mil4d ارسال شده در تیر 14، 2013 ارسال شده در تیر 14، 2013 (ویرایش شده) سلام دوستان.من یه سیستم دارم زیاد ریستارت میشه یعنی قبلش یه ص??حه ابی میاد چندتا نوشته میاره و ریستارت میشه... ویندوز رو هم چند بار عوض کردم باز مشکل داره.چکار کنم؟؟؟:o_o: ویرایش شده تیر 15، 2013 توسط Milad عنوان نامناسب
Gamer_2013 ارسال شده در تیر 15، 2013 ارسال شده در تیر 15، 2013 سلام ، شما رم های سیستمت رو در بیار و اسلاتش(جایگاه رم) رو تمیز کن و بعد توی همون اسلاتی که بودن جای رمها رو عوض کن،اگر این ارور ??یکس نشد می تونه از هارد سیستمت باشه یا اور هیت شدن سی پی یو(داغ شدن سی پی یو به خاطر حل شدن خمیر سیلیکون) که با تعویض خمیر سیلیکون زیر هیت سینگ بالای سی پی یو امکان داره درست شه،ولی از درست نصب نشدن ویندوز هم می تونه باشه،اگر توانایی اینو داری که سیستمتو ری اسمبل(قطعات رو دربیاری و دوباره روی مادربورد جاگذاری کنی) کنی بعد از اینکه هیچ کدوم از این راهها جواب ندادن شما می تونی مادربورد رو در بیاری(4گوشه مادربورد پیچها رو باز کن و جایی نگه دار که الکتریسیته ساکن جذب نکنه) و کل قطعات رو جدا کنی و بار اضا??ی بایوس رو خالی کنی .اگر بعد از اسمبل کردن دوباره و تعویض ویندوز این ارور ??یکس نشد شما باید قطعات سیستمت رو تک تک تست کنی ببینی اشکال کار کجاست،امیدوارم که مشکلت حل شه
majidnewman ارسال شده در تیر 17، 2013 ارسال شده در تیر 17، 2013 سلام ، شما رم های سیستمت رو در بیار و اسلاتش(جایگاه رم) رو تمیز کن و بعد توی همون اسلاتی که بودن جای رمها رو عوض کن،اگر این ارور ??یکس نشد می تونه از هارد سیستمت باشه یا اور هیت شدن سی پی یو(داغ شدن سی پی یو به خاطر حل شدن خمیر سیلیکون) که با تعویض خمیر سیلیکون زیر هیت سینگ بالای سی پی یو امکان داره درست شه،ولی از درست نصب نشدن ویندوز هم می تونه باشه،اگر توانایی اینو داری که سیستمتو ری اسمبل(قطعات رو دربیاری و دوباره روی مادربورد جاگذاری کنی) کنی بعد از اینکه هیچ کدوم از این راهها جواب ندادن شما می تونی مادربورد رو در بیاری(4گوشه مادربورد پیچها رو باز کن و جایی نگه دار که الکتریسیته ساکن جذب نکنه) و کل قطعات رو جدا کنی و بار اضا??ی بایوس رو خالی کنی .اگر بعد از اسمبل کردن دوباره و تعویض ویندوز این ارور ??یکس نشد شما باید قطعات سیستمت رو تک تک تست کنی ببینی اشکال کار کجاست،امیدوارم که مشکلت حل شه با تشکر از گیمر عزیز بابت توضیح کامل و بی نقصش اما بعضی اوقاتم ممکنه ایراد نرم ا??زاری باشه بعضی برنامه ها با کرک نامناسب و ??عال شدنشون بعد از هر بار ریست کردن، یا وجود ویروس یا تروجان تو درایوی غیر از درایو ویندوز، بعضی اوقات هم خد ویندوز مشکل داره که اگه سون باشه میتونی سرویس پک 1 نصب کنی و مشکل ر??ع بشه.منم اینارو میدونستم ایشالله مشکلت حل بشه
Gamer_2013 ارسال شده در تیر 18، 2013 ارسال شده در تیر 18، 2013 مجید جان شما لط?? داری،یه خورده اطلاعاتی داشتم و به اشتراک گذاشتم،ولی مشکل این دوستمون با توجه به اینکه Blue Screen در موارد زیادی به خاطر مشکل سخت ا??زاری ظاهر می شه و تعویض پی در پی ویندوز اولین نکته پررنگی که نشون می ده مشکل یکی از قطعات هس،والا ??رمایش شما کاملا متینه و برای خودمم هم خیلی از مواقع به خاطر ویندوز یا ویروس یا حتی پاک شدن ??ایلهای sys سیستم blue screen ظاهر شده،
majidnewman ارسال شده در تیر 18، 2013 ارسال شده در تیر 18، 2013 مجید جان شما لط?? داری،یه خورده اطلاعاتی داشتم و به اشتراک گذاشتم،ولی مشکل این دوستمون با توجه به اینکه Blue Screen در موارد زیادی به خاطر مشکل سخت ا??زاری ظاهر می شه و تعویض پی در پی ویندوز اولین نکته پررنگی که نشون می ده مشکل یکی از قطعات هس،والا ??رمایش شما کاملا متینه و برای خودمم هم خیلی از مواقع به خاطر ویندوز یا ویروس یا حتی پاک شدن ??ایلهای sys سیستم blue screen ظاهر شده، بله ایراد سخت ا??زاری مث رم و یا داغ کردن سی پی یو در اثر کند شدن ??ن و... شما گ??تی از مهمترین گرینه های این ص??حه مرگ یا ص??حه آبیه. من رو لپ تاپم Max Payne 3 نصب کردم و با وجود بروز بودن تمام نرم ا??زار ها، بعد از نصب و کرک کردن و ریستارت شدن ویندوز ص??حه آبی اومد و سیستمو خاموش کرد!!!و این ات??اق جالبه که وقتی توی پوشه محل نصب بازی می ر??تم باز هم تکرار میشد! بعد از دانلود سرویس پک 1 مشکل حل شد و بازی رو هم بدون مشکل تموم کردمو از شرش بالکل راحت گشتم:razz:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری