانی به اوج خود رسید که گوشی ارائه شد و کاربران شروع به اعتراض در مورد جنس نامرغوب بدنه کردند، و این بی کی??یتی در بدنه آی??ون 5 تا جایی پیش ر??ت که حتی بعضی از آی??ون 5 های مشکی رنگ در همان لحظه که از جعبه خود بیرون میآمدند دارای خط وخش بودند. اکنون وبسایت GSMArena کار جالبی انجام داده است، آنها یک آی??ون 4S و یک آی??ون 5 را از نظر ظاهری با هم مقایسه کردهاند، از عمر آی??ون 5 در حدود 7 ماه نیم و از عمر آی??ون 4S، در حدود 1 سال 7 ماه میگذرد. هر دو گوشی در طول این مدت هر روز است??اده میشدند و هیچ کدام در این دوره زمانی در کاور و یا کی??ی که بتواند نقش محا??ظ را داشته باشد قرار نداشتند. طرز است??اده از هر دو گوشی به صورت کاملا معمولی بوده است درست همانطور که ما و شما از گوشی خود در طول روز است??اده میکنیم یعنی آن را در جیب خود میگذاریم، بر روی میز قرار میدهیم و ... رنگ هر دو گوشی نیز مشکی است و احتمال دارد که برای آی??ون 5 س??ید رنگ موضوع کمی مت??اوت باشد، درست است که این یک تست علمی و طبقه بندی شده نیست، اما حتما شما هم به این موضوع اذعان دارید که معایب و مزایای هر گوشی در طول زمان معلوم خواهد شد و زمان بهترین آزمایشگر برای نشان دادن دوام و کارآیی یک گوشی است. شما عکسهایی از هر دو گوشی را در کنار هم میتوانید در ادامه ببینید، کاملا مشخص است که کدام گوشی توانسته دوام و ماندگاری بهتری داشته باشد، نظر شما چیست؟
pooya500 ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 ایشون گوشی رو تو استادیوم برده بودن باهاش ??وتبال بازی کنن! من الان ج??تش هم دارم هیچی نشده
mobil1199 ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 داداش اگه از موبایل بدون کی?? است??اده کنی این طور میشه
pooya500 ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 داداش اگه از موبایل بدون کی?? است??اده کنی این طور میشه دقت كنيد من هر دو اين ها رو دارم هم ٤ اس و هم ٥ و هر دوشون صحيح و سالمه
mortezatroy ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 رو اینا تست های سختی انجام شده ما اینجور گوشی رو حلوا حلوا می کنیم خط روش نیو??ته اونجا 400 دلار میخره میزنه پدر گوشی رو در میار نه مثل ما که 4-5 تومن میدیم به گوشی
pooya500 ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 رو اینا تست های سختی انجام شده ما اینجور گوشی رو حلوا حلوا می کنیم خط روش نیو??ته اونجا 400 دلار میخره میزنه پدر گوشی رو در میار نه مثل ما که 4-5 تومن میدیم به گوشی ١-٧٠٠ دلار (١٦ گيگ) ٢-تو ايران ٢،٤٠٠،٠٠٠ هستش
mortezatroy ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 ١-٧٠٠ دلار (١٦ گيگ) ٢-تو ايران ٢،٤٠٠،٠٠٠ هستش همین قیمت شما 2.400 کم پولی نیست !
pooya500 ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 همین قیمت شما 2.400 کم پولی نیست ! من يه ن??ر رو ميشناسم اونقدر وضع اشون خوبه ، نه برچسب مي زنه نه قاب نه هيچي ديگه!
pooya500 ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 من خودم قاب نمي اندازم چون از خوش دستي ميو??ته!
میلاد یعقوبی ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 من 5 رو دارم بدون قاب هم هست 1 ماهه است??اده می کنم عین اینست مال من 64 گیگه 5.300 گر??تم الان به6تومن رسیده
pooya500 ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 :6: من 5 رو دارم بدون قاب هم هست 1 ماهه است??اده می کنم عین اینست مال من 64 گیگه 5.300 گر??تم الان به6تومن رسیده خيلي گرون گر??تين الان حدودهاي ٣.٥٠٠ هستش !
GOW ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 رو اینا تست های سختی انجام شده ما اینجور گوشی رو حلوا حلوا می کنیم خط روش نیو??ته اونجا 400 دلار میخره میزنه پدر گوشی رو در میار نه مثل ما که 4-5 تومن میدیم به گوشی اونجا که مثل ما قیمت براشون مهم نیست بابا ماییم که تحریمیم
mortezatroy ارسال شده در شهریور 5، 2013 ارسال شده در شهریور 5، 2013 اونجا که مثل ما قیمت براشون مهم نیست بابا ماییم که تحریمیم ??ک کنم اون دنیا کلی امکانات میدن به ایرانیا بیچاره ترین ملت شدیم :sa0d:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری